BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози на конни надбягвания в сайта на Бетфеър

0
Залози на конни надбягвания от Betfair
Описание на възможностите за залози на конни състезания в сайта на Betfair.

Доказано е, чрез редица проучвания и статистики, че конните надбягвания са един от най-предпочитаните начини да се залага. Още преди много години хората започнали да ходят по колодрумите с квитанции в ръка, които представлявали техните залози. Те се надявали за победа на направения от тях избор, с което да си осигурят печалба. В днешно време също има много фенове на конните надбягвания, които залагат в пунктовете около колодрумите. Въпреки това обаче има доста хора, които преминаха през този етап и вече се радват на опцията да залагат в сайтовете на различни онлайн букмейкъри. Един от тях, който предлага изключително богат избор за залози и опции на конните състезания, е Betfair. Компанията разполага с лиценз у нас и предоставя на всички свои потребители разнообразни опции за залози на надбягвания с коне, за които предстои да ви разкажем.

Betfair залози на конни надбягвания


Конни надбягвания в борсата

Запознатите от вас са наясно, че букмейкърът Betfair разполага с обикновен букмейкърски сайт за залози, но и със Спортна Борса. В нея потребителите определят коефициентите и извършват залози, които трябва да бъдат посрещнати, за да се потвърдят. Когато достъпите борсата, ще може да осъществите достъп до наличните конни състезания по два начина – през раздела Конни надбягвания в главното меню или през едноименната секция отляво. Наличен е и раздел Конни надбягвания – днешна карта, в който ще може да разгледате предстоящите събития за деня, подредени по начален час на стартиране.

Секция с конни състезания в betfair Борса

В самия раздел ще видите меню с опция за избор на различни събития. Те са подредени по държави, като към всяка се изписват наименованията на състезанията. Към всяко състезание са изброени и началните часове на надбягванията. Трябва да изберете върху някое от тях, за да ви се покажат възможностите за залози. Може да видите, че се предлага програмата за конкретния ден, както и за следващите 2 дни. Изборът на държава и състезания може да направите както от централната област на сайта, така и от менюто в лявата част.

Може би забелязвате, че към някои събития е наличен бутон “play”. В сайта на Betfair това означава, че събитието се предлага с пряка картина на живо. Ако пък до началния час има зелена точка, това означава, че събитието е на живо.

Когато изберете конкретно състезание, ще видите наличните опции за залози. В борсата на Бетфеър може да поставяте предвиждания “За” и “Срещу” дадено събитие да се случи. Активните маркети за залози на конни надбягвания ще видите в отделни категории, които са налични за всяко едно събитие. Остава да изберете залог и да поставите сумата, с която желаете да участвате.


Конни надбягвания в Betfair Спорт

Борсата на британския букмейкър определено има какво да ви даде, що се отнася до възможности за залози на състезания с коне, но в спортния раздел опциите са повече. Предстои да ги разгледаме и да видим какви са те, но нека започнем с указанието откъде да достъпите раздела. Доста често може да срещнете бутон Конни надбягвания в главното меню на сайта на Betfair Спорт, но ако няма такъв, просто изберете секцията от менюто с Всички спортове.

Раздел Конни надбягвания в Betfair Спорт

Още при зареждането на секцията ще видите меню с всички налични събития за деня, като подредбата отново е по държави и място на провеждане. Всичко това се намира в областта, наречена График. За да видите опциите за залози на конкретно състезание, трябва само да изберете върху началния му част. И тук се дава информация за колодрумите, от които компанията предлага видео на живо. Под наличния график със събития за деня е разположено и поле, откъдето може да извършите бъз избор на залог сред наличните състезания за деня.

Залозите се осъществяват лесно, тъй като трябва само да изберете върху конкретен час за състезание и след това да разгледате наличните опции. Избирате си даден пазар и осъществявате вашия залог. Ако пък искате да разгледате предстоящите състезания за следващия ден, просто изберете раздел Утре от вътрешното меню в раздела за конни надбягвания. На същото меню има и други интересни функции, които ще разгледаме.


Специални функции в сайта при залозите на конни надбягвания

Betfair се отличава от много други онлайн букмейкъри със своите специални опции при залози на конни състезания, които са налични за всички посетители и клиенти на сайта. Нека видим кои са те, като ще споменем и подробности около тях.

Услугата Кон търсач
Налична е във вътрешното меню на раздела за конни състезания в спортната секция на сайта. Във въпросната страница ще може да търсите даден кон според зададени от вас критерии. Това става чрез филтриране на различни участници, което се осъществява благодарение на филтъра Timeform. Чрез тази услуга може да изберете да ви се покажат точно определени коне, например тези, които са спечелили последното си състезание или пък тези с най-добри жокеи. Имате няколко опции за филтриране, според които Timeform ви показва наличните състезатели, предстоящите им състезания и коефициентите към тях. По този начин можете веднага да заложите за тях.

Услугата за търсене на състезателен кон от Betfair

Освен всичко услугата Timeform ви дава и ежедневни прогнози за победители в определени състезания, които са налични в подкатегорията Дневни прогнози.

Списък по азбучен ред
Това е друга опция от Betfair, която е налична в секцията Конни надбягвания. Чрез нея ще можете да разгледате базата данни от състезатели, която Betfair пази. Ще може да търсите конкретен състезател и да разгледате наличните по азбучен ред. Това е от полза, понеже когато търсите даден състезател, ще можете да видите кои са следващите състезания, в които участва, и веднага да заложите.

Видео на живо
На няколко пъти споменахме, че Betfair предлага опция за пряко предаване на конни състезания. Това е така, но за картината на живо важат определени правила. Първо, тя не е налична за всички посетители на сайта, а само за регистрирани клиенти. За тях също има ограничения, понеже трябва да извършите залог, за да може да гледате картината на живо. По-точно трябва да заложите поне минималната сума на конкретно състезание, за да получите достъп до неговото видео на живо. Минималният залог в сайта е €0,50. Когато сте направили подобен залог, ще получите достъп до прякото предаване.


Налични опции за залози

Най-популярната опция за залог на конни състезания е свързана с победител в конкретно надбягване. Тази опция ще намерите във всички сайтове, които предлагат онлайн залози на състезания с коне. Betfair обаче ви дава и нещо повече.

Когато влезете в страницата с всички налични опции за залози на конкретно състезание, към всеки участник ще видите определена информация. Показват се предишните и текущите коефициенти към всеки пазар, като по този начин може да разберете как се движат цените. Освен всичко, ако изберете върху даден състезател, ще видите последните участия на коня и крайното класиране, което записва. В допълнение на това може да прегледате запис на цялото състезание, ако е било налично видео на живо.

Страница с пазари и опции за залози на конно състезание от Betfair

При определени състезания, на които може да залагате в Бетфеър, имате специална прогноза. Тя се нарича Timeform Tip и в нея се показва най-вероятният изход от събитието според експертните анализатори.

За финал нека отличим наличните маркети за залози на конни надбягвания в спортния сайт и в борсата на Бетфеър:

  • Краен победител
  • Залог на краен победител, но на началния коефициент
  • Залози за място – точна позиция на финиширане
  • Да завърши в първата тройка и други

В раздела за залози на състезания с коне има и категория Специални. В нея ще срещнете различни опции за залози, които са специално подбрани от Бетфеър. Сред тях има налични пазари за дългосрочни събития и за някои предстоящи надбягвания. Може да залагате и за награди като най-добър треньор във Великобритания, Ирландия или друга страна. Може да се прави избор и на най-добър жокей. Възможностите са различни и наистина са доста специални.


Предлагат ли се залози на живо?

Много рядко в сайта на Betfair ще получите възможността да залагате на конни надбягвания на живо, но тази опция не е изключена. В борсата също може да следите за залози на живо на конни състезания. Без значение къде ги търсите, ще намерите доста добри коефициенти за тях.

Betfair е сред букмейкърите с най-добри условия, опции за залози и коефициенти, когато става дума за залози на конни надбягвания.


Виртуални конни състезания

За мнозина наличието на тази опция не е ясна, но сега ще ви запознаем с нея. В сайта на Betfair се срещат и виртуални залози на конни надбягвания. Те са налични в самия раздел за състезанията с коне, който ще откриете в секция Спорт. Ще ги намерите в областта с графика на предстоящите събития. Отново имате такива през определено време. Разликата при виртуалните състезания е, че се извършват на много по-чести интервали, обикновено през 3 минути, но понякога и повече.

При виртуалните залози на конни надбягвания вие не залагате на истински събития, а на такива, които са автоматично генерирани от компютър. Бетфеър разполага със собствена платформа за виртуални залози, като опциите в нея са доста интересни.

Виртуални конни надбягвания от Betfair

На виртуалните надбягвания може да поставяте залози за победител в състезание, дали ще завърши на първо, второ или трето място, както и дали ще финишира в челната тройка. Имате коефициент за всеки избор, като залозите се извършват преди събитието да стартира. По време на неговото провеждане пазарите са блокирани.

Голямото предимство и емоцията от подобни залози се постига чрез картината на живо. Тя включва виртуално състезание, което наподобява реалните. Ще може да наблюдавате анимацията на състезанието на живо, като освен това се предлага и пряко позиционирането на участниците в реално време, докато състезанието протича. Ще може да го проследите от началото до края и след това да разберете дали вашият залог е печеливш или губещ. При виртуалните залози победителите се определят на случаен принцип, така че често се случва да има такива на високи коефициенти.


Нашето мнение

Букмейкърът Betfair произлиза от Великобритания, а това е една от страните, където най-много се залага на конни надбягвания. Компанията е сред спонсорите на редица събития, но това не е основната причина според която залозите в сайта ѝ да си заслужават. Мотивите затова може да търсите в наличните предложения и опции за залози. Бетфеър ви дава такива както чрез своята спортна секция на сайта, така и чрез платформата си за залози в спортната борса. Брандът предоставя и виртуални състезания, което добавя още повече към наличните възможности. Коефициентите за залози на конни надбягвания в Betfair са едни от най-високите на пазара, а освен това ще може да се радвате и на видео на живо. Предлагат се още прогнози, статистики и информация за участниците преди всяко състезание, което също е много важно. Дори да не сте много наясно с подобни залози и да нямате опит с тях, в сайта на Бетфеър нещата са доста улеснени, така че лесно да намерите правилната прогноза. Betfair заслужава поздравления за своите предложения за залози на конни надбягвания и без съмнение е един от най-добрите букмейкъри, когато става въпрос за подобни залози.

Видяно 109 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.