Как сами да си поставим лимит на депозираната сума в Bet365?

Винаги е добре, когато знаете, че букмейкърският сайт за залози, където поставяте прогнозите си, мисли за вас и за вашето удобство. В случая удобството включва и сигурност, понеже ще разгледаме възможността за лимитиране на депозираната сума към вашия акаунт в Bet365. Системата на букмейкъра предоставя доста удобна възможност за поставяне на подобни забрани, така че е добре да сте наясно с тях и кога е препоръчително да ги използвате.

Кога да поставя лимит?

Нашият професионален съвет е да го направите, ако имате опасения, че сте податливи да харчите за залози повече, отколкото може да си позволите. Чрез поставяне на забрана за депозиране над определена сума ще бъдете сигурни, че няма как да надхвърлите поставеното число. Добре е да прецените колко средства може да отделите максимум за залози, що се отнася до определен период от време, и след това да поставите този максимум в лимита си на депозит. Как става това, предстои да разберем.

Поставете лимит

Задаване на лимит за депозит в Bet365

Процесът е доста лесен, така че стъпките няма да ви се сторят никак сложни. За целта трябва да следвате този път:

влизате във вашия Профил → отваряте падащото меню на акаунта ви и избирате Клиенти → после селектирате Вашата сметка → следва избор на раздел Контроли за Разумно Залагане → от там ще достъпите Лимит на Депозит

Страницата съдържа кратка информация за самото задаване на лимит за внесената сума към вашия Bet365 акаунт. Важно е да отбележим, че получавате опцията да зададете лимити на депозирана сума за периоди от 24 часа, 7 дни и 30 дни. Нужно е и въвеждане на паролата ви за вход в акаунта, с което да потвърдите желанието си за поставяне на ограничения. Накрая трябва да изпратите информацията към служители на бранда, които ще разгледат заявката и до 24 часа тя ще бъде активирана.

Лимитите са предварително подбрани от Bet365, като минималната сума, която може да се постави за ограничение е 50 лв. Разбира се, тя се покачва, като са налични суми до 100, 500, 1000, 2000 лева и други. Максимумът е 1 милион лева.

Вие може да поставите лимит само за 24 часа или само за 30 дни. Изборът е ваш. Ако желаете може да поставите различни лимити за отделните периоди, но те трябва да са съвместими. Друга важна информация е, че винаги може да намалите лимита на депозит, но ако решите да поставите увеличение, ще трябва да изпратите заявката и да изчакате до 24 часа, за да бъде разгледана и потвърдена от служители на Bet365.

Когато поставите своите ограничения, в посочената страница ще ви се показват зададените лимити за различните периоди. Ще може да ги променяте по всяко време.

Опцията е много добър инструмент за ограничаване влиянието на залозите върху вашите лични финанси и ежедневие. Bet365 отново доказва, че е сериозна компания, която разполага с нужните мерки за своите клиенти, желаещи да ограничат залозите си. Не забравяйте, че залозите и игрите трябва да бъдат начин на забавление и изпитване на удовлетворение от тях, а не средство да достигате емоционална разруха. Хубавата новина е, че разполагате с нужната възможност да ограничите залаганите суми, ако се чувствате податливи на онлайн залозите.

Как сами да си поставим лимит на депозираната сума в Bet365?
4.5 (90%) 2 votes

Write your review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: £5
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия