Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тенис залози от Betano България

0
тенис залози в бетано
Betano залози на тенис мачове

Редом до футболa и баскетболa, тенисът заема изключително водещо място в дейността на всяка хазартна компания. Това е един много аристократичен спорт с голяма динамика в играта, което предполага и големи възможности на хазартните играчи за добри печалби. Тази толкова важна секция не е оставена без покритие от Бетано България, предлагайки разнообразни пазари за всички желаещи да изпробват късмета си. В този ред на мисли е време да обясним какво предлага най-новият участник на хазартния пазар в България за тенис ентусиастите.


Разделът и събитията от тениса в Betano.bg

След като акостирате на главното меню на Betano, веднага ще ви бъдат показани основните събития най-отгоре, сред които може да има голям сблъсък в тениса, ако такъв е наличен за деня. Ако ли пък не, в полето вляво на екрана ви на челни позиции в лентата излиза секция „Тенис“ – доказателство за значимото място, което този спорт заема.

betano залози тенис

Betano поддържа доста широк спектър от мероприятия в рамките на своето портфолио за тенис. В това число, разбира се, влизат четирите турнира от Големия шлем при мъжете и жените, както и всички най-големи надпревари от серията Мастърс в АТП веригата. Клиентите на компанията няма да бъдат лишени и от всички останали турнири от типа 250, 500, Дейвис Къп и др. по отношение на силния и нежния пол. Специални предложения може да възникнат във връзка с представянето на българските тенисисти.

Както и при баскетболните и футболни събития, Betano предвижда секция „На живо“ за дуелите от света на тенис, както и възможност за игра преди старта на мероприятията. Добре се знае, че играта на живо е особено популярна за тенис феновете.


Betano тенис залози в реално време

Тенисът е сред най-динамично развиващите се спортове и поради тази причина е предпочитан за поставянето на live залози. Бетано осигурява тази възможност на клиентите си, давайки им шанса да правят прогнози на множество маркети. Те включват добре познатите пазари за победител и сет, но освен това в betano.bg залагащите ще могат да се възползват и от пазари като например кой ще спечели следващото разиграване.

betano тенис залози на живо

Букмейкърът предлага пряко предаване за някои тенис турнири, а където такова не е налично, ще може все пак да проследите срещата чрез интерактивните анимации. Те следят всяко движение на топката и показват в реално време резултата от двубоя.


Налични пазари в Betano

Изборът е стандартен, съответно брандът не е пропуснал всички най-разнообразни предложения и любими опции за игра на тенис запалянковците. Начело на списъка намираме възможността за игра на:

  • краен победител
  • победител за сет
  • точен резултат за сет или мач
  • точки в рамките на един гейм
  • хендикап
  • общ брой геймове
  • и много други

Наличните коефициенти

Стигаме и до най-вълнуващата част за всички почитатели на залаганията на тенис – предлаганите ставки. Истината е, че и тук Betano се е погрижил да е малко по-напред с материала в сравнение с конкурентите, давайки с малко, но по-високи ставки за двубоите на фаворитите. Това може да има съществено влияние при изграждането на права колонка.


Заключителни думи

Betano се е постарал силно, за да може да осигури всякакви възможности за своите тенис почитатели. Всички големи турнири са залегнати в портфолиото, а наличните пазари предполагат всякакви комбинации. Да не забравяме и за възможността да си поискаме залог чрез специалната опция на компанията. Любителите ще ги оценят силно.


Често задавани въпроси

Има ли тенис турнири в България в секцията на Betano?

Такива присъстват – най-вече става дума за традиционния турнир Sofia Open, който събира някои много силни имена.

Високи ли са коефициентите в Betano?

Определено компанията задава някои от най-високите коефициенти на родния пазар по отношение на тениса.

Лесно ли се намира секция „Тенис“?

Тя е позиционирана непосредствено под тази за футбол и е видима веднага щом влезете на основната страница на Betano.

Може ли да си създадем специален залог?

Това е налично като възможност, използвайки опцията „Поискайте Залог“, която е предвидена за всички клиенти на бранда.

Може ли да се пускат дългосрочни залози?

Поради спецификата на тениса най-дългосрочната възможност за залог е, ако изберете конкретен играч да спечели целия турнир.

Видяно 44 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.