10LV Inbet

Услугата на Bet365 за пряко предаване (Livestream) – какво ни дава?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

*Само за класиращи се клиенти. За да гледате пряко спортни събития, състезания с коне във Великобритания по At the Races или Racing TV и надбягвания в САЩ по XpressBet US или At The Races, е нужно да имате положителен баланс в сметката или да сте направили залог през последните 24 часа. За да гледате другите състезания във Великобритания, които не се предават по At the Races или Racing TV и надбягвания в САЩ по XpressBet US или At The Races, трябва да направите квалифициращ залог от минимум 1 лев за победа или 0,50 лв подсигурен залог (или еквивалент в друга валута) на Вашата селекция. Това важи за единични и множествени залози. За Тоте и другите залози за фонд важат Минимални залози.

Спортните залози на живо в букмейкърските сайтове са доста широко разпространени в последните години. Компаниите се надпреварват коя да предложи най-много опции за залог, най-добри коефициенти и какво ли още не. Има обаче и една друга характеристика, с която букмейкърите целят привличането на клиенти към своите сайтове. Това е услугата за пряко предаване на спортни събития или т.нар. Live stream. Онлайн букмейкърът Bet365 е водещ в предлагането на тази услуга, понеже клиентите на компанията я имат на разположение от доста време. Ще видим какво включва тя и как се стартира.

Bet365 пряко предаване

Услугата за live streaming от Бет365 включва живото предаване на повече от 100 00 спортни събития ежегодно. Това поставя компанията сред първенците по предлагане на подобна функция в сайт. Прякото видео в сайта на bet365 включва коментар на живо и картина със сравнително високо качество. Предлага се пряко предаване за най-различни спортове. Сред тях са тенис, футбол, бадминтон, баскетбол, хокей на лед и много други.

Сред основните футболни първенства, които се предават пряко в платформата на букмейкъра, са италианската Серия А, френската Лига 1, германската Бундеслига, английската ФА Къп и много други. За тениса може да споменем почти всички турнири от сериите на ATP и WTA. Феновете на баскетбола ще могат да се насладят на преките предавания за почти всички срещи от NBA, както и за такива от Евролигата. За хокея отново са обхванати двете водещи лиги – NHL и KHL, но освен тях се предават на живо и шведското, немското и други първенства. За останалите спортове положението е същото, като са обхванати максимален брой шампионати. Стремежът на Bet365 е постоянно да разширява тази своя услуга, добавяйки нови възможности.

Като единствен недостатък на услугата, можем да споменем липсата на възможност видеото да се гледа на цял екран. Това не е много удобно, когато потребител желае да се наслади на живото предаване, но донякъде е обяснимо. Все пак прозорчето за пряко предаване е достатъчно, за да се проследи което и да е събитие.

ледай спорт на живо в Bet365

Как да гледам пряко предаване в Bet365?

Без значение дали ще гледате пряко събития в сайта или през мобилните им услуги, трябва да спазите 2 правила. Първо правило за гледане на пряко събитие в сайта на букмейкъра е да имате Bet365 регистрация, като е добре да активирате и верифицирате своя акаунт. Второто условие е в сметката си да имате някакви средства за игра. Без значение дали ще е 1 стотинка или 10 лв., важното е да не сте на нула, за да можете да се възползвате от прякото предаване. От тук нататък имате два варианта да стартирате пряката картина.

Събитие на живо

Единият начин да се насладите на прякото предаване в сайта на Bet365 е да достъпите раздел На Живо. В него може да видите кои събития се предлагат със залози в реално време към конкретния момент. Ясно е, че за всяко едно събитие се предоставя специална област за проследяване на живо чрез анимирани графики. На нейно място обаче може да се стартира и видео на живо. Има го за определени събития, към които може да намерите специалната иконка, обозначаваща, че е налично пряко предаване. Имате и възможността да изберете показване само на тези събития на живо, които са с пряко предаване.

Картината се показва в дясната част, като имате възможност да я разгънете до малко по-голям прозорец от обикновеното. В крайна сметка виждате картина на живо от събитието, а в центъра на екрана се запазва областта със статистика в реално време и наличните маркети, на които да заложите. Ето защо функцията се превръща в много удобна за клиентите на бранда.

Бутон Пряко предаване

Вторият начин да стартирате картина на живо е чрез бутон Пряко предаване. Той се намира на лентата с инструменти, точно под информацията за вашия профил. Чрез избирането му ще ви се отвори отделен прозорец, който е предназначен единствено за live stream услугата. При този вариант ще видите списък с началния част на събития, които са подредени във възходящ ред. Към всяко събитие е изписано и към кой спорт принадлежи. Имате и опция за падащо меню, което ви дава възможност да селектирате наличните към даден момент събития само за определен спорт. Преминаването от едно събитие към друго става доста лесно и бързо. Трябва само да изберете желаното събитие.

Друга опция е избирането на конкретно събитие да се появи в отделен екран. Този избор ще скрие менюто с всички налични събития на живо и ще ви остави единствено прозореца с избраната среща. В страницата имате още опция да разгледате предстоящите събития, които ще се предават на живо в сайта на Bet365. Това става със селектиране на бутон Програма. Така се показват предстоящите мачове, като можете да ги персонализирате по вид спорт или дата.

Нашето мнение за услугата

Според нас услугата е изключително удобна за всеки залагащ. На първо място поставяме предимството да се следи от първо лице конкретно събитие. Така всеки може да си направите собствена преценка за състоянието на участниците в дадено събитие. От там нататък поставянето на залог ще бъде аргументирано с постигнатите изводи. Другото предимство на функцията е, че ви предоставя шанса да гледате на живо любимите си отбори. Само трябва да имате регистрация и средства по сметката си. Bet365 заслужава много висока оценка за това предложение, понеже броят на предлаганите събития е много голям и със сигурност не се среща навсякъде.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Експерт Залози Експерт Залози
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.