Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Вече може да си създадете залог в Bet365

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

В последните години онлайн букмейкърските сайтове не веднъж показаха добро чувство за иновации. Ако погледнем назад, то можем да отчетем някои страхотни нововъведения в сайтовете, сред които опциите Cash Out, автоматичен кеш аут, Промяна на залог и други. Много от тях бяха въведени от британската компания Bet365. Сега тя зарадва своите привърженици с още една нова функция в сайта. Тя позволява на всеки клиент да си сформира собствен залог от различни селекции на едно и също събитие. Опцията се нарича Bet Builder или както компанията я нарече на български – Създай Залог. Ще ви разкажем всички подробности около нея в следващите редове.

Създай своя залог в Bet365


Какво представлява “Създай залог” от Bet365?

Както загатнахме, новата опция на бранда Бет365 позволява на всеки клиент да си създаде свой собствен залог. Услугата е валидна само за залози на футбол и може да се намери при повечето събития в сайта. Тя може да бъде използвана само за залози преди началото на мач, не може да се активира за залози на живо. За да достигнете до функцията, трябва да влезете в страницата с всички налични маркети за конкретен мач. В сайта винаги се показва лента с различните типове пазари. На нея, сред различните видове маркети, има и бутон Създай залог. Нужно е да го достъпите, за да може да направите нова селекция.

Същността на функцията ви позволява да изберете до 6 маркета от едно събитие и да ги комбинирате в една селекция. При повечето мачове, особено от водещите първенства и турнири, може да избирате измежду доста различни пазари. Трябва да запомните обаче, че е позволен избор от 2 до 6 опции. Когато направите своя избор, ще може да видите коефициента за него. Системата ще ви покаже коефициент, който е генериран за създадения от вас залог, т.е. коефициентът е един за комбинацията от пазарите, които сте избрали на конкретния мач. Избирате върху показания коефициент, ако желаете селекцията да се появи в електронния фиш, откъдето може да потвърдите своя залог.


Как да създам залог в Bet365 и какви пазари има?

*Снимката е примерна и не се асоциира със сайта и сегашните стойности и дизайн!


Вече ви обяснихме, че трябва да достъпите секцията в конкретния мач. После, в самата страница, ще видите бутон Добави Селекция. Избирате него, за да ви се покажат пазарите. Разглеждате и добавяте различни пазари, като спазвате условието да не надвишавате 6 избора. Ако някоя комбинация не е възможна, то системата ще ви даде информация за това. Когато си изберете пазар, той ще се добави в селекцията, която създавате. След като сте готови с вашия избор и сте доволни от предлагания коефициент, просто изберете върху него и заложете селекцията.

Пазарите, от които ще може да създавате своя залог, са доста различни по вид и зависят от самия футболен мач. Ето обаче някои от тях, които са активни при водещите срещи:

 • Краен резултат
 • Двоен шанс
 • Точен резултат
 • Резултат за полувреме
 • Корнери
 • Картони
 • Различни опции за един от двата отбора
 • Специални залози за отбор
 • Първо/Краен
 • Печеливша разлика
 • Двата отбора да отбележат
 • Брой голове
 • и много други

Една примерна селекция, която може да създадете и заложите, би изглеждала по следния начин:

Да приемем, че залагате на мача Арсенал срещу Челси. Може да изберете следните пазари:

Равенство в крайния резултат – под 3,5 гола в мача – гол/гол – над 5 корнера за първото полувреме

Посочените в примера 4 пазара ще оформят една селекция, която ще може да заложите. Ако искате да спечелите, сами се досещате, че и 4-те събития трябва да се случат. Това е обаче шанса да ги комбинирате помежду си, понеже иначе няма как да ги добавите в един и същ фиш.


Има ли ограничения за създадения залог?

За самата опция важат определени правила и условия, които трябва да спазите. Нека ги оформим в следния списък:

 • услугата е налична само за залози на футболни мачове преди тяхното начало;
 • не може да комбинирате създадения залог с други опции за залози в сайта;
 • трябва да заложите създадената селекция на сингъл/единичен залог;
 • може да включите между 2 и 6 отделни пазара в селекцията си;
 • за създадения залог не може да ползвате опцията Cash Out;
 • не може да променяте създаден залог чрез функцията Промени залог;
 • ако даден пазар от вашата създадена селекция бъде отменен или анулиран, залогът се отменя;
 • Bet365 си запазва всички права да отмени или изключи офертата за някое събитие или клиент, като също така е в правото си да промени уреждането на залог, ако селекцията е уредена по грешен начин;

Нашето мнение

Опцията Създай залог от Bet365 изглежда страхотна възможност за всички фенове на спортните залози и в частност футбола. Чрез тази услуга ще може да комбинирате много различни пазари от едно и също събитие в една селекция и да заложите определена сума на нея. Това е възможност, която Бет365 създава и отново се доказва като лидер в бранша. Компанията заслужава големи поздравления относно това действие, като потребителите ѝ определено получават една допълнителна възможност за забавление и печалба.

Видяно 194 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.