BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Услугата Чат на живо със служител на Бетфеър

0
Чат на живо от Betfair
Подробности около чата на живо в сайта на Бетфеър.

Когато ползвате услугите на даден букмейкър, твърде вероятно е да попаднете в ситуация, при която ще се нуждаете от помощ. Ще се получи въпрос, за който няма да може сами да дадете отговор. Вариантите в този случай са няколко. Може да проверите помощната секция на сайта и да потърсите сред най-често задаваните въпроси. Друг вариант е да се допитате до независимите експерти в тази област, каквито сме ние. Ако обаче въпросът ви е свързан със залог в букмейкърски сайт или проблем със самия сайт, тогава ви съветваме да се обърнете директно към служителите на конкретния бранд. В случая ще ви разкажем за една от опциите, които букмейкърът Betfair ви дава да се свържете с него. По принцип контакт може да се осъществи чрез e-mail или телефон, но определено услугата за чат на живо е най-предпочитана от потребителите. Нека видим повече информация за нея.

Betfair чат на живо


Как да активираме чата и за какво се използва той?

Betfair предоставя услугата за контакт чрез чат на живо за всички посетители на сайта. Това означава, че без значение дали имате регистрация или не, вие може да използвате услугата и да зададете своя въпрос. За целта обърнете внимание на бутоните до логото на бранда в горната лява част на сайта. От там изберете бутона Помощ. Ще ви се отвори нова страница, от която избирате категорията Свържете се с нас. По този начин ще достигнете до страницата с наличните опции за връзка, като услугата за чат в реално време е първа в списъка.

Бутони за достъп до чат на живо в Betfair

Чат на живо със служител на Betfair се използва, когато искате да зададете въпрос към компанията. Той може да бъде свързан с най-различни теми около бранда. Може да става въпрос за ваш залог, за услуга в сайта или пък за проблеми с акаунта. Ще получите отговор на всички въпроси, които имат общо с Betfair, сайта на компанията и всички предложения в него.

Преди да активирате чата трябва да изберете тема на разговора. Възможностите са следните:

  • Верифициране на вашата сметка
  • Забравено потребителско име или парола
  • Депозит и теглене
  • Спортни промоции и оферти
  • Моята сметка
  • Защита на играч
  • Приключен залог
  • Кеш аут
  • Помощ за Спортни продукти

Хубаво е да посочите точната тема на вашия въпрос, понеже така ще го насочите към служител, който е специализиран по конкретната тема. По този начин ще избегнете излишно чакане и по най-бързия начин ще получите отговор. Както може и сами да видите, средното време, което е необходимо на служителите за отговор, е 1 минута.

След като изберете тема, страницата автоматично ще се презареди с опция за избор на бутона за старт на чата на живо. И така, само след няколко секунди, служител на компанията ще се свърже с вас.


Как протича кореспонденцията чрез чат на живо?

Когато системата ви прехвърли към страницата за чата, ще видите следния прозорец:

Изглед от прозореца за чат на живо в Betfair

В него служител на бранда ви приветства и очаква вашия въпрос. Имате поле за въвеждане на въпроса, бутони за прикачване на файл, изпращане на съобщение и затваряне на чата. Задавайте своите въпроси на български, когато използвате българската версия на сайта, понеже в такъв случай с вас ще се свърже български служител.

След като получите отговор на вашите въпроси, просто затворете страницата или изберете бутон Затвори чата. Ще получите анкета, в която може да дадете оценка за представянето на служителя и дали ви е помогнал да получите търсения отговор. Анкетата не е задължителна. След това може да продължите с използването на предложенията от бранда.


Нашата оценка за услугата

Не един или два пъти сме използвали услугата за чат на живо със служител на Бетфеър. Можем да потвърдим, че служителите на бранда са изключително любезни и обръщат внимание на всеки един въпрос. В Betfair няма да получите отговори, които изглежда автоматично зададени от компютърен робот. Служителите отговарят стриктно и точно. Дори има случаи, при които отговорът е закъснявал и служителят на бранда ни се извинява за това. Нашето мнение е, че чатът на живо в платформата на Betfair е идеален избор да получите помощ и отговори на ваши въпроси за сайта. Не се колебайте да използвате услугата, ако ви се наложи.

Видяно 99 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.