Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano Fantasy лига – какво представлява и как да се включим

0
betano турнири Fantasy League
Fantasy лига на Betano

Бетинг пространството започва във все по-голяма степен да интегрира различни компютърни игри от дигиталното пространство, които по принцип привличат вниманието на потребителите. А в последните години става все по-популярно да се създават така наречените „Фентъзи лиги“, в които потребители от цял свят да се състезават един срещу друг. Един от най-новите играчи на родния хазартен пазар е Betano, който също не е чужд на тази максима и е предвидил възможност за всички любители да се надпреварват в турнири с такава насоченост, като наградния фонд е осигурен от самия бранд. В следващите редове ще погледнем за какви игри е достъпна тази опция.

Вход в Betano


Раздел Fantasy в Betano

Мястото на тази функционалност е отредено редом до най-популярните секции за всеки хазартен бранд – „Спорт“, „Казино“ и „На Живо“. На същото това поле, в основното меню на началната страница, ще намерите и „Fantasy”, чрез който може да се пренесете във виртуалната реалност на съответните игри. Условието, за да погледнете какво се крие в тази секция, е да имате активна регистрация в Betano и да сте влезли в своя профил. Оттам насетне шоуто започва.

фентъзи лига турнири от betano

За кои игри има Фентъзи лиги от Бетано?

Хазартната компания се е постарала да даде широк избор за хората с различни наклонности и страсти, за да може всеки да намери своето амплоа. Брандът разполага с игри на тема футбол, баскетбол, тенис, League of Legends, CS:GO и хокей. Ясно е, че основните предпочитания на потребителите на Betano са насочени в посока футбола и компютърните игри CS:GO и League of Legends.


Как се играе?

Мнозина от вас навярно са запознати с концепцията на фентъзи игрите. Идеята е да изградите собствен отбор от звезди, ако става въпрос за футбола и баскетбола, след което да влезете в турнири и да се изправите срещу други участници, покрили същите критерии. Оттам насетне избирате няколко от най-силните си играчи, които да ви носят точки по време на мачовете от реалния свят със своите изяви. Така се формира ранглиста, която определя победители.


Колко е наградният фонд?

Той варира според бройката на играчите и размера на изискуемата входна такса в началото на турнира. В този ред на мисли, трябва да имате предвид, че всяко участие не е безплатно, а предполага заплащането на определена сума, която ще бъде изчислена от Betano. Така се изгражда един награден фонд, който след това да бъде раздаден на печелившите.


Нашето мнение за Betano Fantasy Лига

Това е сред най-иновативните предложения в цялото портфолио на компанията и определено гарантира чудесни възможности за смесване на виртуалната реалност с хазартната такава. Тези игри вече набраха доста популярност, така че клиенти надали ще липсват. Отделно от това, подобно предложение почти не могат да се намерят сред конкурентните сайтове на родния пазар, така че това е поредният бонус за каузата на Betano.


Често задавани въпроси

Включва ли се ММА във Fantasy лигата на BETANO?

Betano не предвижда този спорт да е част от възможностите за игра, след като опциите са изброени изчерпателно.

Какъв е размерът на входната такса?

Той варира, в зависимост от това какво решение вземе самият хазартен оператор за турнира.

Колко е наградният фонд?

Отново нещата не са фиксирани в това отношение, но стойността обичайно е няколко хиляди, в зависимост и от интереса.

Колко играчи биват награждавани?

Обичайната практика е челните три позиции да получават парични средства за усилията си.

Има ли лимит на участниците в един турнир?

Betano може да промени лимитите по всяко време по свое усмотрение, но колкото повече участват, толкова по-добре.

Видяно 79 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.