Бонус от Betfair при залози на тенис комбинации

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Betfair бонус при комбинации на тенис срещи

В сферата на спортните залагания тенисът намира място сред най-предпочитаните спортове. Когато залагащите търсят възможности за реализиране на печалба в този спорт, те се оглеждат за най-различни събития, от които могат да извлекат ползите. В днешно време много от залозите се правят онлайн. Важно е, когато залагате на тенис събития в мрежата, да търсите сайт, който ви дава много събития и пазари за залог. Такива има доста, така че следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са допълнителните бонуси. В следващите редове ще ви разкажем за специалния бонус на Betfair за залози на тенис комбинации.

Опитайте бонуса на Betfair за тенис


Как се активира офертата?

Промоцията за залози на тенис от Бетфеър не изисква бонус код за активиране, каквото е изискването при началните оферти. При тази оферта бонусът зависи от вашите залози. И по-специално залозите ви трябва да са на тенис срещи, които може да намерите в сайта на компанията. Ето как най-лесно може да разберете как работи тази промоция:

 • залагате на пазар Краен резултат на поне 4 тенис срещи от сайта на Betfair, като всяка една селекция трябва да бъде преди мач;
 • в условията на промоцията влизат всички мачове, от всички турнири, независимо дали са на сингъл или по двойки;
 • минималният коефициент на всяка една селекция трябва да бъде поне 1.20;
 • ако само 1 от срещите ви се окаже неуспешна, Betfair ще ви върне залога до сумата от €25;

Това е доста добра възможност, понеже често се случва да заложите на определени мачове и само една селекция да се окаже неуспешна. Чрез тази оферта за залози на тенис комбинации Betfair поощрява своите клиенти от България. Офертата няма ограничение в броя пъти на използването ѝ, но има други правила и условия, с които трябва да се запознаете. Ще ги опишем в следващата точка.


Изисквания към офертата за тенис комбинации

От Betfair ви предоставят много добра възможност да си върнете целия ли поне част от залога, но в същото време трябва да се съобразите с определени правила. Ето какви са те:

 • в рамките на този бонус се отчитат ежедневните ви залози от 14:00 до 14:00 ч. на следващия ден;
 • може да поставите неограничен брой залози в посочения период, но помнете, че максимално може да получите 25 евро за конкретния период;
 • нужно е всички селекции от залога да бъдат приключени в един промоционален период, за да вземете евентуален бонус при една неуспешна селекция;
 • важно е да спазите условието за поне 4 тенис селекции в комбинация, които са с минимална ставка 1.20;
 • всички селекции трябва да бъдат на мачове, които не са стартирали;
 • залози на живо или такива в раздел Спортна Борса не се зачитат към условията на промоцията;
 • ако дадена селекция от вашия фиш е отменена или прекратена, тогава не се класирате за промоцията;
 • залози, при които повтаряте вашите селекции, не се зачитат към условията на офертата;
 • опцията Cash Out и използването ѝ за ваш залог ви изключва от промоцията;
 • Betfair си запазва всички права да изключи офертата за определени потребители, ако установи нерегламентирани действия;

Това са всички основни правила, които трябва да знаете за този бонус. В допълнение на тях можем да добавим, че бонус сумата се превежда по сметката ви до 12 часа след края на промоционалния период. Този инфивидуален Betfair бонус под формата на безплатен залог, който може да се използва до 48 часа след получаването му. Подобен бонус означава, че при евентуален успешен залог чрез него получавате само чистата печалба от залога. Например, ако направите безплатен залог от 10 евро и спечелите общо €20 от залога, тогава по сметката ви ще бъде преведена само нетната печалба от €10.


Нашето мнение

Офертата за тенис комбинации от Бетфеър е доста добра. Тя дава една допълнителна възможност на всички, които обичат залозите на този спорт. Чрез този бонус може да се спасите многократно, ако само една селекция ви издъни. Запомнете, че при повече от една неуспешна селекция бонусът не се активира. Все пак е показателно, че го има, защото с него винаги ще имате едно на ум и ще знаете, че може да възвърнете сумата на залога си, ако само един мач ви отнеме шанса за печалба. Betfair за пореден път показва, че обича да дава различни шансове на своите клиенти, а един от начините, по които го прави, е с предлагането на бонуси. Промоцията за тенис комбинации е една от тях.

Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!