Как да променим езика на сайта в Bet365?

Като български клиент на Bet365, стандартно ще ви се показва българската версия на сайта. Всеки потребител на компанията получава право да избере предпочитанието си за настройка на език още при първото си влизане в сайта. Ако зададете вашия профил да се показва на конкретен език, откъдето и да го достъпите, ще разглеждате сайта на избрания от вас език. Все пак, ако промените избора си и желаете да виждате сайта на Бет365 на друг език, в тази статия ще разберете как да го направите.

Промяна езика на сайта за нерегистрирани потребители

Ако все още не сте създали сметка в системата на Бет365, ще можете да променяте езика на сайта през началната му страница. Опцията за настройка е разположена под главното меню на сайта, точно под полето за вход или регистрация. Нужно е да изберете върху зададения език, за да видите всички налични и да направите промяната.

Регистрация в Bet365

Как да смените езика на сайта от вашия профил?

Промяната в този случай е малко по-сложна, което донякъде ощетява регистрираните потребители на Bet365. Има обаче и нещо друго – едва ли потребител ще променя постоянно изгледа на сайта. Ако си създадете нов акаунт в bet365, ще имате два начина да смените езика.

Най-бързият начин да промените езика, на който изглежда сайтът на Бет365, е да изберете менюто на вашия профил и след това да селектирате бутона за настройки, намиращ се точно срещу заглавието Сметка. Ще ви се покажат възможностите за настройки, като първата от тях е точно за промяна на езика. Избирате върху нея, за да разгледате падащото меню с всички налични опции. Следва само да натиснете върху някой от езиците, за да промените сайта да изглежда на него.

Другият начин, чрез който да промените езика на сайта от вашия профил в Bet365, включва отново да изберете менюто на вашия профил и от там раздел Клиенти. Следва да селектирате секцията Вашата сметка, а след това Лични данни и Предпочитания.

Както сами ще видите, в новата страница са налични опции за настройка на различни предпочитания от вашия профил. Първата настройка е за език на сайта. От там може да направите вашия избор, след което да изберете бутон Обнови, за да потвърдите желанието си за смяна на езика.

Няма нищо сложно в промяната езика на сайта на Bet365. Вече сте запознати и с начините за извършването ѝ, така че от тук нататък остава единствено да изберете своето предпочитание.

На какви езици е достъпен Bet365?

Различните изгледи на сайта на компанията Бет365 са налични на 18 различни езици. Това са – английски, испански, немски, италиански, датски, шведски, норвежки, китайски, опростен китайски, гръцки, португалски, полски, румънски, чешки, унгарски, словенски, холандски и разбира се, български.

Как да променим езика на сайта в Bet365?
5 (100%) 2 votes

Write your review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: £5
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия