Мачове с Фаворит от Bet365

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Спортните залози винаги са били изпълнени с много различни събития, погледнато от точка на фаворити и дерби срещи. Разбира се, най-завързаните мачове лесно се познават от поставените коефициенти от страна на даден букмейкър. Много залагащи обаче предпочитат да намерят по-надеждни събития, при които шансовете за победа на двата тима не са близки, а един от тях е с доста по-добри възможности. Е, вече няма защо да губите много време в търсене, понеже Бет365 ви предлага своята секция Мачове с Фаворит. Тя е посветена на събития от различни спортове, при които един от участниците в срещата е ясно изразен фаворит. Ще ви разкажем как да стигнете до раздела и какво ще намерите в него.

Разгледайте Мачове с Фаворит от Bet365

Къде да намерим мачовете с фаворит от bet365?

Въпросните селекции са обособени в отделен раздел от секция Спорт. Ще може да достигнете до въпросния раздел още през началната страница. За целта трябва да се насочите към вертикалното меню с различните спортове в лявата част на сайта. Най-отдолу е позициониран раздел Мачове с Фаворит. Избирайки го, ще ви се покажат всички срещи с изявен фаворит, които ще видите в центъра на екрана си.

Какво ще намерим там?

Секцията е посветена специално на всички събития от определени спортове, при които има изразен фаворит за победа в крайния резултат. Спортовете, за които се показват подобни срещи, са:

 • Футбол
 • Тенис
 • Американски футбол
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Дартс
 • Ръгби Лийг
 • Хандбал
 • Хокей на лед

За всеки един от изброените спортове ще може да намерите мачове с фаворит. Без значение за кой спорт става дума, в този раздел от сайта на Bet365 няма да срещнете събития с големи коефициенти. Тук ще намерите все мачове с коефициенти, които определят един от участниците като фаворит. Разбира се, това не е гаранция, че този участник ще спечели крайната победа в събитието, но идеята на секцията е съвсем друга.

Целта на Bet365 е да ви предложи бърза навигация до “най-сигурните” събития. Ограждаме думата в кавички, понеже нашето мнение е, че няма напълно сигурен залог в днешно време, но чрез този раздел поне ще разгледате при кои събития има фаворит. Все пак шансовете за негова победа са доста по-големи, отколкото в мач, при който шансовете на участниците са изравнени. Бет365 ви показва събитията с фаворит от всички налични лиги в сайта. Когато се появи подобно събитие и коефициентите му отговарят на характеристиките на раздела, въпросното събитие ще може да бъде намерено в категорията за мачовете с фаворит.

Към всяко едно събитие се показва информация за датата и началния му час, както и коефициентите за краен победител. Когато за срещата е предвидено и пряко предаване, това също е обозначено. Налична е още информация за първенството или турнира, от което е конкретно събитие.

В раздела за мачове с фаворит може да персонализирате показваните събития за конкретен спорт в следните интервали:

 • 3 часа
 • 6 часа
 • 12 часа
 • 24 часа
 • 48 часа
 • 72 часа

Имате и възможност да подредите наличните събития по начален час или по коефициент, като последната подредба ще ви покаже срещите във възходящ ред за коефициента на фаворита.

Разделът определено е доста удобен за потребителите на бранда. Те ще могат веднага да разгледат всички мачове и срещи за конкретни спортове, при които има изявен фаворит. По този начин могат да подготвят прогнозите си доста по-бързо, отколкото да навигират през различните менюта и раздели в спортния раздел на сайта. Това удобство за клиентите на компанията още веднъж показва, че Bet365 умее да се грижи за своите потребители, предоставяйки им най-различни възможности.

Видяно 98 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.