BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano eSports залагания

0
betano еспортс залози
Залози на електронни спортове от betano.bg

Модерното развитие на технологиите предполага и големи промени в света на хазарта. Едно от отраженията на този процес е възходът от електронните спортове, които вече завладяват дигиталното пространство, но същевременно изглеждат много благодатни за добри печалби, ако се осмелим да залагаме на тях. С тази реалност трябва да привикват и сериозните бетинг брандове на родния пазар, включително и един от най-новите представители – Betano. Компанията се е постарала да покрие достатъчно широк периметър от събития, добавяйки и някои допълнителни екстри към изживяването на потребителите. Повече детайли ще разберете в следващите редове.

Към Betano eSports


Раздел eSports в Betano

Като част от спортното портфолио на хазартния оператор, електронните спортове са позиционирани на удобно място, за да може всички спортни натури с подобен афинитет да се ориентират бързо. При влизането на началната страница трябва да погледнете към бялото поле вляво, в което са изредени всички раздели със спортно съдържание, сред които влиза и eSports.

betano.bg електронни спортове

Имайте предвид, че тази секция е поставена в средната част на колонката, така че ще трябва да скролнете, за да я откриете. Натискайки върху едноименното поле, може да се ориентирате и за различните събития, които се предлагат, за които ще обясним в следващата част от статията.


eSports събития

Те са пригодени изцяло за любителите на всякакви компютърни игри, които под една или друга форма включват стрелба, спорт, магически създания и др. Сред най-популярните в това отношение са забавления като League of Legends, Call of Duty, Dota 2, Counter Strike: GO. Навярно доста от вас са изпитвали тръпката от тези игри, а сега, благодарение на специалната секция в букмейкъра Betano, те са налични и когато става дума за направата на залози. В програмата на компанията може всекидневно да следите какви мероприятия има по целия свят.

Залози на живо на електронни спортове в Бетано

Налична е също така опцията за залози в реално време. Доста турнири се покриват от betano в рамките на секцията за live залози, а това поставя феновете на eSports прогнозите в доста удобна позиция. Бетано предоставя и пряко предаване за голяма част от събития в реално време. По този начин по-лесно ще се запознаете със случващото се в играта и така ще прецените своята прогноза.

esports залози на живо от бетано

Пазари и коефициенти за eSports Betano

Стигаме и до наличните опции за залагания в рамките на секцията с електронни спортове. Тук разнообразието далеч не е толкова голямо в сравнение с някои от класическите спортове, но пък за специалистите има всичко нужно – пазари за победа, дългосрочни залози, специални залози, такива за първа кръв, убийство и първа карта. Ако не сте запознати с игрите, тогава може и да не разберете много от тези залози, но пък никога не пречи да се запознаете с правилата.

Коефициентите са не по-малко важен елемент, независимо, че ще бъдат разгледани като последни. По принцип Betano се е утвърдил в даването на една идея по-високи ставка, в сравнение с доста от конкурентите, така че и тук може да се очаква подобно развитие на нещата.


Заключителни думи за Betano eSports

Електронните спортове завземат все по-голям дял от всички сфери в бизнеса, включително и в хазартния, който трябва да се държи в крак с тенденциите. Този урок е научен от Betano, който дава възможност на върлите симпатизанти на този вид игри да се изявяват и като познавачи, а защо не и да си докарат допълнителни средства.


Често задавани въпроси

Кои спортове влизат в портфолиото на Betano за eSports?

Компанията предлага залози за игрите League of Legends, Dota 2, Call of Duty, Counter Strike: GO.

Включват ли се FIFA турнири?

Да, в портфолиото на Бетано могат да се открият доста сблъсъци на живо на FIFA.

Изгодни ли са ставките?

На фона на конкуренцията, и тук Betano дава една идея по-високи коефициенти.

Може ли да се комбинират eSports залози с други спортни селекции?

Разбира се, тъй като всички попадат под шапката на секция „Спорт“, което автоматично е достатъчно, за да бъдат комбиниран в обширен фиш.

Може ли да се гледат на живо турнирите?

Да, Betano предвижда специална възможност за своите клиенти да наблюдават различните eSports двубои, наравно с други спортни събития.

Видяно 47 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.