Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano ментор за залози – как да го използваме?

0
betano ментор за залози
Ментор за залози на Betano.bg

Всеки нов бетинг бранд се опитва да впечатли потребителите, когато стъпи на пазара за пръв път. Това най-често може да се случи посредством предложения, които иначе не може да бъдат намерени в конкурентните платформи. Точно това е залегнато и в стратегията на една от новолицензираните компании в хазартния сектор в България – Betano. Със своята оферта „Бетано Ментор на залози“, гемблинг платформата дава предложение, което е напълно ново за сънародниците ни. От тази гледна точка то е и напълно непознато. В следващите редове ще се опитаме да изясним каква е концепцията.

Виж своя Бетано ментор


Какво е Ментора на залози?

Идеята на Betano е да вземе нещата в свои ръце, когато даден клиент има желание да спечели определена сума, но не иска да се довери на собствените си познания. А може би и понякога не притежава достатъчно. Затова предпочита да се довери на специалистите. При тази оферта може да изберете с каква сума искате да играете, като компанията ще ви пита и колко точно искате да заработите с един фиш. На база на това, Betano сглобява набързо едно примерно комбо, което да отговаря на финансовите критерии. Оттам насетне всичко е в ръцете на играещия – може да се доверите или да запазите средствата си за друго.


Къде се намира опцията?

Менторът на залози е на много видимо място, като компанията се е постарала функционалността да е достатъчно видима за всеки играч. Трябва да влезете на началната страница и да насочите поглед към полето отдясно. Там е изписано наименованието „Ментор на залози“, като са обособени три полета. В едното избирате с каква сума ще играете, а в съседното – очакваната печалба. Избирате бутона за показване на резултатите и ви се показват предложените мачове, които оформят необходимия коефициент за финансовите цели. Решението, оттам насетне, е във ваши ръце.

бетано ментор залози - пример

Как betano Ментори залози избира мачовете и селекциите?

Betano ясно уповестява всички ползватели на ментора за залози, че всички избрани селекции са базирани на статистически данни и предпочитания на залози от самия играч. Тези данни дори са представени към всеки генериран избор. Бетано България не се заема със 100-процентовата успеваемост на създадения залог от тип множествени. Печалбите от него не са гарантирани, но статистиките и шансовете за успех не са никак малки.

В ментора за залози на Бетано може лесно да промените сумата на залога и очакваната печалба, а също така и представените селекции.


Какви са условията, за да се възползвате?

Betano не предвижда абсолютно нищо специфично по отношение на критериите, за да използвате офертата. Нужно е единствено да имате регистриран акаунт и да влезете през него. Оттам насетне всеки може да въведе критериите, които го устройват в най-голяма степен. Предишна активност обаче няма да изиграе никаква роля.


Заключение за Бетано Ментор на залози

Това е поредната функционалност, чрез която Betano дава голяма заявка за превземане на българския пазар. От подобно предложение със сигурност ще имат изгода както опитните хазартни играчи, така и новаците в занаята. Брандът ще се опита да ви осигури най-добрите възможни условия, за да постигнете максимално добри резултати.


Често задавани въпроси

Има ли ограничения за опцията Бетано Ментор залози?

Betano не предвижда никакви ограничения. Единственото условие е да сте се логнали в своя акаунт.

Може ли да има Ментор на залози за единична селекция?

Не, Betano изключва този вариант. Предложението може да бъде използвано само по отношение на градежа на множествен залог.

За кого важи Ментор на залози от Betano?

Всички клиенти могат да се възползват, независимо дали става дума за нови, или лоялни такива.

Може ли да се използва кешаут?

След като „менторът“ съчини вашия фиш, вие може да го управлявате, както намирате за добре.

За кои спортове важи?

Менторът работи на напълно случаен принцип, което значи, че може селекциите да са от различни спортове.

Какво да правя при проблем?

Свържете се по най-бързият начин с отдела за връзка с клиенти, който ще ви асистира с всички възникнали усложнения.

Видяно 79 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.