Каква информация ни дава новинарската секция на Bet365?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

В днешно време новините от света на спорта са навсякъде в Интернет. Има разнообразни сайтове и новинарски портали, където всеки може да се информира за случващото се във футбола, тениса или някой друг спорт. В платформата на букмейкърския сайт Bet365 също има подобен раздел със спортни новини. Той е създаден с цел да информира потребителите на бранда за най-важните новини. Успоредно с това ви предоставя и някоя друга информация, за която ще говорим в тази статия.

Откъде да достъпим Bet365 Новини?

Като за начало, нека стартираме с указания за местоположенията в сайта на компанията, откъдето може да достъпите раздел Новини. Разполагате с 2 директни пътя, през които да достигнете раздела.

При първия вариант трябва да потърсите малкия новинарски бутон. Той се намира на лентата под две от менютата в сайта. Бутонът е разположен в дясната страна на сайта, като може да се ориентирате и по областта, където се показва вашия профил. Новинарският бутон е малко под него.

При втория вариант трябва да се придвижите до най-долната част на сайта и от там да изберете категория Новини. Тя също ще ви отвори нов прозорец, който ще ви запознае с последните вести от света на спорт, които са влезли в полезрението на Бет365.

Когато отворите секцията с новини, ще забележите, че на същата страница е налично меню с още две категории – Промоции и Функции. Това ще рече, че ако достъпите която и да е от тях през сайта, отново ще може да стигнете и до новинарската секция.

Към Bet365 Новини

Какви новини се следят?

Екипът на Bet365 се е постарал да обхване основни спортни раздели и да ви държи в течение с актуалните вести от тях. Страницата за Новини от Bet365 разполага с няколко категории, между които може да навигирате. Те са:

  • Футбол
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Хокей на лед
  • Формула 1

Разполага и с главна страница, в която се показват най-новите вести в сайта, както и информация за всеки бонус код за бет365, който е актуален към момента. Иначе, може да превключвате между различните категории и да се информирате за тези новини, които най-вече ви интересуват.

Редно е да отбележим, че новините в раздел Футбол са разпределени между подкатегории, които включват българското първенство, както и големите европейски първенства и шампионати. По този начин е още по-лесно да намерите новините, за които проявявате интерес.

В новинарската секция на Бет365 може да откриете най-интересните новини за всяка от изброените категории. Определено ще бъдете информирани за всичко по-важно. Хубавото е, че всички вести са на български, а и самите те имат насоченост към българския читател. Доказателство за това е разделът за вести от родната Първа футболна лига. Там ще откриете доста актуални новини, които често са във вид на превюта за мачовете от елита.

Какво още има в раздел Новини от Bet365?

Към всяка вест компанията дава информация и за някои от предстоящите събития. Например, ако новината е свързана с някой интересен мач, който предстои, наред с последните информации ще ви бъдат показани и актуалните коефициенти за срещата. Това е добра практика, понеже хората, които четат новините на бранда, най-вероятно имат интерес и към залозите, така че едновременно ще получат няколко информации, които ги касаят.

Друга интересна функционалност е карето На Живо, което показва някои от най-интересните резултати в реално време. Хубавото е, че веднага може да превключите от новините към резултатите на живо за даден спорт.

Следващата опция в раздел Новини е търсачката. Тя е разположена в дясната част на секцията, под менюто с различните спортни категории. Чрез инструмента за търсене може да намерите новини за определен тим или състезател. Това е доста удобна опция, понеже ви показва само резултатите, които съдържат вашето търсене. Така получавате шанса да се информирате както с актуалните новини, така и с по-стари вести.

Финални думи

Раздел новини на Bet365 е доста удобно средство за всички спортни фенове да се информират едновременно за актуалните вести от спортния свят и предложенията на бранда. Тази съвкупност на информацията е уникална за този вид новини, така че секцията на Бет365 си заслужава вниманието. Вестите може да не пристигат винаги на минутата, но определено компанията се е постарала да обхване най-важните новини и да ги представи по кратък и ясен начин. Допълнителните раздели за отделните спортове също допринасят за удобството на всеки клиент в новинарската секция на компанията. Тя си остава удобен начин за информиране за много от потребителите на сайта.

Видяно 27 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!