Видове показвани коефициенти от Bet365?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

В света на спортните залози са познати три основни вида коефициенти. Чрез тях се определят нивата на пазарите за конкретни събития и шансовете за дадено събитие в конкретна среща да се случи. Коефициентите могат да изглеждат различно, но допринасят за една и съща стойност. Различните видове идват от различни краища на света. Все пак не е трудно да свикнете с някой от тях, понеже е нужно веднъж да ги разберете. Видовете коефициенти в Bet365 биват три различни типа и в следващите редове ще ви обясним как точно можете да ги промените.

Какви видове коефициенти съществуват?

Ставките биват три основни вида. Ето кои са те и с какво се характеризират:

  • Американски – те са характерни за Северна Америка, където и най-често се използват. Видът им е от сорта на +500, -450 и други;
  • Дробни – доста популярни са във Великобритания, като изглеждат във вид на дробни числа – 6/1, 2/11 и други;
  • Десетични – най-разпространеният вид на ставките, които изглеждат по следния начин – 2.10, 6.70 и други;

Разгледайте коефициентите в Bet365

Смяна на коефициентите през началната страница

Най-лесно и бързо може да промените вида на показваните коефициенти през началната страница на сайта. Няма значение дали сте влезли в акаунта си или не, бутонът е на разположение. Неговото местоположение е на лентата с настройки, намираща се под областта на вашия профил. Там ще видите бутон Коефициенти с моментния им вид. Когато изберете върху него, ще може да видите различните типове и да изберете този, който предпочитате.

Смяна на ставките през менюто на профила

Следващият начин, чрез който може да извършите промяна във вида на коефициентите, се осъществява при избор на менюто към вашия профил. След това трябва да изберете бутона за Настройки и от там ще видите раздела с падащото меню за избор на коефициент. Селектирате желания изглед и системата веднага ще промени ставките в сайта спрямо новото ви предпочитание.

Запомнете, че какъвто и вид да са показваните коефициенти, те отговарят на една и съща стойност. Тя просто е изписана по различен начин. Вече може да настроите вашите предпочитания в сайта на Bet365, като препоръката ни е да използвате този вид коефициент, който най-много ви допада.

Видяно 224 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.