Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano Бонуси за ранно изплащане – спортове и правила

0
betano ранно изплащане на спорт
Ранно изплащане за спортни събития от Betano

Хазартните играчи често изпадат в почти нелепата ситуация залогът им да е вървял безупречно в един момент и в следващия всичко да се е разпаднало безвъзвратно. Betano разбира чудесно страдалческите емоции в тези моменти на клиентите си и е измислил точното решение – вариант за ранно изплащане при определени условия. Най-хубавата новина за всички спортни ентусиасти е, че предложението не е изолиране само за една хазартна секция, а напротив – разпростира по отношение на футбола, баскетбола и тениса. Все пак, това са трите най-популярни спорта, на които залагащите дават прогнози. Разбира се, офертата е пригодена според уникалните правила на всеки един от тези спортове, а в следващите редове ще очертаем характеристиките ѝ за всеки отделен случай.

Към Бетано Спортни залози


Ранно изплащане при два гола аванс

Започваме от „царя“ на спортовете, а именно футболът. Betano не изостава от тенденциите и също дава на своите потребители възможността да се насладят на успеха далеч преди края на мачовете. Идеята на този Бетано бонус код е, че при достигането на два гола аванс от страна на тима, за който сте заложили, то автоматично компанията ще зачете прогнозата ви за успешно завършена. Това е факт, дори и да се стигне до някакъв сензационен обрат на събитията и победа на противника.

От тази гледна точка, Betano налага едно единствено условие, за да бъде налична тази възможност – да сте заложили на селекцията „краен победител“ от срещата и нищо друго. За никоя друга селекция не важи условието. Освен това, брандът е установил и определени ограничения върху двубоите от съответните първенства, за които ранното изплащане е налично. В този списък влизат 5-те топ първенства, мачовете от Световни и Европейски шампионати, Шампионска лига, Лига Европа, Лига на Конференциите, българската Първа Лига, както и всички домашни купи в посочените първенства. Важно е да се допълни, че тази оферта важи само ако сте направили прогнозата преди началото на събитието.


Ранно изплащане при 20 точки аванс

Прехвърляме се в света на баскетбола, в който единствената мерна единица са отбелязаните точки. Betano обаче е съобразил това и е нагодил предложението си по такъв начин, че да отговаря на изискванията. Ако избрания от вас фаворит се откъсне с 20 или повече точки в даден момент от мача, то веднага ще получи пълно изплащане на дължимото, без да чакате финалната сирена и евентуалния обрат на противника.

Както при секция футбол, офертата на бранда важи само при залози, направени преди началото на срещите. Също така, ранното изплащане се прилага само за селекцията „краен победител“. Тук приложното поле е доста по-ограничено по отношение на първенствата – НБА, Евролигата, Българската НБЛ, както и на Олимпиади, Световни и Европейски шампионати. За последните три опцията не важи за квалификационните турнири.


Ранно изплащане при два сета аванс

Завършваме и с предложение за любителите на великите тенис класики. Тук вече валутата е в сетове, съответно трябва да имаме предвид регламента на обичайните тенис турнири – 2 от 3 сета. Изключение от правилото може да намерим на 4-те турнира от Големия Шлем, за които и Betano предвижда възможност за ранно изплащане. При това само за мъжки мачове. Отново трябва да сте заложили преди началото на мачовете на селекция за „Победител в мача“, а при два сета аванс на вашия фаворит веднага ще ви бъде уреден залогът.


Нашето мнение

Betano определено е уцелил джакпота тук. Играчите все повече се зарибяват по офертата „ранно изплащане“, а наличието ѝ за цели три спорта ще привлече в още по-голяма степен вниманието на потребителите. Това е поредна заявка на бранда, че е дошъл с големи намерения на родния хазартен пазар.


Често задавани въпроси

За кои клиенти важи офертата Ранно изплащане на Бетано?

„Ранно изплащане“ е предназначена както за нови клиенти, така и за квалифициращи се потребители.

Трябва ли да натисна нещо, за да се изплати залогът?

Не е необходимо. Betano урежда автоматично всички залози, при положение, че е стигната необходимата граница.

Важи ли „ранно изплащане“ за квалификациите на ШЛ?

Betano категорично подчертава, че това предложение е налично само след започване на груповата фаза.

Как мога да разбера дали залогът покрива критериите?

В рамките на полето с прогнозата ви ще излезе и символ, с който се подчертава, че събитието подлежи на ранно изплащане.

Какво да правя при проблем?

Може да се свържете веднага с отдела за връзка с клиенти, който ще ви асистира, за да отстраните грешката.

Видяно 583 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.