Как да затворим акаунта си в Bet365?

2
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Ако сте клиент на Bet365, но вече не желаете да се възползвате от услугите на бранда, той ви позволява да прекратите участието си като негов клиент. От гледна точка на обслужването на клиентите, тази опция е показателна, че Бет365 преди всички мисли за своите потребители. Всеки един ще може да затвори акаунта си за определено или неопределено време. Разбира се, това е желание на всеки. Нашето мнение е, че този букмейкър е един от най-добрите за спортни залози и игри в мрежата. Ако обаче сте се отказали от него, продължете да четете, за да затворите акаунта си.

Влезте в Bet365

Как се затваря Bet365 профил?

Нека само да уточним, че затварянето на вашия акаунт в системата на букмейкъра ще преустанови възможностите ви за залози и игри. Ако сте сигурни в това, трябва да достигнете до специалния раздел в сайта на компанията, откъдето да затворите акаунта си. За целта следвайте този път:

влезте във вашия Профил → изберете менюто на профила ви и от там селектирайте раздел Клиенти → в новата страница отворете раздел Вашата Сметка → после изберете раздел Контроли за Разумно Залагане → от там влезте в секция Затваряне на Сметка

В страницата ще видите доста важна информация за прекратяването на вашето участие в сайта на букмейкъра. През самия раздел се потвърждава и самото ви желание да затворите профила си. Има две ключови полета, на които трябва да обърнете внимание:

  • Период за затваряне – тук имате възможност да селектирате точно определен период, който може да бъде 1 седмица, 1, 3, 6 или 12 месеца. Последната възможност за избор е да прекратите за неопределен период от време;
  • Причина за затваряне – тук компанията изисква от вас да посочите причината, заради която желаете да затворите акаунта си. Опциите са различни, като сред тях са, че нямате време, не сте доволни от офертите на бранда или пък сте намерили друг сайт за залози, където искате да играете;

След като изберете нужното от двете полета, трябва да натиснете върху активиралия се бутон Продължи и да потвърдите своето желание за спиране вашия акаунт в bet365.

Какво се случва, ако пак искам да открия сметката си?

Ако сте затворили вашия профил, но установите, че желаете отново да залагате в сайта на британския букмейкър, тогава ще трябва да се свържете с компанията. Ще ви бъдат зададени различни въпроси, които да потвърдят сигурността ви и след това отново ще имате достъп до вашия акаунт. Имайте предвид, че отново ще трябва да изпълните процеса по верификация, за да получите право да изтегляте средства от сметката си.

Кога се налага затваряне на сметка?

Нашият съвет е да го направите, когато разберете, че залаганията и игрите пречат на нормалния ви начин на живот. Това означава, че вече сте хазартно зависим или пък сте близо до това неприятно ниво. В този случай е добре да си дадете почивка и да подредите мислите си, а затварянето на сметката за залози и игри е много добра опция. Bet365 заслужава добри думи за нея и отново показва, че е компания, която поставя на първо място желанието на клиента.

Видяно 1966 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

2 коментара

Коментирай
  1. Стефан
    Благодаря много!
  2. Kemal7905
    Ако си изтрия профила ще ми се изтрие ли картата с която депозирах