Стъпки при изтегляне на средства от нашата Bet365 сметка

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Като клиент на букмейкъра Бет365, вие получавате право да се възползвате от всички предложения за залози и игри в сайта на компанията. За да залагате обаче, трябва да имате средства по сметката си. Най-хубавата част от залозите и игрите идва, когато превърнете тези средства в повече от първоначалната им стойност т.е. натрупате печалба. Тогава идва момент, в който бихте пожелали да извършите теглене от вашия Bet365 акаунт. Ще ви разкрием всички налични методи, които може да използвате, както и подробности за тях. Ще видим и как точно се извършва тегленето.

Видове методи за теглене на пари от Bet365

Начините включват популярни методи, които покриват повечето от изискванията на българския залагащ. Ще ви представим точно методи бяха налични за България при последната ни проверка в Бет365:

  • Дебитна/Кредитна карта
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Entropay
  • Bank Wire
Метод за тегленеВреме за транзакцияМинимална сумаМаксимална сума
Дебитна/Кредитна картаот 1 до 5 работни дни1055 000
Skrillдо 24 часа1060 000
Netellerдо 12 часа2575 000
paysafecardдо 24 часа204000
Entropayдо 24 часа3055 000
Bank Wireот 2 до 10 работни дни175200 000

Наличните дебитни карти, които се поддържат от системата на букмейкъра, са maestro, VISA и MasterCard. При кредитните карти се поддържат единствено последните две.

Редно е да отбележим факта, че при нито един от методите на теглене не се изисква заплащането на такса към Bet365. Все пак такава може да бъде изискана от самите компании и институции, чиито услуги ползвате. Всеки един метод е достъпен както през пълната версия на сайта, така и за мобилните услуги на букмейкъра, включващи неговата мобилна версия и всички апликации за смартфони и таблети.

Заявете теглене от Bet365

Как да извърша теглене от сметката си в Bet365?

Задаването на искане за теглене от вашата сметка се случва доста лесно и бързо. Разбира се, нужно е да имате акаунт в системата на Бет365 и да разполагате поне с нужния минимум, който избрания от вас метод на разплащане изисква.

За да заявите теглене, трябва да сте влезли в акаунта си и от менюто на вашия профил да изберете раздел Теглене. Директно ще ви се отвори нов прозорец, в който ще може да заявите желаната сума за изтегляне. Системата на Bet365 работи по начин, който разчита метода на последния ви депозит. Ако самият метод позволява и теглене, точно той ще ви бъде предложен, като вариант да извършите транзакцията. Например, ако сте депозирали успешно през дебитната си карта, точно към нея ще ви бъде предложено да извършите теглене. Bet365 разполага с нужната информация към картата, за да ви преведе сумата. Вие ще трябва само да изберете колко пари желаете да прехвърлите. Ако пък сте депозирали чрез Skrill или друг електронен портфейл, точно той ще ви бъде предложен.

Системата на Bet365 директно ще прехвърли желаната сума на теглене към дебитната карта, понеже чрез нея е извършван депозит. Показва се инфо за картата, датата ѝ на валидност, както и текущия баланс по сметката ви, от който може да изтеглите. Важни са следните полета:

  • Сума на теглене – тук въвеждате желаната сума, като под полето се показват минималните и максималните граници на транзакцията спрямо конкретния метод;
  • Парола – нужно е да въведете паролата за вход в акаунта си в Bet365, за да потвърдите тегленето;

Накрая е нужно да изберете бутон Направи Теглене, за да приключите процеса по задаване на транзакция от вашия акаунт в букмейкъра към някой от методите, по които може да приемете сумата. Остава да изчакате нужното време за извършване на превода, за да разполагате с него.

Мога ли да отменя теглене?

Да, тази функция е достъпна за клиентите на букмейкъра. Имате определено време, в което може да откажете тегленето. Точно до раздела за Теглене, вляво от него, ще видите секция Отмени Теглене. Там може да разгледате какви тегления сте заявили. Разполагате с определено време, в което да заявите отмяна. Така сумата ви ще се върне обратно по вашата сметка в бет365, като мигновено се отразяват промените по салдото ви.

Както и сами се убедихте, тегленето на сума от вашата Бет365 сметка към ваша банкова карта или друга разплащателна услуга става доста лесно. За всеки метод си има ясни условия и правила, които описахме. Нашето мнение е, че Bet365 може да въведе и някои други начини за теглене, но и наличните към този момент са напълно достатъчни. Остава само да разполагате със средства по сметката си, за да извършвате залози, от които да натрупате печалба и да я изтеглите.

Видяно 396 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.