Bet365 с обновена оферта за нови клиенти с кредити за залози

новини за Bet365 от Nostrabet

Един от водещите онлайн букмейкъри в страната и чужбина Bet365 вече може да се похвали с напълно обновен бонус след регистрация. Той е наличен единствено за български играчи, като обновената оферта предоставя доста предимства спрямо стария бонус. В следващите редове ще ви разкажа от първо лице моя опит с новия бонус на бет365 и как да вземете бонус кредити до 100 лева при създаване на нова сметка.

Вземете Bet365 начален бонус


Същност на бонуса

Новият стартов бонус е подобен на стария, що се отнася до максималната сума, която може да донесе. Офертата носи пълен бонус от 100% до максимум 100 лева, но разликата е, че в новата оферта бонус средствата са предоставени под формата на кредити. Аз имам опит и със стария бонус, където обаче бонус сумата се нуждаеше от превъртане, за да бъде изтеглена и не беше в такъв вид. Новият бонус също е валиден само за нови клиенти на компанията, т.е. ако вече имате регистрация в сайта, няма да може да се възползвате от него.

В допълнение ще добавя, че активирането на новия начален бонус може да стане и с въвеждането на специалния ни бонус код. Той е BBCODE и се вмъква в съответното поле по време на регистрация в сайта на bet365.

Бонусът мога да изискам чак когато направя първия си депозит в сайта. В зависимост от моя депозит ще ми бъдат начислени и бонус кредити. Те обаче са активни, след като заложа веднъж сумата на първия си депозит. Има вариант, при който мога да не активирам бонуса веднага след регистрация. Срокът, в който трябва да го направя, е 30 дни, като след това ще се наложи да вляза в менюто с услуги на акаунта ми и от секцията с мои оферти да избера бонуса и да го изискам. Ако вече съм го използвал, няма да мога да го изискам пак, като срещу съответния бонус ще има информация, че вече е усвоен и използван.


Изисквания на бонус кредита

В тази точка ще ви разкажа и за основните правила, които съпътстват стартовия бонус на бет365. Те трябва да се спазват по време на усвояването на бонуса. Като за начало ще отбележа, че активирането на бонуса изискваше от мен да направя минимален депозит от 10 лева към акаунта си. Тук обаче има някои ограничения, понеже не всички методи за разплащане са способни да активират бонуса. Аз използвах моята банкова карта, за да го направя, но видях, че услугите на Skrill, Neteller, ePay.bg и paysafecard не могат да класират депозита ми за бонус. Затова и използвах друг метод. Отделно от това, трябваше да съм минал верификация на акаунта си (KYC), преди да взема бонуса.

След като направих своя депозит (на сумата от 100 лева), аз успях да активирам максималния бонус, но за да го използвам, трябваше да изиграя веднъж направения депозит. Квалифициращите залози трябваше да отговарят на някои условия, като например минималният коефициент за една селекция беше 1.20, а при комбиниран залог също поне един от изборите ми трябваше да бъде с този коефициент или по-голям. Освен това, нямам право да извършвам повтарящи се залози на един и същ пазар, за едно и също събитие, понеже тогава само единият залог ще се зачита към сумата на превъртане. При частичен кеш аут и при променен залог, единственото новият вид на залога се зачита за разиграната сума. Успях да изпълня тези условия и получих право да използвам своя бонус кредит. Той бе активиран към акаунта ми.

Тук е мястото да вмъкна, че бонус кредитите не могат да се използват успоредно с друго оферти от компанията. За всички тях може да прочетете в обстойното ни bet365 промо код ревю, в което сме описали подробно промоциите за съществуващи клиенти. Важно е да запомните, че бонус кредитите не могат да се класират и да бъдат използвани с останалите бонуси.

Бонус кредитът, който получих, бе на стойност 100 лева, понеже бях активирал максималната стойност на промоцията. Наличните бонус кредити не можех да изтегля веднага, а с тях можех единствено да правя залози. Нямам ограничения в използването им, от гледна точка на събития и коефициенти. Мога да ги използвам на всички спортове в сайта на bet365. Трябваше обаче да съм наясно с основното правило на бонус кредитите, а то е, че при печалба с тях, в акаунта си получавам единствено чистата печалба от залога ми, без в нея да се включи сумата на кредита.

Мисля, че ще ви се изясни по-добре с пример:

Ако направя залог с бонус кредити на стойност 20 лева на събития с общ коефициент 3.00, потенциалната ми печалба е 60 лева. От залога си обаче ще спечеля само 40 лева, понеже при изплащането сумата на кредитите не се връща към сметката ми.

По този начин извършвам безплатен залог и от него ми се полага само чистата печалба от залога. Хубавата новина е, че спечелената сума не се нуждае от превъртане, т.е. аз мога да я изтегля веднага от сметката си. Бонус кредитите са активни в акаунта ми за 90 дни, но не мога да ги прехвърлям за игра в други секции на сайта, като например казиното.


Мога ли да взема бонуса и през мобилната апликация?

Да, мога да потвърдя, че bet365 бонус кредитите за нова сметка са налични и при регистрация през мобилните услуги на бранда. Може да си създадете акаунт през мобилната версия на сайта или мобилната апликация на bet365 и да активирате бонуса. За него ще важат същите правила и условия, които описах по-горе.


Каква е разликата с предишната оферта?

Като се има предвид, че сумите и на двата бонуса са еднакви, разликата е основно в типа на офертите и в нуждата за разиграване на сумите. В предишния бонус трябваше да превъртя сумата на депозита и бонуса 3 пъти, за да мога да изтегля печалбите си. Тук вече не се нуждая от превъртане на печалбите, като просто знам, че сумата на самия залог с бонус кредити не се връща към сметката ми. Там се превежда само чистата печалба от подобен безплатен залог. Освен това, при предишния начален бонус минималният коефициент за класиращ се залог беше по-висок от този при новата оферта, което също е предимство за промоцията с бонус кредити.


Мнение за бонуса

Личното ми мнение за офертата на bet365 е, че бонусът си заслужава. Впечатленията ми са добри и смея да твърдя, че с тази оферта компанията ще постигне успех на българския пазар. Офертата за нова сметка с бонус кредити ще се стори леко неясна на някои залагащи в страната, но мисля, че те все пак ще успеят да се справят с усвояването ѝ. Надявам се да съм бил полезен с информацията за новата оферта на bet365 и ви желая успех с бъдещите ви залози в сайта на онлайн букмейкъра.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Bet365 с обновена оферта за нови клиенти с кредити за залози

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!