BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano Начален Бонус Спорт – 100% до 300 лв + 30 лв freebet

0
betano стартова оферта за Спорт
Бонус за спортни залози от Betano България

Добре позната практика сред компаниите в хазартния сектор е даването на съответни начални бонуси на нови клиенти, чрез които да се запали интереса им и те да продължат да инвестират и разиграват средства през акаунта си. Досега родния пазар познава максимална стойност на бонуса между 100 и 200 лева, но Betano е решил да покаже сериозните си намерения и да привлече българските потребители с дори по-тлъсто предложение, което е в две части. Спортните залози са основополагаща част от дейността на всеки бетинг бранд, така че е време да ви запознаем с това, което може да получите за вложените суми.

Вземи Betano Бонус Спорт


Стартов бонус до 300 лева

Точно така – Betano вдига залозите и дава далеч по-щедри условия за начално възнаграждение, в сравнение с конкурентите. Триста лева е максималната стойност на началния Betano бонус, като всичко зависи от това колко пари можете и желаете да депозирате на първо четене.

Как да го получим?

На първо място, задължително е да си създадете акаунт в Betano. След като това е сторено, няма нужда да чакате до завършване на процеса по верификация, който може да отнеме една идея повече и да забави началото ви със залози в сайта. Стартовият бонус се получава единствено при първия депозит, който се прави в Betano. Размерът на вноската зависи изцяло от вас, но колкото и депозирате, толкова ще получите и като бонус – стига да е в рамките на 300 лева.

Минимумът, който трябва да заредите по сметката си, е в размер на 10 лв. Депозирайки между 10 и 300 лева в своя акаунт, Бетано ще удвои сумата и ще ви я зареди като бонус в профила. Ако депозирате над 300 лева, отново ще получите максимум 300 по своята бонус баланс, понеже това е най-голямата сума, предлагана в тази оферта.

Какви са условията за превъртане?

След като вземете бонус средствата, ще трябва да ги превъртите 5 пъти, за да може да ги теглите. Това трябва да стане на спортни залози с коефициент поне 1.50 и в рамките на 30 дни.


Допълнителен безплатен залог

Освен началния бонус, Betano предвижда и сума в рамките на 30 лева, която е под формата на безплатен залог. Това означава, че трябва да я използвате наведнъж за определена прогноза. Размерът на тази награда варира между 10 и 30 лева, в зависимост от сумата, която „инжектирате“ като стартов бонус.

  • За сумите до 49,99 лева ще получите 10 лева за допълнителен залог;
  • За депозит между 50 и 99,99 лв. ще получите 20 лв. бонус залог;
  • За всичко над 100 лв депозит ще вземете безплатен free bet на стойност 30 лв.

Заключение за началния бонус на Betano

Както и с всички останали свои предложения, новият играч на българския хазартен пазар отново успява да „надцака“ утвърдените конкуренти с размера на своите оферти. 300 лева е един изключително примамлив бонус, а условията за неговото вземане не са никак солени. Безплатният залог е още едно неустоимо допълнение към наградата за потребителите, от която надали някой би се лишил доброволно.


Често задавани въпроси

Колко е началният бонус за спортни залози на Бетано България?

Сумата на началния бонус Спорт от Betano е 100% до 300 лв. + 30 лева безплатен залог.

Има ли значение дали е верифициран акаунтът ми?

Betano не предвижда такова изискване, тъй като вие може да депозирате средства и преди завършване на процедурата.

За какви пазари може да се използва безплатния залог?

Имате възможност да залагате на всякакви селекции и спортове с допълнителния залог на Betano.

Трябва да ли да използваме стартовия бонус наведнъж?

Не, това не е необходимо. Betano предвижда, че може да използвате сумата на колкото части намерите за правилно.

Има ли ограничения за превъртане?

Както и други компании, Betano вече отчислява получения бонус от крайната ви печалба, така че след изразходването на целия бонус може да теглите спечеленото. Нужно е да го превъртите 5 пъти.

Какво да правя, ако не получа бонуса?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите и да зададете въпроса защо тези средства не постъпват по сметката ви.

Видяно 72 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.