Статистика от Bet365 – как да я видим и с какво е полезна?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

Спортните събития винаги са били обект на сериозно внимание от залагащите, а и не само. Спортът е любимо занимание на много хора по света, които се наслаждават на различните дисциплини и подкрепят любимите си състезатели. И за хората, които обичат да залагат, отделните спортове им предоставят различни възможности, на които могат да базират своите прогнози. Много от феновете на спортните залози анализират конкретно събитие, като вземат на предвид различни аспекти – формата на участниците, новините преди срещата и статистика. Точно последната категория е обект на този материал. Ще разгледаме възможността за преглед на статистически данни, които един от водещите букмейкъри в лицето на Бет365 предоставя на своите клиенти.

Разгледайте статистиката на Bet365

Как да видим статистиката на bet365?

Статистиката, която се предлага е видима за всички потребители и не ви трябва нова сметка в Бет365, а просто да посетите сайта на букмейкъра. Има два основни начина, чрез които да се докоснете до предоставяната статистическа информация в сайта на Bet365. Единият вариант е да отворите страницата за пълната статистика, която е налична към даден момент. Това става чрез два метода:

– единият вариант е да изберете бутон Статистика, разположен под областта, където се показва информацията за вашия профил;

– вторият начин е да навигирате към долната част на сайта, където ще намерите два бутона за достъп до статистика – такава за Спорт и директна връзка към данните за Футбол;

Който от начините да използвате, ще достигнете до едно и също място, а именно статистическата информация за различни спортни срещи.

Чрез описаните методи за достъп до статистиката ще стигнете до пълната такава. Има обаче и друг метод, с който да разгледате статистика и бихме казали, че той е доста удобен. За целта само трябва да си изберете някой спорт и да разгледате предстоящите събития за конкретен ден или някое първенство. Срещу някои от събитията, точно преди показваните коефициенти, ще видите бутон за статистика. Когато го изберете, ще ви се зареди специална статистическа информация за конкретното събитие. Това е доста удобен инструмент, с който да анализирате предстояща спортна среща.

За кои спортове има статистика

Броят на спортовете почти покрива всички налични спортни дисциплини, на които може да залагате в Bet365. Статистиката е налице за популярни спортове, като футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, американски футбол. Има и информация за доста по-неизвестни спортни дисциплини, сред които банди, кърлинг, скуош, футзал, хандбал, хокей на трева.

За да видите статистиката към даден спорт, първо трябва да го изберете. После ще ви се покажат различните възможности, включващи избор на определени турнири или първенства. Това зависи от конкретния спорт. При футбола например може да изберете топ първенствата или пък да селектирате някоя от категориите, при които държавите са разделени по азбучен ред. При избор на държава или конкретен турнир, ще ви се покажат евентуалните първенства и купи за съответната страна. Когато селектирате някое от тях, ще видите и подробната му статистика.

Разполагате и с търсачка, която ви позволява да търсите сред статистиката – отбори, състезатели, първенства и други.

Каква информация ни дава Bet365 статистика?

Предоставените данни зависят от избрания спорт, но при всеки един информацията е доста подробна. Ще видим какво може да се види за конкретно първенство, както и за предстоящо събитие.

Нека видим какво се показва за конкретно футболно първенство.

За избрано първенство се показва най-различна информация. И това само в началната му страница. Вижда се името на шампионата, класирането към дадения момент, както и формата за последните 6 мача. По-надолу са последните резултати, които се предоставят с информация за дата, точен резултат и от кой кръг са. Отделно от това са налични и предстоящите срещи, като към всяка, за която са налични, се показват основните коефициенти. Тук трябва да вметнем, че ако изберете върху някой от тях, веднага ще ви се покаже нова страница, където селекцията ще бъде добавена към вашия фиш. Така може да разглеждате статистика и да добавяте срещи към вашия електронен талон едновременно.

Още по-надолу има резюме на лигата, което дава информация за изиграните срещи, процентите на победи за домакини, гости и равенства. Има статистики за средния брой отбелязани попадения и доста други. Показват се и голмайсторите в лигата.

Ако пък изберете някой от останалите раздели в менюто за конкретния шампионат, ще се докоснете до още повече информация, която е конкретизирана. Ето точно каква е тя:

  • Таблици – виждате подробно класиране към конкретния кръг, като са налични още таблици за домакини и гости, както и за полувремена;
  • Състезатели – от тук може да се запознаете с всеки един футболист от конкретния отбор, участващ в избраното първенство;
  • Отбори – тук се предоставя актуална информация за всеки един отбор в лигата, която включва формата на тима, резултати и предстоящи мачове, информация за състезатели и други;
  • Head to Head – секцията е посветена на директните сблъсъци, като може да изберете всеки от тимовете в лигата и да разгледате информация за тях;
  • Статистика – обща информация за цялото първенство, както и за най-резултатни отбори и тези с най-слаба защита;
  • Програма – предстоящите мачове, разпределени по кръгове или месеци;
  • Архив – информация за предишните сезони от избраната дивизия, като цялата база данни може да бъде разгледана и анализирана;

Тази информация е характерна за футболните първенства, но е подобна и за останалите спортове.

Когато изберете статистика за директните двубои между участници в спортна среща, ще ви се отвори страница с подробни данни за досегашните сблъсъци между участниците. Освен това може да превключите и да разгледате информация за самия турнир, от който е срещата. Налична е информация и за участващите състезатели, както и за програмата на турнира. Така бързо и лесно ще може да сравните двама участника или отбори, за да може да достигнете до своите изводи за прогноза.

Откъде идва тази статистика

Цялата база данни за статистическата информация към всички спортове се предоставя от компанията Betradar. Тя е подразделение на Sportradar и предоставя пълна информация за различни спортни събития, включваща резултати на живо и подобни статистики. Системата на Bet365 е свързана с тази на betradar, а полученият продукт е изключително полезен за всички залагащи в сайта на британския букмейкър.

Нашето мнение

След като ви запознахме изцяло с начините за достъп до Bet365 статистика и информацията, която е налична, можем да изкажем и нашето мнение. То няма как да не бъде положително, защото си личи сериозната работа, която е свършена в предоставянето на тази полезна услуга. Тя определено може да ви бъде от полза. Ако базирате вашите прогнози на статистика, определено ще получите много данни от Бет365, но дори да включвате и други точки за анализ, би било много добре да разглеждате и актуалната информация в сайта на Bet365. Тя си остава пълна, изчерпателна и в услуга на всеки един потребител на бранда.

Видяно 176 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!