Стъпки за активиране лимит на сумите за депозит и загуби в Betfair сметка

0
Лимит на депозирана сума и загуби в Betfair сметка
Описание за начина на поставяне на лимит за депозит и загуби в Betfair.

Случвало ли ви се е да изпаднете в период на серия от загуби на спортни залози? Почти всеки залагащ, поне веднъж, е изпадал в подобна ситуация. Обикновено има два варианта за нея. Или залагащият продължава със своите грешни предположения и губи доста пари, или той спира да залага и си дава почивка. Вторият вариант определено е по-добрият избор в този случай, защото всеки има лоши моменти, изпълнени със слаби и неуспешни залози. Много статистики обаче доказват, че в подобни моменти залагащите не се спират на втория вариант, а продължават със залозите си. Тяхната цел е да се опитат да върнат своите загуби, но в същия момент си причиняват нови такива. Онлайн букмейкърите обаче са помислили за това. Брандът на Betfair е един от лицензираните букмейкъри у нас, които се радват на много потребители. За всички тях налице са две опции, които могат да бъдат в помощ при описаната в началото ситуация. Ще ви разкажем как всеки един клиент може да активира лимит в сумата, която може да депозира и губи като клиент на Betfair.

Задайте лимит в Betfair


Поставяне лимит на депозит

За да извършите това действие, трябва да влезете в секцията Моята Betfair сметка. От там избирате раздел Защита на играч. Ще видите няколко опции, като въпросната за лимит на депозита обикновено е разположена в лявата част. Сайтът ви показва информация за статуса на опцията, дали е включена или изключена. За да извършите някакви промени, трябва да селектирате едноименния бутон, разположен срещу самата опция.

Когато решите, че искате да поставите лимит на депозита, ще видите няколко полета. Трябва да изберете периода, в който лимитът да бъде активен. В случая системата ви дава право да изберете един от следните периоди:

  • за ден
  • за седмица
  • за месец
  • без лимит

При последната опция няма да ви се налага да попълвате следващото поле, което изисква въвеждане сума за лимита. Разбира се, тя е в евро и я попълвате в полето Лимит на сумата. Остава да въведете своята парола, след което да селектирате бутон Запазване на промените, за да активирате лимита.

Важно уточнение е, че ако решите да промените поставения лимит на депозита, има два варианта. Ако го увеличите, промяната ще влезе в сила след 7 дни, а ако намалите сумата, промяната ще се отрази веднага.

Когато имате поставен лимит на депозит в сайта на Betfair, няма да може да захранвате сметката си с повече от въведената сума за конкретен период. Системата ще извършва проверка на всеки ваш депозит, за да гарантира, че спазвате поставения лимит за периода. Например, ако си поставите лимит за депозит на 100 евро в срок от 1 месец, това означава, че за конкретния период не може да внесете в сметката си повече от €100.

Страница в Betfair за поставяне на лимит за депозит или загуба


Задаване лимит на загуба

Следващата полезна опция позволява да поставите лимит на сумата, която може да загубите за определен период от време. Ще може да я активирате след избиране на бутон Промени, намиращ се срещу името на опцията. Тя е разположена на същата страница, както и първата, но в дясната ѝ част.

Отново трябва да изберете периода за лимит на загубите. Тук имате следните възможности за лимит:

  • на ден
  • на седмица
  • на месец
  • на година
  • без лимит

След като изберете лимит, ще трябва да попълните сума. После попълвате и своята парола, за да потвърдите желанието си за поставяне на подобно ограничение.

И тук важи правилото за последваща промяна. Ако ще променяте първоначалната сума към по-голяма, трябва да изчакате 7 дни, за да влезе в сила, но ако е намалите, промяната се извършва веднага.

Поставянето на подобен лимит на загубите означава, че ще се застраховате от извършването на залози със сума, която не би трябвало да губите. Да речем, че разполагате с 50 евро в Betfair регистрацията си и задавате лимит на загуба за ден от €20. Това означава, че ако загубите сумата от 20 евро в рамките на два часа, то системата няма да ви позволи да извършвате залози с останалите €30 по сметката ви. С тях ще може да залагате чак след като изтече зададеният период.


Кога се налага използването на тези функции?

Наличието на подобни опции са истинско богатство за всички залагащи. Дори да се чувствате сигурни в своите залози и управление на средствата ви, може да активирате тези лимити и да се подсигурите. Много често залагащите извършват експлозивни залози и губят цялата си банка за кратък период от време. След това депозират нова сума пари и пак я губят. По този начин те губят повече, отколкото могат да си позволят. С поставен лимит на депозита това няма да се случи. Съветваме ви да си определите конкретна сума за даден период от време, над която да не може да депозирате, и да спазвате поставените ограничения.

Същата е ситуацията и с лимита на загубите. Активирането на такъв също ще донесе положителни качества за вашата сметка, понеже ще ви защити от емоционално извършени залози, с които да загубите голяма част или цялата сума по сметката ви. Двете опции се допълват взаимно и могат да осигурят една висока защита на вас самите, залагащите в сайта на Betfair. Може да активирате още сега лимитите и да не се притеснявате, че ще натрупате излишни загуби.

Видяно 62 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.