Betfair игра с награди за най-добрите типстъри

0
Типстър Ранглиста бонус игра с награди от Betfair
Коментар и описание за бонус играта в сайта на Betfair - "Типстър Ранглиста".

В началото на месец Април 2018 година букмейкърската компания Betfair даде нови поводи за радост на потребителите си от България. Компанията представи новата си игра, която ще бъде валидна за родните ѝ потребители до края на футболния сезон, който се явява към последните седмици на месец Май. Играта е наречена Типстър Ранглиста и е свързана със залозите на футболни мачове, които клиентите правят в сайта. Повече за същността на играта, нейните правила и наградите може да прочетете в следващите редове.

Регистрация в играта на Betfair


Какво представлява играта и какви са правилата ѝ?

Промоционалната игра от Бетфеър е насочена към всички клиенти на бранда, които имат регистрации в системата на букмейкъра. В допълнение отбелязваме, че играта е насочена към българските клиенти на букмейкъра, тези, които живеят на територията на страната. Сред основните правила на играта е това, че един клиент може да участва в нея само с една регистрация. Всички останали опити ще бъдат наказвани.

Освен че трябва да сте сред родните клиенти на бранда, нужно е също така да сте преминали процеса по проверка на самоличността в сайта. Само тогава ще може да се включите за участие в играта. Самото участие пък се заявява, след като отворите специалната страница на играта и потвърдите желанието си чрез въвеждане на потребителско име и парола.

Периодът, в който може да се регистрирате за играта, стартира от 7 Април и приключва на 20 Май 2018 г. В последния ден може да заявите регистрация до 11:59 часа, като не се изисква специален Betfair бонус код за тази промоция. Същият е и периодът за отчитането на футболните залози в сайта, които са главна част от същността на играта. В рамките ѝ влизат всички залози на футболни мачове в спортния раздел, без значение дали са направени преди мач или на живо.

Самата игра представлява натрупване на точки, спрямо които се предлагат награди. Точките зависят от коефициента на вашия залог. Например, ако заложите на коефициент 7.00, може да получите 6 точки при успешен залог, т.е. точките се равняват на размера на коефициента минус едно. Също важно правило е, че в промоционалната игра влизат само залози от €5 или повече.

Betfair си запазва всички права върху играта и може да я променя или прекратява по свое решение. Всички неправомерни действия и опити за измама от страна на потребителите ще бъдат наказвани от Betfair с изключване от играта и други мерки.


Как се трупат точки за играта?

Основната част на играта е трупането на точки. Именно от тях зависи класирането в края ѝ. Имайте предвид, че само залозите ви на футбол в рамките на промоционалния период ще бъдат валидни за играта и класирането. Точки се печелят по няколко начина, които ще опишем по-надолу.

Всеки печеливш футболен залог може да ви донесе точки, като в случая се гледа коефициента му. Също така залозите ви трябва да бъдат с поне 5 евро заложена сума. Ако заложите 10 евро на 4 коефициент и спечелите, това означава, че ще получите 3 точки за класирането. Ако не познаете залога обаче, няма да получите точки от него.

Вторият начин да печелите точки е чрез залози на Първа лига. Всъщност, те могат да ви трупат точки и чрез успешни залози по горния начин, но при успешни единични залози и комбинации на срещи от Първа лига ще получавате двоен размер точки. Редно е да отчетем, че при залози на комбинации трябва всички селекции да са на събития от Първа лига по футбол на България. Ако в акумулатора има и футболен мач от друг шампионат, тогава няма да получите двойни точки при успешен залог, а те ще се изчислят по стандартния начин. В този ред на мисли трябва да отбележим, че системните залози не са включени в рамките на играта и не участват в трупането на точки.

Бетфеър ви дава още един начин да трупате точки. Този път точките не зависят от печелившите ви залози, а от сумата на направените залози за един ден. Спрямо нея получавате определен брой точки, като няма значение дали залозите са печеливши или загубени. Ето как се начисляват точките:

  • 2 точки – при сума на дневен залог между €10 и €49;
  • 5 точки – при сума на дневен залог между €50 и €99;
  • 10 точки – при сума на дневен залог между €100 и €149;
  • 20 точки – при сума на дневен залог от €150 или повече;

Това са начините, с които можете да трупате точки. В страницата на играта може да следите временното подреждане на участниците, както и да следите вашето класиране в надпреварата.


Награди

Промоционалната игра „Типстър Ранглиста“ от Бетфеър предлага доста интересни условия и правила. Освен това обаче интересни са и наградите. Нека видим как се разпределят те спрямо мястото ви на класиране:

Крайно класиранеНаграда
1 място€750
2 място€500
3 място€250
4 място€150
5 място€100
6 място€50
от 7 до 10 място€25
от 11 до 50 място€10
от 51 до 100 място€5

Всеки един участник, завършил в топ 100 на играта, ще се поздрави с награда. Тя ще бъде под формата на безплатни залози, които се превеждат по сметките до 24 часа след обявяването на крайното класиране. Самите безплатни залози са валидни 10 дни и могат да бъдат използвани за спортни залози с коефициент 2.0 или повече. При комбинации поне една от селекциите трябва да отговаря на това правило. Ако ваш безплатен залог е печеливш, получената печалба може да бъде директно изтегляна или пък да я залагате както намерите за добре в сайта на Бетфеър.

Крайното класиране ще се обяви на 22 Май 2018 г. Тогава, освен посочените награди за първите 100 участника, ще се проведе и томбола между първите 10 в крайното подреждане. Един от тях ще получи пакет за домакински мач на Арсенал. Наградата включва 2 билета за един от мачовете в началото на сезон 2018/2019, 2 двупосочни самолетни билета, както и хотелска стая. Избраният участник може да замени тази награда с 500 евро в брой.


Нашето мнение

Играта наистина предизвиква сериозен интерес и със сигурност ще направи последните седмици от футболния сезон в Европа още по-вълнуващи. Betfair се е доказала като компания, която обича да радва своите потребители с подобни промо оферти и игри. Настоящата е поредното доказателство. Според нас правилата и изискванията за играта са ясни и изискват просто да правите залози в сайта, с които да печелите точки. Не забравяйте да се запишете за играта и трупайте точки до края на сезона, които могат да ви донесат доста добри дивиденти.

Видяно 110 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.