Възстановяване на изгубена парола и потребителски логин в Bet365?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Ако имате профил в сайта на букмейкъра Bet365, но в даден момент забравите вашите данни за вход, няма защо да се тревожите. В настоящия материал ще обхванем всички действия, които трябва да извършите, за да възстановите забравените си данни. Платформата на Bet365 ви позволява да направите това по много лесен и бърз начин.

Как да възстановите достъпа до вашия Bet365 профил?

След като сте забравили данните си за вход в системата на Бет365, трябва да изберете бутон “Забравен Логин?”, който може да намерите в горната дясна част на сайта. Бутонът е разположен точно под полетата за въвеждане на данните ви за вход.

В новата страница ясно е указано, че трябва да попълните задължителните полета. Ще ви обясним и каква информация изискват те:

  • Имейл Адрес – полето е задължително, като в него трябва да въведете вашия email адрес, с който сте създали акаунта си в системата на букмейкъра;
  • Четирицифрен код за сигурност – всеки един потребител на бранда е длъжен да въведе подобен код от 4 цифри по време на своята регистрация. Той е нужен точно в моменти като този, при които сте забравили данните си за вход. Съветваме ви да запомните тези цифри много добре още когато се регистрирате в сайта;
  • Дата на раждане – избирането на датата ви на раждане също е задължително действие. По време на отварянето на сметка също избирате вашата рождена дата, така че не би трябвало да има разминавания тук;
  • Потребителско име – ако помните поне потребителското си име, ще е добре да въведете и него. Нарочно оставихме първото поле последно в нашия списък, понеже не е задължително. Ако го въведете обаче, ще улесните доста служителите на Bet365, които ще ви помогнат да си възвърнете данните за вход;

След като попълните нужните полета, трябва да селектирате бутон Продължи. По този начин ще изпратите заявка за възстановяване на парола към служители на компанията.

Какво се случва, след като изпратя данните си?

Следващата стъпка е да очаквате съобщение от компанията, което ще получите на въведения от вас e-mail адрес. В него ще получите указания как да процедирате нататък. Стандартно ви се дава линк, чрез който ще бъдете препратени към специална страница за въвеждане на нова парола. Съветваме ви да я запомните добре, за да не ви се налага да минавате пак през тази процедура.

Има ли други начини за възстановяване?

Хубавата новина е, че разполагате с още един начин за възстановяване на вашата парола. Това става чрез опцията Чат на живо със служител на Bet365. Чатът може да активирате от различни места в сайта, но съветът ни е да използвате връзката през страницата за забравен логин.

В новия прозорец изберете бутона Проблем с Логин, за да може да се свържете със служител, който се занимава точно с вашия проблем. Както се вижда, отново ще трябва да въведете имейл адрес, както и вашето име. Препоръчително е да попълните и потребителското си име, ако го помните. След това избирате бутона Започни Чат, за да стартирате разговора чрез текстови съобщения със служител на бранда.

Човекът от обслужване на клиенти ще ви пита за същите неща, които се изискват за попълване при формата за изпращане на заявка при забравени данни за вход. Единственото удобство е, че чрез чата на живо ще може по-бързо да намерите решение на проблема си, понеже обработката на отговор чрез email обикновено се забавя.

Както сами се убедихте, няма за какво да се боите, ако забравите вашите данни за вход в системата на Бет365. Има си стъпки, които трябва да следвате, за да възстановите достъпа си. Те не са никак сложни, а с подробните ни обяснения едва ли ще имате проблеми. Добре е да знаете тези стъпки дори да нямате акаунт в bet365, който да използвате кът този момент. Все пак някой ден може да ви се наложи да ги използвате, а ако решите, може да си отворите акаунт още сега.

Регистрация в Bet365

Видяно 242 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.