Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Bet365 подсигурен залог за първи голмайстор

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

В света на футболните залози възможностите за поставяне на прогноза, срещу която залагате пари, са доста различни видове. Една от тях е опцията да изберете голмайстор в мача. Обикновено за подобни маркети коефициентите са доста високи и си заслужават вниманието. В платформата за спортни залози на Bet365 ще намерите подобни възможности. Имайте предвид обаче, че букмейкърът ви дава и допълнителна оферта, с която може да подсигурите вашите залози за първи голмайстор. В следващите редове ще ви разкажем повече за самата оферта.

Какво представлява промоцията?

Бонусът се изразява в това, че ако направите подсигурен залог за първи голмайстор на който и да е мач, вие получавате изплащане на сума при гол на въпросния играч по всяко време на мача. За подсигурения залог ще получите от началния коефициент, като в рамките на промоцията влиза редовното време на мачовете. Разбира се, в това число се включва и евентуалното продължение към второто полувреме на даден мач, но не и евентуални продължения по 15 минути.

Чрез тази оферта се подсигурявате по един много добър начин. Ако избраният от вас футболист отбележи първи гол в срещата, вие получавате уреждане на залога с изплащането на пълната ви печалба спрямо залога и коефициента. Ако пък той не се разпише първи в срещата, а отбележи на по-късен етап в редовното време на мача, вие получавате изплащане на залога си, но с една трета от първоначалния коефициент, на който сте заложили. Все пак отново сте на печалба, което е важното.

Заложете на Първи голмайстор в Bet365


Важат правила и условия

Правила при залози на Първи Голмайстор

Букмейкърът Бет365 има някои важни условия, които касаят залозите на първи голмайстор във футболните мачове. Ето какви са те:

  • Ако играч, на който сте заложили да отбележи гол в мача не вземе участие в срещата, получавате сумата на залога си обратно;
  • Ако сте заложили на играч да вкара първи в мача, но той влезе като резерва и вече има отбелязано попадение в срещата, отново получавате сумата на залога обратно;
  • Автоголовете не се отчитат при уреждане на залози за първи голмайстор в мача;

Нашето мнение

С тази промоционална оферта Bet365 още веднъж затвърждава позициите си на водещ бранд в индустрията. Компанията не веднъж се е доказвала с уникалните си оферти за спортни залози и настоящата е една от тях. Опцията да подсигурите залозите си за първи голмайстор във футболен мач е много добра и заслужава само положителни отзиви. Няма какво да загубите с нея, може само да спечелите.

Видяно 182 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.