BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Защо Bet365 лимитират играчи и как да избегнем това?

1
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Един доста дискутиран проблем около букмейкърската компания Bet365 е лимитирането на определени потребители. Има различни доказателства затова, с което фактът става неоспорим, но има и причини, които стоят зад лимитацията от страна на бранда. В следващите редове ще ви разкажем нашата гледна точка защо Bet365 лимитира своите клиенти, какви видове биват ограниченията и как да избегнете това.

Какво означава лимитиран акаунт?

Най-просто казано, лимитиран акаунт означава игралният ви профил да бъде ограничен. Така няма да може да използвате определена услуга, която букмейкърът предлага. Лимитациите биват различни видове и се поставят на игралните сметки. Лимитирането няма да прекъсне достъпа ви до сайта на Bet365, но ще ограничи използването на някои функции или поставянето на определени залози.

Към сайта на Bet365

Какви видове лимитации се поставят?

Нашият опит и практика показват, че има различни ограничения, които Bet365 налага на своите потребители. Ето какво представляват някои от тях:

  • Лимитиране на времето за поставяне на залог – това означава, че системата на bet365 ще ограничи времето за поставяне на залога. Обикновено, ако няма някакви забавяния в определено събитие или блокирани коефициенти, един залог се приема за 6-7 секунди. Ако обаче имате подобен лимит, потвърждаването на залозите ви ще отнема около 20, че дори и 30 секунди.

    Този лимит се налага, когато конкретен потребител се възползва от забавяния в системата на Bet365, за да извърши сигурен печеливш залог в реално време. Когато направи доста подобни залози, той става съмнителен, проверява се от Бет365 и му се поставя лимитация. Пример за подобни залози на живо могат да бъдат поставяне на пазари за гол в мача или пък залози на корнери.

  • Лимитиране на максималния залог – ако даден клиент на bet365 направи съмнителна последователност от успешни залози с доста солидни суми, тогава също се взима под наблюдение и се ограничава в сумата, която може да постави за даден залог. Това ще рече, че ако за обикновен потребител максималният залог за даден мач е 1000 лв., то за ограничения клиент на бранда максималната сума ще бъде около 5-10 лв. Винаги е различна.
  • Премахване на кеш аут – ставали сме свидетели и на подобно ограничение, а именно изключване на опцията за затваряне на залога при конкретен акаунт. По този начин той няма възможността да използва кеш аут опцията за своите залози.

    Това ограничение най-често се поставя, когато самата опция е използвана нерегламентирано, за да може конкретен клиент да се възползва от грешка в системата на букмейкъра. Така той осъществява определена печалба, използвайки функцията Затвори залог, която обаче трудно ще му бъде изплатена.

Много се коментира и въпроса около печелившите играчи. Говори се, че Bet365 не ги тачи особено и ги лимитира да не могат да поставят големи залози, което ограничава печалбите им. Всички тези действия са реални, но зад тях има определени правила, с които всеки един потребител се е съгласил, че ще спазва, когато се е регистрирал.

Защо Bet365 лимитират потребители?

Поставянето на ограничения за потребителите от страна на Bet365 винаги е свързано с нарушаване на определени правила. В условията на бранда изрично се споменава, че понякога за определено спортно събитие може да се получи забавяне за достигане на информацията до платформата на бранда. В такъв случай клиентите, които са забелязали това, могат да се възползват и да осъществят сигурен залог. Първоначално той може да бъде изплатен и потребителите да изискат теглене на печалбата си. В последствие обаче компанията установява и знае, че има проблеми с въпросната среща, заради което проверява отново всички приети залози. Когато се установяват нерегламентираните залози, те се отменят, което води и до отмяна на печалбата от тях.

Друг вид ограничение на акаунт в бет365 се поставя при използване на арбитражни залози. Bet365 не е компанията, която позволява подобен вид залагания. Това изрично е споменато в условията на бранда и е нормално профил, който залага по този начин, да бъде ограничен.

Второстепенните действия на компанията са да ограничава въпросните потребители, които целят възползване от грешките в системата. Разбира се, конкретен играч може да е извършил залога без да е наясно, че има грешка. Това не трябва да ви притеснява, понеже брандът едва ли ще ограничи акаунта ви при първото подобно нарушение. Най-често лимитът се поставя при продължително използване на грешките за осъществяване на печалба.

Нашето мнение

Ще завършим с нашето мнение по въпроса с ограничените акаунти. Според нас действията на Bet365 са правилни само защото компанията изрично споменава в правилата и условията си, че грешки са възможни. Когато много често даден потребител започне да се възползва от грешките, няма как това да остане незабелязано и да не доведе до последствия. Bet365 е в правото си да лимитира играчи, които използват нерегламентирани действия. Не сме съгласни обаче с факта, че успешните играчи трябва да получават ограничения. Има клиенти, които залагат в сайта на Бет365 напълно съвестно и печелят със своите познания, а в последствие биват лимитирани. Това според нас не е правилно.

Препоръката ни към всички залагащи в сайта на bet365 е да спазват правилата, с които се съгласяват, и да залагат разумно.

Видяно 735 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Един коментар

Коментирай
  1. Нежат
    Точно така ме лимитират. Играя корнери система и 10 мин не ми приема залога. Дори не са 10 секунди.