Bet365 залози на тенис

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

Един от най-популярните спортове в световен мащаб е тенисът. Ежегодно в него се провеждат редица турнири от различни нива. По-запознатите от вас може би са наясно, че шампионатите от Големия шлем са най-гледани и престижни, но освен тях в календара на мъжката и женската тенис асоциации са налични и доста други турнири. Феновете на тениса често залагат на любимите си турнири и играчи, а едно от най-добрите места за извършване на подобни залози определено е Bet365. Онлайн букмейкърът се слави с изключително богата тенис програма, която включва множество турнири от различни нива. Това предоставя на клиентите едно огромно разнообразие от опции за залог, към които има и други положителни качества. За всички тях ще ви разкажем в следващите редове.

Какви тенис залози се предлагат?

В сайта на Bet365 има достатъчно богато разнообразие от тенис турнири. За да ги видите, ще трябва да достъпите сайта на компанията и да изберете категория Тенис от менюто вляво. Така ще ви се покажат всички налични опции, като имате възможността дори да ги персонализирате само за следващите 24 часа. По принцип най-отгоре се показват всички налични турнири, от които може да избирате. Ако селектирате някой от тях, ще видите и наличните срещи, на които веднага може да заложите. Към отделните двубои има и бутон за статистика, която показва резултати от директни двубои между участниците в срещата, както и други статистически данни. По-надолу в раздела има отделни опции за залог и на всеки наличен турнир. Така лесно ще може да намерите този, който ви интересува.

Стандартно е заложено платформата да показва първо мъжките тенис турнири, като след това идват и женските. Тук говорим за тези шампионати от сериите ATP и WTA. Това са съответно мъжката и женската тенис асоциации. По-нататък може да разгледате и други турнири от т.нар. Чалънджър серии. Това са турнири от по-ниско ниво. След тях са и шампионатите от ITF сериите, в които най-вече се включват млади тенисисти и такива с по-малко качества. Предоставят се и срещи на смесени двойки, но те са рядкост в света на тенис турнирите. Изборът наистина е огромен, като дори Bet365 ви позволява да заложите за краен победител на турнирите от Големия шлем още преди да е наближило тяхното време.

За да обобщим какви тенис турнири са налични за залог в сайта на Bet365, ще ги подредим в този списък:

  • Голям шлем – Австралия Оупън, US Оупън, Ролан Гарос, Уимбълдън;
  • АТП турнири – всички мъжки мачове на сингъл и двойки;
  • УТА турнири – всички женски мачове на сингъл и двойки;
  • Чалънджър серии – мъжки и женски турнири;
  • ITF турнири – мъжки и женски турнири

Разгледайте Bet365 тенис

На какви пазари може да се залага?

Наличните маркети за тенис залози също са доста разнообразни. Те включват залози за победител в мача, точен резултат, индивидуални залози за сет или гейм, брой на сетове и геймове в среща, залози за тайбрек и много други. Интересна опция е и възможността да заложите за краен победител в конкретен турнир. Там коефициентите са доста добри и определено си струват вниманието, но и познаването на подобен залог не е лесна задача, особено ако го извършвате в самото начало на шампионата.

Тенис залози на живо

Една от най-предпочитаните опции сред тенис залагащите са залозите в реално време. Те предоставят страхотната възможност да се залага на събития, които към даден момент се провеждат на живо. Това позволява на залагащите да правят своите предположения по всяко едно време на срещата. На живо може да се правят прогнози преди всеки сет, гейм и дори преди всяко разиграване.

В Bet365 тенис залозите на живо предоставят много добри опции за залог, като основното в случая е, че коефициентите се променят в движение, в зависимост от развоя на срещата. Платформата на бранда позволява разглеждане резултатите на всички събития на живо или само на едно от тях. Вие може да си изберете как желаете да виждате срещите. Имате и опция за добавяне на любими срещи или цели турнири, които ще ви се показват най-отгоре в платформата. Бет365 предоставя и програма за предстоящите тенис мачове, на които ще може да поставяте залози в реално време. Доста често се предлага и бет365 бонус за тенис, който може да получите при определени условия, които са посочени в сайта.

Проследяване на живо и пряко предаване

Едно от големите предимства на тенис залозите в Bet365 е възможността им да се следят на живо. Това се случва чрез интерактивната анимирана платформа, която се появява при изглед на което и да е тенис събитие. Тази област от сайта на компанията ви показва как се развива дадена среща, а освен това имате и статистика от мача, която също може да ви бъде от полза.

За някои събития се предоставя и картина на живо. Когато има такава за определена среща, това ще бъде обозначено със специален знак. Едва ли ще срещнете турнир от ATP и WTA сериите, който да не бъде предаван пряко. Дори има live streaming и за някои от сериите Чалънджър и ITF. Прякото предаване идва при вас с леко закъснение от платформата за проследяване на резултата на живо, но е достатъчно бързо, за да сте в час с актуалния резултат.

Нашето мнение за тенис залозите от Bet365

Смятаме, че възможностите за залози на тенис срещи в сайта на Бет365 са напълно изчерпателни и едва ли има залагащ, който да не бъде доволен от тях. Коефициентите за мачовете са доста високи спрямо останали сайтове, така че и това е показателен фактор. Услугите за пряко проследяване на срещите, независимо дали чрез анимираните графики или чрез пряко предаване, също добавят положителни характеристики към цялостните тенис предложения от компанията. Bet365 заслужава висока оценка за своите тенис предложения и определено печели много потребители с тях.

Видяно 33 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!