Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Betano Бонус при нулево равенство

0
betano кешбек при 0:0 за футбол
Кешбек при 0 на 0 за футбол - бонус от Betano

Нулевото равенство не е сред най-популярните резултати в световния футбол, но понякога и до подобни ситуации се стига. Тъй като много рядко хазартните играчи ще посочат подобен резултат, то почти неизменно залозите ще бъдат изгубени. Betano обаче се превърна в поредния голям бетинг бранд, който има точното решение за този казус – връщане на средствата според офертата „Нулево равенство“. Все пак, компанията изисква да покриете определени изисквания за тази цел, така че ще се опитаме да синтезираме информацията относно това как може да се възползвате и вие.

Вход в Бетано България


Кога трябва да е направен залогът?

Започваме оттам, че не всеки залог, направен по всяко време на даден футболен мач, ще ви позволи да се възползвате от това предложение. В правилата на този бонус Betano изрично регламентира, че е необходимо да сте направили своята прогноза преди началото на дуела. Всякакви залози на живо, следователно, се изключват от квалифициращите условия.


Какъв трябва да е крайният резултат?

Както се споменава, крайният резултат, който ще ни позволи да си получим залога обратно, е само и единствено 0:0. Това изискване важи за редовното време и продължението на 90-те минути на всеки футболен мач. Ако има две продължения по 15 минути, то те не се отчитат в рамките на квалифициращите условия и са ирелевантни за Betano и правилата към офертата Нулево равенство.


Важи за ограничен брой селекции

Стигаме и до най-важното условие, за да може да се възползваме от предложението „Нулево равенство“. Тази оферта важи за изключително малък брой селекции, така че не трябва да се осланяме на нея прекалено много. Единствено, ако сме посочили прогноза за точен резултат или залог от типа първо полувреме/краен резултат, ще ни бъдат върнати средства, ако съставите не си отбележат попадение. Само в тези случаи може да играете своя залог с ясното съзнание, че нямате какво да губите, ако се стигне до 0:0.


Нашето мнение

Betano отново е в крак с тенденциите и компанията е предвидила достатъчно опростени правила, за да няма неприятно изненадани потребители. Необходимо е единствено да съобразите селекцията, на която залагате, както и да направите това преди началото на двубоите. След това ще ви бъде далеч по-леко, знаейки, че при две нули няма да има никакви щети по финансовото ви състояние.


Често задавани въпроси

Важи ли предложението при прогноза за над/под голове?

Betano ясно регламентира, че единствено при посочване на залог за точен резултат или такъв от типа първо полувреме/краен резултат, може да се възползвате.

Има ли ограничения за вложената сума?

Такива не са предвидени, следователно предложението „Нулево равенство“ важи за всякакви случаи.

Включва ли залози на живо?

Не, тъй като Betano изрично посочва, че залогът трябва да е направен преди началото на дуела.

Има ли еквивалент за други спортове?

Не, тъй като офертата „Нулево равенство“ е създадено специално за нуждите на света на футболните залози.

Какво да направим, ако не ни върнат сумата?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите, който да погледне и реши казуса.

Видяно 56 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.