Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano коефициенти – на какви нива са ставките в сайта

0
Betano коефициенти
Коефициенти от Бетано

Знаем, че за всеки хазартен играч в основата на избора на съответен букмейкър стои размерът на коефициентите, които биват предлагани. Все пак, хазартните занимания са направени с идеята не само да се забавлявате, но и да виждате съответен икономически смисъл – възможност за добри и редовни печалби. Betano вече е на българския пазар и е ясно, че набирането на клиенти минава през безупречно обслужване във всички насоки. В следващите редове ще разгледаме как се сравняват ставките в тяхната платформа с тези на големите конкуренти.

Към Betano Спортни залози


Новите компании искат да впечатлят

На първо място, трябва да имаме предвид, че бидейки сред най-новите играчи на хазартния пазар в България, начинът да се задейства бизнесът минава през даване на по-добри ставки за всякакви събития в сравнение с конкурентите. Ако трябва да бъдем обективни, Betano България със сигурност си е свършил домашното, за да направи необходимите справки за коефициентите, предлагани от конкурентите. На база на това са изградени и настоящите ставки, които не изглеждат никак лоши.


Ставки за спортове

Навярно това, което интересува играещите в най-голяма степен, са предлаганите коефициенти за футболните събития. Там Betano изглежда, че прилага стратегия, включваща една идея по-високи коефициенти за победи на някои фаворити, за сметка на по-малки за настъпването на изненади. Това е в полза на потребителите, тъй като изненадите не са чак толкова чести, в сравнение с логичния изход от дадена среща. Именно с подобни, леко завишени коефициенти, се печелят на бърза ръка привърженици.


Специални предложения за висок коефициент

Не само че опитва от само себе си да завиши предлаганите ставки на пазарите, Betano прави още една крачка напред и дава специална оферта всеки ден. Това е така наречената опция за 0% марж за мач, като срещата е избрана от Betano. Избраният дуел излиза най-високо в полето на основната страница на платформата. Идеята е, че клиенти могат да се възползват от по-висок коефициент за съответно събитие, което е освободено от комисионни и такси, които букмейкърите обичайно налагат.


Нашето мнение

Ставките в Betano определено са в синхрон с цялостното ниво на сайта – високи! Няма да бъдете разочаровани, ако изберете да инвестирате средства именно там. Компанията се бори за максимално много нови клиенти на българска територия, а това неминуемо значи и леко завишаване на предлаганите коефициенти от конкурентите. Всичко това работи изцяло в полза на потребителите, които могат да се възползват по всяко време от открилата се възможност.


Често задавани въпроси

Колко по-високи са коефициентите в betano.bg?

Betano показва склонност да дава ставки, които да са с между 0.10 и 0.20 стотни по-завишени спрямо тези на другите бетинг брандове у нас.

Има ли допълнителни условия за отключване на коефициентите?

Няма такива. Betano предлага по-добри условия за почти всички събития в сравнение с конкурентите, без да налага някакви условия на своите потребители.

Как може да се възползваме от 0% марж?

Всеки клиент може да използва предложението, в който момент намери за добре. Betano не налага ограничения.

Какви коефициенти показва Бетано?

В сайта betano.bg пазарите се показват на стандартните десетични коефициенти.

Влияят ли високите ставки на кешаута?

При по-високи коефициенти ще получите по-голям кешаут на по-ранна фаза на двубоя, ако той се развива във ваша полза.

Към кого да се обърна при проблем с коефициента?

Ако смятате, че има някаква нередност, то може веднага да се свържете с отдела за връзка с клиентите.

Видяно 137 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.