Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano Super Hot Понеделник

0
betano super hot понеделник
Betano Super Hot Понеделник

Betano споделя практиката да радва своите верни клиенти с атрактивни бонуси. Компанията обича да изненадва клиентите си ежедневно, а в тази връзка е създадена и офертата Super Hot Понеделник. Независимо дали навън денят е горещ или не, в онлайн казиното на Betano Bulgaria градусите се увеличават с тази оферта. Чрез нея, може да си спечелите 25 безплатни завъртания. Как става това и какви са правилата на бонуса, предстои да видим?

Вход в Бетано


Как да спечелим безплатни врътки със Super Hot понеделник?

Betano дава възможност на потребителите да спечелят 25 бонус завъртания на слот игри, ако разиграят поне 50 лева на класиращите се ротативки. Всички залози трябва да бъдат с реални пари, а самите те трябва да бъдат направени на някои измежду следните слот игри:

  • 20 Super Hot
  • 20 Super Hot EQ
  • 40 Super Hot
  • 100 Super Hot

Ако изпълните нужните залози в рамките на понеделник (от 00:00 до 23:59), ще спечелите 25 бонус завъртания на играта 20 Super Hot.


Как се използват бонус завъртанията?

Бонус врътките от Betano Super Hot Понеделник са валидни в рамките на 3 дни след получаването им. Не забравяйте, че може да активирате офертата само веднъж в рамките на 24-часов период. За щастие, този Бетано бонус код е валиден всеки понеделник, така че ще може да се възползвате от него не един или два пъти.

Всяко едно завъртане е на стойност 0,20 лв. Потенциалните печалби от тях нямат изисквания за превъртане, така че ще може да ги получите по акаунта си във вида на свободен баланс.


Как да се включим в бонуса?

За да се включите в Супер Хот бонуса на Betano, ще трябва да отворите страницата на офертата и да изберете бутона „Участвай“. По този начин ще заявите желанието си да се включите в офертата, след което ще трябва да изиграете минимум 50 лв. в рамките на промоционалния период, за да си завоювате и бонус безплатни завъртания.

Видяно 18 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.