Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози за баскетболни мачове в сайта на Бетано

0
баскетболни залози в бетано
Бетано залози на баскетбол

Въпреки че футболът остава с много пред всички останали свои конкуренти като интерес и привлекателност, има и достатъчно фенове на залозите, които опитват своя късмет, залагайки на мачове от света на баскетбола, например. НБА е сред най-атрактивните шампионати в света и затова не е никаква изненада, че най-големите и реномирани бетинг компании трябва да проявят старание, за да впечатлят клиентите си. Букмейкърската къща Betano.bg също не е чужда на този урок и при стъпването си на българския пазар иска да представи максимално солидни предложения за родните играчи. В следващите редове ще разгледаме всички функции, които може да намерим в раздела на бранда за баскетбол.

Към Бетано Баскетбол


Баскетбол раздели и събития

Всичко може да бъде намерено изключително бързо и лесно на сайта на Betano, след като влезете в профила си и се озовете на основната страница. От лявата страна ще забележите едно вертикално бяло поле, в което са изредени всички спортове, които са включени в портфолиото на компанията. Сред челните позиции ще видите и секция „Баскетбол“, непосредствено до футбола и тениса. Топ 3 на спортовете определено приляга отлично на тази игра.

betano залози на баскетбол

По отношение на събитията Betano не дава никакви поводи за недоволство. Както споменахме, вездесъщите зрелища от НБА са на преден план, въпреки че повечето двубои са в ранните часове на деня за българските запалянковци. Евролигата и Шампионската лига обаче също намират своето място, както и най-популярните клубни шампионати, включително и родната НБЛ. Естествено, Световните и Европейски форуми са черешката на тортата.

Не бива да забравяме и опцията за гледане и залагане на мачове на живо в Betano. Тя е достъпна за почти всяко едно събитие от гореизброените първенства.


Залози на живо на баскетбол в Betano

Баскетболните залози на живо също присъстват в портфолиото от предложения на Бетано. Компанията се е постарала да включи мачове от различни първенства, като за всички тях потребителите ще намерят топ коефициенти и интересни пазари. В допълнение на всичко това, от Бетано предлагат платформа за проследяване на мачовете чрез виртуално поле. На него се показват графики за случващото се в залата и така лесно може да разберете как се развива двубоя. Към това са добавени още и множество статистики на живо, с които да се приближите до правилната прогноза.

betano баскетбол залози на живо

Пазари за баскетбол в Betano

Букмейкърът не само предлага достатъчно голямо разнообразие на събития, но и е осигурил всякакви необходими селекции, за да може залагащите да дават своите прогнози безпрепятствено. Както при секциите за футбол и тенис, и тук многообразието е голямо, но на първо място не липсват никакви основни залози.

Става дума за пазарите за:

  • краен изход
  • общ брой точки
  • хендикап
  • индивидуални залози за играчи
  • брой асистенции
  • прогнози за полувреме или четвърт

Не бива да забравяте, че и за баскетбола важи възможността за поискване на залог от Betano по ваше желание.


Коефициенти

Отново достигнахме до кулминационния момент за всеки хазартен играч – определянето на размера на ставките. Както може да се съди и по другите спортове, и баскетболните фенове няма да са ощетени откъм предложения. Отново коефициентите за победи на фаворитите са една идея завишени спрямо тези при конкурентните букмейкъри, като покачването е с около 0.10. Скромно наглед, но може да е повод за количествени натрупвания.


Заключителни думи

Betano се е постарал да предостави всички необходими условия за своите клиенти, независимо от техните интереси и склонности. Това важи в пълна степен и за баскетболната секция, която впечатлява със своята пълнота. Оттам насетне възможността е дадена на всеки играч, за да покаже уменията си.


Често задавани въпроси

Може ли да се правят дългосрочни залози на баскетбол в Бетано?

Абсолютно. Може да избирате, че даден отбор ще спечели първенството си или международен турнир, в зависимост от ситуацията.

Какви пазари са налични в Betano за баскетбол?

Всички основни баскетболни селекции присъстват, включително такива за брой точки, индивидуални за играч, хендикап, краен резултат и др.

Може ли да поискам собствен залог?

Betano предвижда такава възможност и насърчава своите клиенти да са креативни.

Струват ли си коефициентите?

Спрямо доста други компании, тук със сигурност може да говорим за високо ниво на ставките, което удря в земята конкуренцията.

Има ли залози за българското първенство?

В портфолиото на Betano България се предвижда и възможността за правенето на залози на събития от родната НБЛ.

Видяно 37 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.