Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Поискай залог от Betano – как се прави?

0
betano опция поискай залог
Опция Поискай залог от Бетано

Модерните хазартни компании по презумпция са оборудвали сайтовете си с безброй опции за всякакви залози, свързани с всякакви аспекти от съответните спортни събития. Както всяка друга индустрия, гемблинг секторът се старае да разшири обхвата си, за да привлече и повече клиенти, а и да удържи интереса на лоялните почитатели. Това е възможно само ако бъде поддържано разнообразие – урок, който и Betano е научил чудесно. Портфолиото на един от новите играчи на българския пазар е изключително богато, а една от големите отличителни черти е опцията „Поискай залог“. Вероятно терминът е доста чужд за родните играчи, така че в следващите редове ще се постараем да разясним какво се крие зад него.

Поискай залог от Бетано


Същината на залога

Брандът предвижда, че посредством офертата „Поискай залог“ (позната още като Bet Request) всеки потребител, с необходимата фантазия, може да поиска специалното изработване на вид залог само за него за съответно събитие. Буквално говорим за възможност да си поръчаме нов вид селекция, на която да заложим. При подобна заявка компанията разглежда искането, прави необходимия анализ и излиза с коефициент, на базата на който да бъде направен залог. Това важи само и единствено за конкретния залагащ. Навярно всеки от нас е имал моменти, в които си е помислял защо дадена компания не предлага определен тип залог, за който имаме силно предчувствие. Betano е абсолютен иноватор сред букмейкърите на българския пазар в това отношение.

betano страница за поискай залог

За кои клиенти важи?

Betano не предвижда специфични усложнения по пътя към изпращането на поръчка за конкретна селекция. Разбира се, трябва да разполагате с регистрация и верифициран профил, като мярка за сигурност и контрол от страна на дружеството. Оттам насетне обаче няма нужда да имате определен брой уредени залози, развъртени суми или да сте били клиент продължително време. Офертата е налична по всяко време, стига да имате креативна идея, която да си заслужава.

Всяка заявка за залог в сайта на Бетано трябва да се направи поне 1 час преди началото на съответното спортно събитие. Отделно от това, букмейкърската компания препоръчва да имате поне 10 лв. по сметката си, за да използвате услугата за поискване на залог.


За кои секции важи?

Betano отново не предвижда специфични ограничения за определено спортно събитие, на което искаме да съчиним невиждан залог, стига да е в рамките на допустимото според общите условия на компанията. Всеки спорт в рамките на портфолиото на бетинг гиганта подлежи на предложението „Поискай залог“.

Въпреки това има някои основни категории, които трябва да посочите при изискването на залог. Те са следните:

  • Футбол, Тенис или Баскетбол преди началото на събитието
  • Футбол, Тенис или Баскетбол мач на живо
  • Други събития
  • Смесени

Нашето мнение за „Поискай залог“

Betano отново е ударил конкурентите си в земята с това ново и невиждано досега предложение, що се отнася до територията на България. Почитателите на шантавите залози ще му се нахвърлят като на топъл хляб, а за останалите това ще представлява още един начин, по който може да си открием интересен метод за забавление. Определено си заслужава пробата.


Често задавани въпроси

За кои спортове може да поискам залог?

Може да поръчате специален залог за всеки един от спортове, налични в портфолиото на компанията.

Може ли да бъде отказана направата на залог?

Компанията ще разгледа вашата заявка и ще прецени дали съвпада с общите правила на Betano.

За кои клиенти важи?

Всеки клиент е способен да поиска изработването на специален залог, стига да има регистрация в сайта.

Важи ли кеш-аут опцията?

Betano предвижда, че всички функционалности, които са налични за конвенционалните пазари, са налични и тук.

Какво да правя, ако не ми бъде върнат отговор?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите и да видите какъв е статутът на заявката ви.

Видяно 98 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.