Потребителите на Betfair вече могат да си създадат залог

betfair едномачови комбинации

betfair едномачови комбинации

Потребителите на Betfair, и в частност феновете на футболните залози, има с какво да се гордеят, понеже любимият им букмейкър ги зарадва с една нова опция в сайта. Тя се нарича Едномачови Комбинации и предоставя възможност на клиентите да създават залози по свой вкус, като комбинират различни селекции от един двубой. Подробности за услугата ще разгледаме обстойно в следващите редове.

Едномачови комбинации на футбол


Какво точно представляват тези комбинации?

Услугата на Betfair е насочена към футболните залози и за момента се предлага само при тях. Чрез едномачовите комбинации, както и името на функцията подсказва, потребителите ще могат да комбинират в един фиш различни пазари от един и същ двубой. Някои от вас може да познават такива комбинации. Досега Betfair предлагаше маркети като победител в мача и брой голове или пък победител и дали двата тима ще се разпишат. Чрез новата опция обаче нещата стават доста по-добри, защото Бетфеър ви позволява да комбинирате много повече селекции в една. Всъщност, ограничение не е посочено, така че ще може да добавяте в един фиш доста повече от 2 селекции.

Важно е да уточним, че комбинациите в един мач не позволяват към същия фиш да се добавят и селекции от други срещи. Освен това услугата е налична единствено в раздел Спорт на Betfair. Така или иначе в борсата се приемат само залози на сингъл. Въпреки всичко функцията е доста полезна и дава допълнителни възможности за всички фенове и любители на футболните залози.


Как да направим такъв залог?

За целта ще трябва първо да достъпите футболния раздел и от там да си харесате даден мач. От Betfair не гарантират, че за всички двубои функцията ще бъде налична, но според нас ще я има за мачовете от всички водещи първенства и турнири. Поне такива са наблюденията ни. След като си изберете мач, отворете страницата му, за да ви се появят всички налични пазари, които са достъпни. Може би знаете, че в платформата на Betfair може да разгледате всички пазари едновременно, но може и да го направите по категории. Сред различните категории вече се намира и новата – Едномачови Комбинации.

Вътре във въпросната категория ще забележите всички налични пазари за избрания мач, които можете да комбинирате. Нужно е да маркирате своите избори и така те ще се добавят към електронния талон.

betfair залог на едномачови комбинации

В примера сме показали как изглежда комбинацията на 4 различни пазара за срещата от шведската Алсвенскан лига между тимовете на Сириус и Малмьо. Избрали сме да комбинираме следните селекции:

  • Победа за Малмьо
  • Равенство в резултата след края на първото полувреме
  • Двата отбора да се разпишат в срещата
  • Да има над 3,5 гола в двубоя

За тези 4 селекции ние получаваме посочения коефициент, а когато въведем в полето и сумата на залога, ще ни се активира бутона “Постави залози”. Чрез него потвърждаваме желанието си да извършим залога. Както обикновено, Betfair ни показва и потенциалната печалба от този залог.

За да бъде успешна едномачовата комбинация, всички избрани пазари трябва да се окажат верни.


Финални думи и нашето мнение

Подобни опции са голямо богатство за феновете на футболните залози. Чрез комбинациите на Betfair за селекции от един и същ мач създаването на залог по свой собствен вкус вече е реалност за всеки клиент на компанията. Коефициентите за комбинациите са доста добри, като остава единствено да имате усета за желаната среща и да спечелите. Мнението ни за услугата е много добро и според нас тя ще спечели още доста фенове на Бетфеър.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Потребителите на Betfair вече могат да си създадат залог

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!