Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво представлява услугата Price Rush на Бетфеър?

0
Функция Price Rush от betfair
Описание на опцията Price Rush за повишаване на коефициенти от Betfair.

Букмейкърът Betfair се е доказал като компания с редица функции и допълнителни опции към спортните залози, които са на разположение за потребителите. Те могат да се насладят на преки предавания в сайта, залози на живо, Cash Out, ACCA EDGE и други предимства. Разбира се, някои от тези функции не са уникални за Бетфеър, но има една, която е такава. Функцията се нарича Price Rush, разработена е от компанията Betfair и може да ви донесе само позитиви. В следващите редове ще разгледаме какво представлява тя и как работи.

Опитайте Price Rush


Какво е Price Rush?

Това е автоматична услуга на Betfair, при която може да получите увеличение в коефициента за вече направен залог. Това става благодарение на спортната борса към бранда. Ако в раздел Борса бъде открита цена, която е по-добра от тази, на която сте заложили, тогава вашият залог получава Price Rush. Така коефициентът за заложеното събитие се увеличава, а с това автоматично нараства и вашата печалба.

Ако ваш залог е получил Price Rush, това ще бъде изписано на вашия фиш. Трябва само да достъпите секцията с вашите направени залози в раздел Спорт и да проверите дали има увеличение. Доста често такова е възможно, защото в спортната борса на Betfair коефициентите почти винаги са по-добри от спортния раздел с фиксирани ставки.


За кои спортове и пазари е налична опцията?

Повишаването на коефициента няма да бъде налично за всички ваши залози. Услугата е активна само за определени пазари от конкретни спортове. Ще видим кои са те, но преди това нека отбележим, че Price Rush се предлага само за единични залози. Различните комбинации и множествени залози не влизат в рамките на тази услуга. Може да се възползвате от нея на определени пазари от следните спортове:

  • футбол
  • баскетбол
  • тенис
  • голф
  • конни надбягвания

В рамките на услугата влизат както залози на пазари преди мач, така и на пазари на живо. Важно е да запомните, че Betfair ще използва прайс ръш само за увеличаване на коефициента към единичния ви залог. Няма защо да се притеснявате, че коефициентът може да бъде намален, защото това няма да се случи. Друга важна характеристика, която трябва да знаете, е свързана с опцията за затваряне на залога. Ако Cash Out е наличен за вашия залог, ще може да го активирате дори залогът да е претърпял Price Rush. Хубавото е, че сумата на кеш аут-а ще бъде изчислена спрямо новия, завишен коефициент.

И като последна характеристика за услугата, която Бетфеър изрично споменава, трябва да отбележим следното – компанията си запазва всички права да реши кога и за кого да активира Price Rush.


Нашето мнение

Вече знаете всички подробности за функцията Price Rush в Betfair. Едва ли ще я срещнете другаде, понеже тя е налична благодарение на Спортната Борса. Брандът заслужава поздравления за разработката на подобна услуга. Тя определено ще бъде от полза на всички залагащи на спортни събития. Добрата вест е, че Price Rush работи напълно автоматично и вие не трябва да правите нищо, за да получите по-висок коефициент. Ако има такъв, ще го вземете, ако пък не – поне знаете, че заложеният коефициент няма да се намали. С Price Rush букмейкърът Betfair ви дава още една възможност да спечелите допълнително.

Видяно 75 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.