Как да се самоизключим от сайта на Betfair?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Betfair самоизключване - как да го активираме

В днешно време все повече хора залагат онлайн. Аудиторията нараства значително с всяка изминала година, но това крие и своите опасности. Най-честата проява на такава е придобиването на зависимост към хазарта и залозите. Това състояние е доста неблагоприятно и всеки, който залага, трябва да го избегне. В помощ на своите клиенти, букмейкърските компании въведоха различни инструменти в сайтовете си за превенция на зависимости. Както повечето от вас знаят, компанията за залози Betfair е позната на всички със своята Спортна Борса, но освен нея брандът има и други полезни услуги. Една от тях е свързана с прекратяването на вашите залози в сайта за определен или неограничен период от време. Функцията се нарича самоизключване и точно за нея ще ви разкажем в настоящата статия.

Към сайта на Betfair


Как да се самоизключим?

Самоизключването ще прекрати възможността ви за достъп до вашата Бетфеър сметка. Имате опцията да изберете периода, за който това да се случи, като този период може да е и за постоянно. Много е важно да запомните, че самоизключването в Betfair е необратим процес. Веднъж активирали опцията през вашия профил, няма да можете да го използвате след това.

Активирането на функцията за самоизключване от Betfair става през менюто на вашия акаунт. Нужно е да изберете раздел Моята Betfair сметка, а след това да влезете в секцията Защита на играч. Там ще видите различни опции, като последната е именно Самоизключване.

Раздел за активиране на Самоизключване от Betfair

Стандартно опцията е изключена, като това се показва в нейния статус. Ако обаче изберете бутон Промени, ще ви се покаже допълнителна информация за опцията. Ние ще я опишем в следващите редове.

Когато се самоизключвате от Betfair, вие преустановявате достъпа си до всички продукти на компанията. Имате опция да изберете за какъв период от време желаете да изключите своя достъп. Възможностите са следните:

  • 6 месеца
  • 1 година
  • 3 години
  • 5 години
  • постоянно

Избирате си период, след което има поле, в което трябва да попълните паролата си за вход в акаунта. Когато го направите, ще се активира бутон Напред. Изберете го, за да се самоизключите. Припомняме, че този процес е необратим и ако се самоизключите за 1 година, няма да може да ползвате услугите на букмейкъра в този период. Ако пък изключите достъпа си за постоянно, преустановявате със залозите си в сайта на британския букмейкър.


Кога се налага самоизключване?

Много често залагащите достигат до състояние на зависимост, при което не мислят за нищо друго освен за залози. Това не е никак здравословно за тях, както и за хората около тях. Най-доброто нещо в подобен случай би следвало да бъде именно спиране със залозите, а подобна опция, като тази в Betfair, ви гарантира, че няма да можете да достъпвате акаунта си за конкретния период. Нашият съвет е винаги да се забавлявате със залозите си и да изпитвате удоволствие от тях. Загубвайте само толкова, колкото може да си позволите. И винаги имайте едно на ум, че Betfair ви предлага опцията самоизключване, за да си дадете почивка от залозите, ако имате нужда от такава.

Видяно 33 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!