Bet365 залози на конни надбягвания

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Залозите на конни състезания може да не са сред най-популярните опции за залог на българския залагащ, но той все пак трябва да бъде наясно с тях и къде се предлагат. Точно затова решихме да се спрем на възможностите за залози на конни надбягвания в сайта на букмейкъра Bet365. Компанията разполага с изключително богата програма за залози на състезания с коне, от която могат да се извлекат доста позитиви. Все пак този вид спорт е сред най-популярните във Великобритания и Щатите, така че определено си заслужава да сте наясно с опциите, които ви дава. В сайта на Bet365 те са доста изчерпателни.

Разгледайте конните състезания в Bet365

Раздел Конни Надбягвания

Секцията с всички налични опции за залог на състезания с коне може да намерите в спортния раздел на сайта, където в менюто отляво са подредени наличните спортове. Сред тях е и раздел Конни надбягвания, след избирането на който ще видите всички налични състезания в сайта на Bet365. В най-горната част стандартно ви се показват следващите 3 състезания, като виждате информация за мястото на провеждането им, както и коефициентите към топ 3 на фаворитите. По-надолу вече са разположени различните раздели, от които може да избирате събития. Те са подредени по държави.

Когато изберете даден раздел, ще ви се покажат подробности за различните състезания. Доста често те носят имената на местата, където се провеждат. Такива са например Бангор, Нюкасъл, но имената на състезанията могат да бъдат и от сорта на Делта Даунс, Woodbine и други. Към всяко едно състезание се показа информация за броя на надбягванията, които са планирани за конкретния ден. Показва се и оставащото време до началото на всяко надбягване за конкретен хиподрум.

Селектирайки дадено състезание, ще ви се покажат възможните опции за залог. Когато изберете хиподрум, ще видите и подредба по час на всички предстоящи надбягвания. За всяко едно са показани участниците, както и коефициентите за залог на тях. По-важното в случая е, че Bet365 ви информира и с кратка, но много полезна статистика за участниците. Предоставят се данни за формата на всеки един и как се представя напоследък. Много добра опция е, че системата на Bet365 показва последните промени в коефициентите за краен победител. Към цялата информация можем да добавим и обозначението дали събитието ще може да се гледа пряко.

Последните редове от секцията за залози на конни надбягвания са посветени на Антепост залозите. Това са тип дългосрочни залози, които може да извършите доста преди началото на събитията. Списъкът с наличните състезания е доста дълъг, като отново подредбата е по държави. Така лесно ще намерите събитието, което ви интересува, за да разгледате наличните коефициенти за победа на участниците в него.

На какви пазари може да се залага?

Тук опциите са сведени до най-популярните възможности за залог на конни състезания. Нека ги обобщим в следващите редове:

  • Краен победител – това е основен тип залог на фиксиран коефициент, при който избирате победителя в конкретно състезание;
  • Форкаст – при този тип залог трябва да селектирате кой според вас ще завърши на първо и кой на второ място в конкретно надбягване;
  • Трикаст – този маркет е подобен на предишния, с разликата, че трябва да изберете правилно първия, втория и третия в крайното класиране, за да спечелите;
  • Покрит залог – при тази опция избирате да заложите за конкретен участник да завърши в топ 2 или топ 3 на крайното подреждане в състезанието. Ако го спечели, вие печелите на заложения коефициент. Ако пък завърши на второ или трето място ще получите залога си обратно. Ако пък е извън посочените места, губите;

Освен всички изброени има и други маркети, които включват избор на залог за трима участника или всички останали да спечелят състезанието. Налични са и различни опции от т.нар. Tote залози. Със сигурност няма да ви липсват възможности за залог на конни състезания в сайта на Бет365.

Конни надбягвания на живо от Bet365

Още една допълнителна възможност към залозите на конни състезания в сайта на букмейкъра Бет365 е опцията за залози в реално време. Такива са налични само по време на надбягванията. Може да разгледате опциите в раздела На Живо то главното меню. Състезанията се появяват в раздела доста преди да дойде време за тяхното начало, което е добре, защото имате време да подготвите залога си. За да гледате с картина на живо ще трябв да си направите нова регистрация в Бет365, ако нямате вече действащ такъв.

В раздела за залози в реално време е достъпно проследяване на почти всяко едно състезание с коне. Това се случва чрез анимираната платформа на Bet365. Тя показва в реално време кой води в състезанието, как се развива то и как финишират участниците. Опциите за залози на живо до голяма степен са подобни на тези, с които разполагате преди началото на събитията. Разликата е, че на живо ставките се сменят спрямо развитието на надбягването. Това може да ви даде доста добри възможности за залози на високи коефициенти на фаворитите.

Много важна черта от залозите на живо са преките предавания от хиподрумите. Такива има за почти всички състезания, които ще намерите в сайта на Bet365. Важната информация при тях е, че са активни само когато извършите залог на конкретно състезание. Не можете да гледате пряко видео, ако не заправите залог от поне 1,00 лв. на същото състезание. Все пак анимираните графики си остават начин за проследяване, но с картина на живо емоцията от залога ви ще бъде доста по-голяма.

Финални думи

Конните надбягвания може да не са толкова популярни по нашите ширини, но в определени части на света са доста известни и получават сериозно внимание. Това е и един от най-залаганите спортове във Великобритания, откъдето произхожда компанията Bet365. Може би и затова тя толкова много държи да предложи високо качество на опциите за залози на конни надбягвания. Несъмнено въпросното качество е постигнато, защото всички характерни черти на състезанията с коне в Бет365 добавят плюсове към цялостното изпълнение. Точно затова си заслужава да изберете точно bet365 като вашето място за залози на конни състезания.

Видяно 136 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.