Баскетболни залагания в сайта на Bet365

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

Един от най-търсените спортове в средите на спортните залози е баскетболът. Той е любим на много хора по света, които не само го следят за удоволствието и емоцията, а увеличават тръпката си чрез поставянето на залози. Ако търсите място където да го правите, то в сайта на букмейкъра Бет365 ще намерите изключително богат избор от възможности. Баскетболните залози в сайта на британския букмейкър са едни от най-предпочитаните сред залагащите по света. В настоящия материал ще видим какво точно ни предлага този букмейкър и с какво се отличава от останалите, що се отнася до залозите на баскетбол.

Към Bet365 Баскетбол

На какви баскетболни събития можем да залагаме в bet365?

Нека започнем с начина, по който да достигнете до баскетболните залози в сайта на Bet365. Това става при вход в сайта и избор на раздел Баскетбол от менюто в лявата част на секция Спорт. Ще ви се появят всички налични събития, които са разделени по първенства. Така лесно може да навигирате в страницата. Имате и опцията да персонализирате прегледа си само до събитията, стартиращи в следващите 24 часа.

Цялата гама на баскетболни събития в сайта на Bet365 е доста богата на първенства и турнири. Няма да ви липсват топ шампионатите, като NBA, Евролига, Евро Купа, първенствата на Испания, Китай, Литва, Гърция, Турция и много други. Сред по-атрактивните дестинации са шампионатите на Филипините, Южна Корея, Аржентина, Бразилия и други. Разбира се, българската баскетболна лига също е сред опциите, от които може да избирате в Bet365. Няма как да отбележим всички първенства, но е добре да знаете, че те са доста на брой. За някои държави дори се следят и по-задните лиги. Освен всичко за много страни се следят и женските баскетболни шампионати, което също е показателно. Колежанската баскетболна лига на САЩ също е сред наличните опции за залог.

Възможностите са много и са достатъчно разнообразни, за да задоволят всеки вкус на хората, които обичат баскетболните залози. Те са доста динамични и изискват постоянно информиране, така че определено не е лесно да се справите правилно с прогнозите си. С богатия набор от възможности на Bet365 опциите ви се увеличават доста.

Налични маркети за залог

Колкото по-известен е даден шампионат, толкова по-обширни са възможностите за залог. В сайта на Bet365 има най-различни пазари. Сред най-популярните са залози на победител в срещата, залози за четвърт или полувреме, хендикап резултат, под/над общ брой точки в мача и други. Тези опции са характерни почти за всички баскетболни събития. Освен тях обаче се предоставят и доста специални маркети, които са характерни за избрани събития. Пример за подобни пазари са печеливша разлика с няколко възможности, двоен резултат, първи до определен брой точки.

Пазарите, на които може да поставите залог, не се изчерпват дотук. В сайта на Bet365 има много добри условия за залози на дългосрочни баскетболни събития. Те включват главно опция за залог на победителя в конкретен сезон за определен шампионат. За някои обаче възможностите са повече. За НБА може да поставите дългосрочен залог за победител в дивизия или конференция, както и за краен победител. За някои първенства се срещат и опции за залог, при които трябва да изберете отбор, който според вас ще достигне до финалните сблъсъци за сезона. Всички тези опции се предлагат от Bet365 баскетболни залози и са много добър вариант да разнообразите стандартните си прогнози на предстоящи събития.

Залози на живо на баскетбол от Bet365

Говорейки за баскетболните залози от Bet365, няма как да пропуснем и опциите за залози в реално време. Те са много популярни сред всички залагащи, а в платформата на bet365 ще ви се сторят на доста високо ниво. Със сигурност няма да сте сгрешили, понеже компанията се стреми да предлага много добри възможности за залог на живо към определено събитие. Ще откриете баскетболните опции в раздела На Живо от основната навигация на сайта.

Имате опцията да разгледате всички налични към даден момент събития чрез общ преглед, но можете и да се съсредоточите само върху един мач, след като го изберете. Налична е и програма, която ще ви покаже всички предстоящи събития на живо.

Залозите в реално време на баскетбол в сайта на Bet365 са доста предпочитани, поради различните опции, които са на ваше разположение. Букмейкърът проследява актуалния резултат от срещите и на негова база определя наличните маркети за залог, както и коефициентите към тях. Редно е да отбележим, че Bet365 следи резултата на живо към всяка четвърт в една баскетболна среща. Освен това разполагате и с анимация, която проследява в реално време събитията от мача. Чрез графиките ще може да видите кой атакува, дали има фаул или тайм аут. Показват се и отбелязаните кошове, както и дали са за 2 точки, 3 точки или една.

При залозите на живо на ваше разположение е и статистика в реално време. Тя показва различни аспекти от двубоя, като това може да ви бъде от полза при избора на залог. Точно тук става доста интересно, защото Бет365 ви дава много различни пазари при залозите на живо на баскетбол. Те включват стандартните опции за победител в мача и общ брой точки, но към тях можем да добавим специални възможности за общ брой точки до минута, кой ще достигне до определен брой точки първи и други подобни опции за залози.

Защо точно Bet365 баскетболни залози?

Има доста причини, които да ви накарат да изберете не други, а точно баскетболни залози в сайта на Bet365. Ще започнем с разнообразието на събитията, които са налични. Те включват залози на разнообразни шампионати от целия свят. Хубавото е, че много от тях се предлагат и със залози на живо, което ви дава допълнителни опции за залог.

Продължаваме с наличните маркети. В сайта на Бет365 те също са разнообразни, като за по-големите събития дори броят им е увеличен. Говорейки за възможни пазари, няма как да пропуснем и коефициентите. Те също си заслужават. С толкова много опции за залог със сигурност ще откриете и високи коефициенти, на които да поставите своите залози. Това не е за пренебрегване, понеже от наличните ставки зависят и евентуалните печалби.

Залозите на живо се характеризират със статистики и проследяване в реално време, но към тях можем да добавим и пряко предаване. Това е функция, която може да ви бъде от изключителна полза. Видео на живо се предоставя за едни от водещите шампионати, каквито са NBA и Euroleague. Има обаче и за доста други първенства и турнири. Прякото видео може да замени анимираните графики за проследяване и вие от първо лице да прецените вашите залози спрямо погледа ви върху играта на участващите тимове.

Към всички плюсове, които изброихме, можем да добавим и функциите за кеш аут и промяна на залога, които също допринасят доста за избора ви на Bet365 като място на вашите залози на баскетбол. И последно, нека не пропускаме специалния Bet365 бонус, който от компанията ви дават при залози на баскетбол. Той се характеризира с поставяне на акумулатори, които трябва да отговарят на определени пазари и да са от конкретни първенства, но допълнителните печалби ще ви дойдат добре.

Нашето мнение

Bet365 не е много добър избор само за залози на баскетбол. Той е отличен избор за всякакви спортни залози, защото именно те са в основата на създаването на бранда. Що се отнася до баскетбола обаче, компанията заслужава похвала. Потребителите на Bet365 ще могат да се насладят на разнообразни възможности, които пристигат с множество варианти за залог на високи коефициенти. Към тях добавяме всички функционалности, които са на ваше разположение, и цялостният продукт се превръща в много добър избор. Платформата за залози на баскетбол в Бет365 е място, откъдето може да извлечете доста ползи, така че съветът ни е да се възползвате от тях. Сега, след като познавате наличните възможности, ще ви бъде и по-лесно да го направите.

Видяно 13 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!