Как да получим бонус за Евро Мачове от Bet365?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Ако обичате спортните залози и в частност футбола, можем да ви препоръчваме сайта на Bet365 като един от най-удачните избори за извършване на подобни залози. Аргументите за този съвет са свързани с многобройните събития, първенства и пазари, които брандът предлага. Освен тях обаче има и нещо друго, за което трябва да знаете. Със залозите на футбол в Bet365 получавате възможността да добавяте допълнителна печалба към вашите прави колонки (акумулатори). Може би ще останете изненадани, но Бет365 ви дава до 100% допълнителен бонус към чистата ви печалба от подобен залог. Разбира се, за да получите добавката, ще трябва да се съобразите с някои правила. Точно тях и всичко останало около този бонус ще опишем в следващите редове.

Кога се дава бонус Евро Мачове?

Офертата на Bet365 изисква вашият залог да съдържа поне 3 събития. Те трябва да отговарят на определени условия. Нужно е мачовете да бъдат от някое от следните първенства:

 • Шампионска лига
 • Висша лига
 • Серия А
 • Примера Дивисион
 • Първа Бундеслига

На посочените първенства трябва да отговарят избраните събития, а пазарите, които влизат в тази промоция, са Краен резултат и комбинираният залог от Резултат/Двата отбора да вкарат гол.

Залагайки на поне 3 мача по горните критерии, ще получите възможност да добавите бонус към вашите залози. Имайте предвид, че акумулаторът ви трябва да се окаже успешен, за да получите добавка. Дори да не познаете само 1 мач, няма да ви се начисли бонус.

Опитайте бонус Евро Мачове

Важат правила и условия

Какви са условията на бонуса?

Вече споменахме изискванията за избор на събитие от конкретен шампионат и пазарите, влизащи в промоцията. Нека споменем и останалите важни условия, които ще ви класират за допълнителен бонус:

 • Бонус се начислява на успешни акумулатори с поне 3 селекции;
 • Ако даден мач бъде отложен или отменен, тогава бонусът се дава върху останалия брой успешни селекции. В този случай, ако имате само 3 мача и един бъде отменен, няма да получите бонус;
 • Максималната сума на този бонус е 100 000€;
 • Изплащането на бонус сумата става до 24 часа след края на последния мач;
 • Бонусът не е се прилага, когато:
  • използвате опцията Затвори залог, за да затворите цялата сума;
  • използвате функцията Промени залог, за да добавите или промените събитие, което в дадения момент е на живо;
  • залагате на двоен шанс или на комбинации от типа Lucky 15, Lucky 31 и други;
 • При частичен кеш аут бонус сумата ще се начисли спрямо новите изчисления на залога;
 • Ако е извършена промяна на залога и събитията не са на живо, пак имате шанс да получите бонус на база новия ви залог;
 • Bet365 си запазва всички права да отнеме бонус сума или да отмени офертата, ако установи нерегламентирани действия от страна на потребителите с цел да се възползват от промоцията;

Каква сума мога да получа?

Ето, че стигнахме и до най-приятната част, а именно възможната добавка чрез този бонус. Ако сте изпълнили всички посочени условия и правила, можете да грабнете допълнителен бонус, когато залогът ви се окаже успешен. В зависимост от броя на селекциите ще се начисли и процентът на бонуса. Добре е да споменем, че полученият бонус не изисква превъртане, така че може веднага да го заложите или изтеглите.

Много е важно да запомните, че процентът се добавя към чистата печалба от вашия залог. Ето и как се случва разпределението:

Брой мачове в акумулатораПроцент на добавен бонус
35%
410%
510%
620%
730%
840%
950%
1060%
1170%
1280%
1390%
14 или повече100%

Финални думи

Офертата за залог на Евро Мачове от Бет365 наистина изглежда доста атрактивна. Чрез нея може да добавите допълнителни печалби към вашите залози, а показателното е, че е активна само за големите първенства. Точно при тях залозите са най-много, а емоцията пълна. Затова и офертата си струва, като дори не се нуждае от Бет365 бонус код, който да въвеждате предварително в сайта. Вие не губите нищо, просто извършвате залозите си за победител в топ мачовете, както обикновено, и получавате процент към нетната ви печалба за това. Донякъде възможните пазари, влизащи в промоцията, са доста оскъдни, но засега това са изискванията на бонуса. В крайна сметка той си остава много добра възможност за получаване на допълнителна сума.

Видяно 47 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.