Футболни залагания в Bet365

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Няма спор, че в света на залозите най-голям дял вземат футболните залагания. Това е най-следеният спорт в голяма част от света и е напълно логично букмейкърите да насочват сериозно внимание към предложенията си за него. Онлайн букмейкърът Bet365 може да ви предложи много добри залози на футбол. Те се характеризират с многообразие, висок брой, различни пазари и куп други предимства, които ще разкрием в настоящия материал.

Какви футболни залози предлага Bet365?

Компанията е всеизвестна на целия свят с големия брой футболни мачове, които следи. Бет365 може да изненада мнозина с наличните първенства и опции за залог. Брандът се стреми да обхване максимален брой шампионати, за да задоволи и най-капризните си фенове. Това е много добре за всички залагащи, понеже получават много възможности на едно място.

Футболните залози са сред основните предложения на компанията и затова често ще видите опции за залог още в началната спортна страница на сайта. Обаче, ако желаете да разгледа всички предстоящи срещи, трябва да изберете категория Футбол от менюто в лявата част на сайта. Това ще ви отведе в страница, където са подредени отделните шампионати и турнири.

Bet365 предоставя на своите клиенти опцията да разгледат всички предстоящи срещи, като можете да направите това само с предстоящите мачове в следващите 24 часа или да разгледате останалите предложения за деня. Удобството от тази гледна точка е налице, но то не е единственото в платформата на букмейкъра. Във футболния раздел са подредени всички първенства, за които ще намерите опции за залог. Стандартно се показва обща секция за първенствата от Европа, а под нея са изброени само държавите с водещи първенства. Има секции и при наличието на големи интернационални турнири. По-надолу са разположени и останалите континенти, като и за тях има събития за залог, които са разпределени по държави и първенства. Още по-надолу се показват някои опции за бързи залози от типа двоен шанс или брой голове, но според нас е по-удобно да ги разгледате в секцията на самия двубой.

Няма как да не отбележим и двата бутона – Залози за Отбор и Дългосрочни. Чрез първия може да селектирате любимия ви тим и при избирането му да разгледате единствено събитията за залог, в които той участва. При селектиране на дългосрочните залози ще ви се покажат т.нар. антепост опции за залог, които касаят дългосрочни прогнози. Пример за такъв залог е да познаете победителя на някое от водещите първенства или пък голмайстора на Шампионска лига.

Разнообразието от футболни залози в сайта на Bet365 трудно може да се опише в няколко абзаца, така че ви препоръчваме сами да се докоснете до него.

Към Bet365 Футбол

На какви пазари може да се залага

Разнообразието от първата точка е валидно и в тази. Бет365 ви предоставя много възможности за залог към всяка среща. Разбира се, за някои мачове, които не са чак толкова популярни, компанията не покрива всички възможни маркети. Когато става въпрос за водещи лиги в отделните държави и особено за топ първенствата и турнирите, предлаганите опции са доста на брой. Няма как да кажем, че Bet365 предоставя максималния възможен брой възможности за залог сред всички букмейкъри, но определено наличните пазари са напълно достатъчни за всеки сериозен залагащ.

За водещите футболни срещи Bet365 предлага над 100 различни опции за залог. Сред тях са познатите пазари за залог на краен победител, двоен шанс, брой голове, залози за полувреме, хендикап и азиатски хендикап опции и други. Няма как да изброим всичките, но ще добавим и някои от по-специалните маркети – печеливша разлика, скоркаст, уинкаст, таймкаст, повече голове, отбор да отбележи в полувреме.

Има и още опции за корнери, голове, картони и куп други пазари, които пристигат с доста високи коефициенти. Компанията се стреми да предложи едни от най-добрите на пазара, а нашият опит показва, че сайтът им разполага с топ коефициенти, когато става въпрос за залози на по-специални маркети. За да разгледате стойностите към всяка среща не ви е необходима bet365 регистрация, но за да завършите залозите си ще трябва да си създадете такава.

Футболни залози на живо от Бет365

Когато разказваме за залози на футбол от Bet365, няма как да не обхванем и предложенията за срещи в реално време. Категорията Футбол е на първо място в секцията за залози На Живо от бранда. Платформата ви позволява да разгледате всички налични срещи към даден момент или да се насочите само към една от тях. Превключването обаче си остава лесна задача. Има и бутон за предстоящата програма от двубоите, които влизат със залози на живо в сайта.

Платформата за залагания в реално време на Бет365 се характеризира с изключително добре подредените области. Когато разглеждате едновременно всички събития в даден момент, те ще ви се покажат, подредени по първенства. Може да избирате любими мачове или цели шампионати, за да ви се показват над всички останали. При преглед на едно събитие нещата са малко по-различни. Вляво са всички събития, като подредбата им отново е по първенства. Вдясно е областта за проследяване на живо чрез интерактивни графики, а в центъра се разполага информация за времето на мача, кратка статистика и всички възможности за залог. При футболните залози на живо е характерна бързата смяна на коефициентите, като те зависят изцяло от начина на развитие на срещата.

При залозите на живо от Bet365 може да срещнете доста интересни опции за залог. Оставяме настрана познатите маркети. Освен тях обаче имате на разположение опции, като гол до минута, корнери до минута, точен резултат за кое да е полувреме, следващ гол и много други.

Защо да изберем точно Bet365 за залози на футбол?

Ако все още не сте се убедили в избора си на bet365 за онлайн букмейкър, където да правите своите футболни прогнози, ето ви още няколко причини.

Анимация на живо – графиките са налични за всеки един мач, който е на живо в сайта. Те показват развитието на мача и всички моменти от него, като корнер, гол, картони и други. Всички тези събития се записват под формата на коментари в областта под статистиката и времето на мача. За големите срещи дори се добавят и имена на голмайстори, картони и т.н. Освен проследяването е налична още статистическа информация на живо, която също помага за вашите залози. Чрез нея може да си направите сметка как се развива досега даден двубой. Показват се брой атаки, опасни атаки, процент владение на топката, удари към вратата. Все данни, които могат да ви бъдат от полза при избора на залог.

Пряко предаване – няма как да пропуснем и тази опция. В сайта на букмейкъра Bet365 се предават на живо повече от 100 000 спортни събития всяка година. Голяма част от тях са заделени за футболни мачове. Компанията от доста време насам предава на живо Серия А, немската Бундеслига, първенствата на Норвегия, Швеция, Франция и куп други турнири и лиги. Нужно е само да имате средства по сметката си, за да получите достъп до услугата за live streaming. Чрез нея залозите ви на футболни мачове в сайта стават още по-атрактивни.

Специални бонуси – последно, но не и по важност, отбелязваме офертите за футболни залози, които Бет365 предоставя на своите клиенти. Те са свързани с успешни залози на множествени селекции, нулево равенство и първи голмайстор в срещата. Отделно от това bet365 ви предоставя специални промоции и когато са налични дерби срещи от водещи първенства и турнири.

Статистика – когато разглеждате събитията, които все още не са стартирали, ще забележите бутон за статистика срещу самите имена на отборите. Чрез нея ще може да се запознаете с богата статистическа информация преди началото на даден двубой. Тя показва класиране, директни сблъсъци, форма напоследък и други интересни данни, които всеки сериозен залагащ на футболни срещи би трябвало да следи и анализира.

Мнението ни за футболните залози от Bet365?

Едва ли ви трябва нещо повече от това, което Bet365 ви предлага за вашите залози на футболни мачове. Компанията се е постарала да разработи най-добрите си предложения към залозите на футбол. Споменахме за много от предимствата, които ви се дават като потребител на Bet365, а имате още такива, като кеш аут опция, промяна на залога и други. Брандът е своеобразен пример за развитие и предложения на футболни залагания. Всички опции са налице, а нека не пропускаме и факта, че всяка една е налична и за залози в движение от мобилни устройства. Цялостната картина за футболните залози от Bet365 превръщат компанията в избор на мнозина, а доказателството затова е постоянното присъствие на бранда сред лидерските места в индустрията.

Видяно 105 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.