Betano ACCA Бонус – как да спечелим повече с множествени залози

0
betano acca бонус залози
Бонус завишена печалба от Betano за множествени залози

Една от най-популярните функционалности в рамките на всяка бетинг компания е опцията изграждане на фиш с повече от един мач в нея – така наречената „Права колонка“. Обичайно обаче тя носи и най-много рискове със себе си и затова доста играчи се стремят да правят колкото се може по-къси колонки или изобщо да ги избягват. Betano е сред компаниите, които осъзнават отлично неудобствата на този тип залози, така брандът се е опитал да стимулира своите потребители да се впускат в приключението по възможно най-смелия начин. Това се случва благодарение на ACCA бонуса за завишена печалба от Бетано България. За неговите характеристики ще ви разкажем повече в следващите редове.

Вход в betano.bg


В какво се състои ACCA бонусът от Betano?

Betano, подобно на някои свои конкуренти, интегрира уникална възможност, пригодена за правите колонки. Идеята на това предложение се състои в това да изградите възможно най-голям фиш, с колкото се може повече селекции, а в замяна брандът да ви осигури процентно увеличение на крайната печалба. Процентът варира от 10 до 50% отгоре върху обикновената стойност на потенциалната печалба. За всеки добавен двубой отгоре ще получите 5-процентно увеличение.

Бонусите започват, след като достигнете кота 4 на селекциите в рамките на колонката. Всичко под тази цифра няма да важи. Най-високата стойност на двубоите, които може да поставите в колонката си и да получите бонус, е 10 или повече. Тогава ще се окичите си с възможно 50% отгоре.

Брой селекции във фишаПроцент допълнителна печалба
410%
515%
620%
725%
830%
940%
10 или повече50%

Този betano bonus не важи за мачове, които пристигат с промоционалните 0% марж за пазарите на краен изход. Освен това, има максимален размер на бонуса, който може да спечелите и той е 2000 лева. Няма обаче изисквания за разиграване на бонуса.


За кои пазари важи предложението?

Betano налага няколко ограничения за заинтересованите от предложението ACCA Бонус. На първо време, става въпрос за видовете пазари, които може да включвате. По отношение на футбола, букмейкърът предоставя възможност за игра на Краен Победител, гол/гол и общ голове, така че възможностите не са никак много за маневриране. Подобно е положението и за привържениците на баскетболакраен победител, хендикап и общ брой точки. Betano прибавя и една допълнителна подробност. За да се смята за квалифицираща дадена селекция, тя трябва да е с коефициент 1.50 или по-висок.


Първенства, от които да избирате за класиране на бонус сума

Следващото ограничение, наложено във връзка с Betano ACCA Бонус, обхваща шампионатите, относно които важи това предложение. Все пак, ограниченията не са чак толкова строги в сравнение с тези за пазарите. От футболните първенства се включват топ 5 в Европа (Висша лига, Ла Лига, Бундеслига, Серия А и Лига 1), както и трите международни турнира на континента – Шампионска Лига, Лига Европа и Лигата на конференциите. Условието важи и за двубоите от Световни и Европейски шампионати, както и за Копа Америка. Не бива да забравяме и българската Първа Лига. По отношение на баскетбола опциите са много по-скромни – двубои от ШЛ, НБА и Евролигата.


Нашето мнение

Betano отново показва, че върви в крак с тенденциите в хазартния сектор и успява да предложи страхотни условия на своите потребители. Правата колонка често е заклеймявана, но при наличието на бонусни условия душите на клиентите може и да поомекнат към тази опция. Със сигурност обаче за любителите на риска наградата ще си заслужава.


Често задавани въпроси

Важи ли предложението на Betano ACCA бонус за квалификации на ШЛ и други турнири?

Betano прилага изчерпателно списъка с шампионати, за които важи Betano ACCA бонус, а квалификациите не попадат в това число.

За кои спортове се отнася?

Брандът споменава единствено футбол и баскетбол в списъка със спортове. Селекции от други спортове не влизат в играта.

Важи ли кешаут опцията тук?

Може да изваждаме залога ни, когато пожелаем, като при изчисляването на печалбата влиза и бонуса.

Всички ли селекции трябва са на стойност 1.50 или нагоре?

Да, Betano изисква всяка една от прогнозите в рамките на фиша да е на такава стойност, иначе няма да важи.

Към кого да се обърна при проблем?

Ако бонусите не бъдат отчетени към залога ви, трябва да се обърнете към отдела за връзка с клиентите, който да реши този бъг.

Видяно 64 пъти
Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.