Betfair Acca Edge – как да извлечем максимални ползи?

0
Опция ACCA EDGE от Betfair
Подробности около застраховката на залога чрез ACCA EDGE в сайта на Betfair.

Много от съвременните букмейкъри разполагат с разнообразни опции по своите сайтове, които предлагат допълнителни удобства за клиентите. Букмейкърът Betfair е един от най-популярните у нас, като неговото име най-често се свързва със спортните залози и борсата. Там определено има от какво да се възползвате, но в настоящата статия ще ви разкажем за една функция в раздел Спорт. Тя се нарича ACCA EDGE и ви дава възможност да подсигурите своите залози на комбинации в Betfair.

Опитайте ACCA EDGE


Какво представлява ACCA EDGE?

Това е вградена опция в сайта на Бетфеър, която може да се активира при залози на разнообразни спортни събития. Залозите обаче трябва да включват поне три мача. Ако за вашия залог функцията е налична, това ще бъде обозначено със специалния знак на опцията, който ще видите във фиша за залози. Ако имате възможността да активирате ACCA EDGE, може да го направите, след което потвърждавате залога си. Същността на услугата е, че ако само една от селекциите във вашия фиш се окаже неуспешна, Betfair ви връща залога. Ако имате 2 или повече неуспешни селекции, тогава функцията не ви върши работа.


За кои залози може да се използва и струва ли нещо?

Betfair предлага опцията ACCA EDGE за всички спортни залози в сайта си. Основните характеристики за използването на опцията може да откроим в следния списък:

  • може да се активира за комбинации в права колонка от поне 3 селекции
  • включени са всички спортове и пазари както преди мач, така и на живо
  • няма ограничение в използваните коефициенти

И все пак остава уговорката, че понякога ACCA EDGE може да не е на разположение. Разбира се, в повечето случаи букмейкърът ще ви предложи функцията.

Активирането на застраховката на залога е напълно безплатно, но все пак има една тънкост, която трябва да знаете. Няма да бъде нужно да плащате повече, за да имате активиран ACCA EDGE към своя залог, но потърпевш ще се окаже общият коефициент. Когато добавите селекциите в своя фиш, вие ще видите общата ставка за залога. След като маркирате желанието си да активирате ACCA EDGE, ще забележите, че коефициентът се понижава. Това е единственото условие да използвате опцията. Да, ще сте на по-малка печалба, ако всички селекции са успешни, заради активирането на застраховката, но ако само една ви издъни, поне ще получите парите си обратно в кеш.

Да вземете залога си обратно в кеш означава, че парите се превеждат по сметката ви в чист вид, т.е. може да ги изтеглите или заложите отново. Няма да ги получите обратно под формата на безплатен залог или бонус. Взимате ги в кеш.


Как се активира ACCA EDGE?

Ще ви покажем един пример, за да разберете напълно как да активирате услугата и как действа тя.

Активиране на опцията ACCA EDGE в Betfair

Както виждате в лявата част на снимката, общият коефициент е показан точно преди полето, където сме въвели сумата на залога. Под него се изписва и потенциалната печалба. Ясно се вижда и надписът „Подсигури се с EDGE?“. Ако маркирате отметката, ще получите това, което се вижда в дясната част на снимката. Коефициентът намалява, с което и потенциалната ви печалба става по-ниска, но залогът ви е застрахован. Дори без да избирате отметката за активиране на застраховката, срещу полето има бутон с иконката на функцията ACCA EDGE, който при избиране ви показва каква ще бъде ставката, ако активирате услугата.


Нашето мнение

Ако трябва да оценим функцията ACCA EDGE, то тя заслужава много добри думи. Наличието ѝ в сайта на Betfair е показателно, че компанията се грижи добре за своите потребители, предоставяйки им ред опции при техните залози. Брандът не задължава никого с използването на тази услуга, така че всеки сам решава дали да я активира или не. Важното е, че я има на разположение и може да се възползва от нея по всяко време. Вярно е, че функцията намаля евентуалната печалба, но пък ви дава пълна застраховка на заложената сума, ако само едно събитие от залога ви се окаже непознато.

Видяно 116 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.