Как да поставим права колонка в Bet365?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

Залозите от тип акумулатор са едни от най-популярните в света на спортните залагания. Те са и едно от средствата, с които можете да си докарате доста солидни печалби, залагайки не голяма сума. На базата на акумулаторните залози са измислени доста стратегии, понеже изборът на множество събития позволява използването на най-различни начини за направата на залог. Разбира се, най-добрите акумулатори се получават, когато разполага със сайт за залози, който ви дава максимално добри коефициенти. Сайтът на букмейкъра Bet365 се е доказал в областта на спортните залози. В платформата на букмейкъра ще извършвате своите залози на акумулатори бързо, лесно и на високи коефициенти. Още по-добрата вест е, че компанията предлага и допълнителни надбавки за определени акумулатори, отговарящи на конкретни условия.

Заложете акумулатор в Bet365

Какво е залог от тип акумулатор?

Подобен залог носи и наименованието права колонка. То е и доста по-популярно, но в средите на онлайн залаганията акумулатор е по-правилното название. Все пак няма значение как наричате вашия залог. Важното е да извлечете максимума от него. Добре е да отбележим, че акумулаторите нямат нищо общо със залозите от тип система, които са друга тема.

За да заложите права колонка (акумулатор), трябва да изберете 2 или повече събития. Следващата стъпка е да поставите сумата на залог, като не разпределяте залога си на система, а поставяте една сума в очакване на всички прогнози във фиша да се окажат печеливши. Само тогава ще спечелите. При залог на акумулатор печалбата от фиша се формира, след като се умножат коефициентите на всички избрани събития и полученият резултат се умножи по сумата на залога. Това ви позволява, ако решите, да заложите малка сума и да играете за голяма печалба.

Права колонка в Bet365

В сайта на компанията е доста лесно да заложите акумулатор. За целта трябва да достъпите спортния раздел и да селектирате някой от спортове в лявата част. От там нататък може да изберете да ви се покажат събитията за конкретния ден или пък само тези от определено първенство/турнир/шампионат. На следващата стъпка ще ви се покажат различни събития, отговарящи на вашия избор. От тях селектирате тези, които смятате, че ще се случат. Всеки ваш избор ще се добави в електронния фиш на Bet365, разположен в дясната област на сайта.

Фишът показва много важна информация за събитията от вашата права колонка. Налични са данни за всяка избрана селекция, селектирания маркет и коефициент към него. Когато изберете бутон Множествен залог от електронния талон в Бет365, ще ви се покажат и различните опции на залагане. Някои от тях ви дават право на избор за залог на система, но това, което ви интересува за вашия акумулатор, е полето с общия коефициент. То е наименувано “n-кратни”, като n в случая е броят на избраните селекции във фиша. Срещу него има поле за въвеждане сума на залога. Когато въведете такава, тя ще се появи в бутона Заложи и ще може да поставите вашия акумулатор.

Правата колонка в платформата на Bet365 може да включва всякакви пазари и събития от света на спорта. Можете да комбинирате между различните спортове, което е много добра възможност. Не е проблем също да комбинирате различни пазари за различните събития във вашия фиш. Удобството е налице, а и начинът за потвърждаване на залога не е труден.

Акумулатор на живо от Bet365

Няма спор, че залозите в реално време са широко предпочитани. В сайта на Bet365 те са изведени на пиедестал, понеже за много събития от различни спортове ще може да откриете опции за залог на живо. Това ви позволява също така да комбинирате различни селекции и да ги заложите в права колонка. При залозите в реално време коефициентите се менят динамично, като зависят от промяната в резултата от конкретно събитие. Това ги прави доста атрактивни и често стават обект на акумулатори. Такива със събития на живо в сайта на Bet365 се правят по същия начин, както обяснихме за събитията, които все още не са стартирали. Ключовият момент при залозите на живо е, че при добавяне на събития често се получава промяна в резултата, която се отразява и във фиша. Затова е нужно да приемете промените и след това да потвърдите залога си. Ако пък коефициентите за различните пазари на събитие са блокирани, доста често това означава, че има ключов момент в него. Тогава ще трябва да изчакате пазарите отново да бъдат активни или да премахнете селекцията.

Имайте предвид, че няма ограничение в залаганите акумулатори по отношение на събития на живо и такива, които не са стартирали. Платформата на Bet365 ви позволява да ги комбинирате и да поставяте своите акумулатори на всякакъв тип срещи.

Защо да залагаме акумулатори в Bet365?

Причините да ви насочим към правите колонки в сайта на Бет365 са свързани не само с многобройните събития и пазари за залог. От бранда са разработили и специални оферти, които добавят допълнителни суми към всеки печеливш множествен залог. Те пристигат с определени условия, които трябва да бъдат спазени. Bet365 предоставя бонуси за успешни акумулатори на футбол, тенис, баскетбол, американски спортове и други. Повече за всички тях и условията им може да прочетете в обстойното ни ревю, което включва почти всеки бонус код за Bet365, който е наличен за 2018.

Финални думи

Залозите на права колонка са доста популярни и има защо, понеже предоставят интересни опции за залог. Чрез акумулаторите постигате висок комбиниран коефициент, който с малка сума формира солидна печалба. Разбира се, не винаги е лесно да се познае колонка от голям брой събития, но след определени проучвания може да се достигне до много добри прогнози. Акумулаторите в bet365 се постигат по лесен начин, като събитията бързо се добавят във фиша и още по-бързо се потвърждава самия залог. Няма значение дали залагате събития преди тяхното начало или такива, провеждащи се към даден момент. Не е от значение дали използвате пълната версия на сайта или мобилните му услуги. Важното е, че избирате права колонка от събития на Bet365 и очаквате добри резултати от нея, а защо не и допълнителни печалби.

Видяно 47 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!