Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano залози за футбол

0
футболни залози в betano
Бетано залози на Футболни срещи

Всеки уважаващ себе си бетинг бранд знае, че крайъгълният камък на подобна дейност е силната и богата секция за залози на футбол. Това е най-популярният спорт, който трудно ще излезе извън мода, а милионите фенове по света имат огромен интерес от това да си завишат адреналина, докато гледат дуелите. Betano също не е сляп към предпочитанията на своята аудитория и е осигурил страхотни възможности за всички футболни ентусиасти при навлизането си на родния хазартен пазар. Разнообразието и качеството е голямо, а в следващите редове ще ви ориентираме за това как да намерите всичко, което ви е нужно.

Betano Футбол залози


Раздели и първенства от Бетано Футбол

Още с влизането ни в платформата на сайта, началната страница ни показва най-видните спортни събития от деня, повечето от които са именно футболните такива. В полето отляво именно този спорт е на първо място, подчертавайки значимостта му.

Компанията застъпва максимално широко по отношение на първенствата за футбол, включвайки разнообразни първенства от всички континенти. Топ 5 шампионатите в Европа, разбира се, будят най-сериозно внимание, но не бива да се забравя и за клубните турнири на Стария континент – Шампионска Лига, Лига Европа и Лигата на конференциите. Не е пропусната и българската Лига.

betano залози на футбол

Betano също не пренебрегва и всяко едно друго първенство в Европа, включвайки голям брой такива в Африка, Азия, Южна Америка, Северна Америка и Австралия. Естествено, в това число се прибавят шампионати на континентите, както и Световния форум.

Редно е да бъде споменато в тази част на текста, че компанията разполага с напълно развита секция за мачове на живо – друга много предпочитана опция за хазартните състезатели. Футболът е на първо място в лентата със спортове на живо, а надолу ще намерите всички събития, които в този момент се играят.


Live залози на Футбол

Залозите на футболни мачове в сайта на Бетано се предлагат и в реално време. Това се случва в секцията с мачове на живо, където програмата събира в себе си множество срещи от различни шампионати. Към всеки мач на живо се предоставят разнообразни пазари и коефициенти, които се променят динамично с развитието на сблъсъка. Какво се случва в двубоя пък може да проследите по два начина директно в сайта на Betano България, който предоставя пряко предаване за доста мачове и виртуално поле с интерактивни графики за почти всички събития в сайта. Налична е още и live статистика, която спомага за правилното извършване на прогнози за мачове в betano.bg.

betano залози на живо на футбол

Налични пазари

По отношение на селекциите Betano отново по никакъв начин не отстъпва на своите конкуренти в бранша. Брандът дава широк обхват от опции, включително и много нашумели възможности от типа на Bet Builder, който се нарича Match Combo в рамките на тази платформа.

Класическите залози са на своето място и чакат любопитни и запалени клиенти, които да се възползват. Става дума за селекции като:

  • краен победител
  • под/над голове
  • гол/гол
  • точен резултат
  • брой картони и корнери
  • конкретен голмайстор
  • и десетки други

Коефициентите на Betano за футбол

Стигаме и до най-важната част за всеки играещ – размерът на ставките. Betano е новак на българския пазар, което неминуемо значи, че при тази конкуренция ще се нуждае от завишени коефициенти, за да набере клиенти. Това определено е залегнато в стратегията, след като в редица двубои предлаганите ставки са между 0.10 и 0.20 по-високи от тези в повечето конкурентни сайтове. Включена е и опция за 0% марж на няколко двубои за деня, което означава, че Betano не прибира допълнителна комисионна и такса за сблъсъка.


Нашето мнение

Футболът не случайно е определян често като „царя“ на спортовете и фокусът, който му бива отделян от страна на Betano, не е случаен. Разделите са видими на сайта и лесно достъпни за всички желаещи да опитат, а многообразието по никакъв начин не отстъпва на това при конкурентни играчи. Коефициентите също не са за пропускане.


Често задавани въпроси

Има ли възможност да се залага в Бетано бг на мачове в Етиопия?

Да, това е сред страните, чийто шампионати попадат в списъка на Betano.

С колко по-високи са коефициентите в Betano?

Числата варират, но около 0.10 стотни е обичайното повишение за предложенията на бранда.

Какви пазари са налични?

Всички най-познати и използвани селекции, включително краен победите, залози за голове, хендикап, картони, корнери и много др.

Може ли да се играе на живо?

Betano има чудесно разработена секция, която предразполага любителите да следят подробно мачовете.

Може ли да се гледат срещите на живо в Betano?

Компанията предлага пряко излъчване на изключително обширен набор от събития, голяма част от които футболни.

Може ли да си поръчам нова селекция?

Това е възможно чрез подаването на заявка през опцията „Поискайте залог“, която е отворена за всички клиенти.

Видяно 64 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.