Кога се получава бонус лоялност от Bet365?

Компанията Бет365 наистина има разнообразни промоции, с които радва своите потребители, но има и една по-особена оферта, която няма как да намерите в портфолиото на сайта. Сайтът за спортни залози на Bet365 е популярен с множеството си предложения, освен различните пазари, методи за тегления и други възможности. Офертата се нарича Бонус Лоялност и точно за нея ще ви разкажем в този материал. Ще разгледаме какво представлява, кога се получава и какви са условията към бонуса.

Какво е Bet365 бонус лоялност?

Офертата може да се даде на всеки един регистриран клиент към компанията. Тя се характеризира с факта, че предоставя определена сума под формата на бонус, която не изисква да направите депозит или да въвеждате бонус код за бет365, за да я вземете успешно. Бонус лоялност от Бет365 обикновено се дава в секция Спорт на сайта. Известие за получаването на офертата се изпраща чрез имейл и със съобщение във вашия бет365 профил.

Към Bet365 Спорт

Как да го получа?

За да вземете Бонус Лоялност от Bet365, ще трябва да показвате определена активност. Тя трябва да бъде доста висока, понеже само потребителите с множество залози получават този бонус. Ако извършвате регулярно залози в сайта на компанията, имате възможността да се възползвате доста често от лоялния бонус на бранда. Хубавото е, че докато го чакате, ще можете да се възползвате от всички останали оферти на компанията. Нашето мнение е, че Бонус Лоялност не трябва да бъде цел, а само приятна изненада между вашата активност със залозите в сайта.

След като получите известие за въпросния бонус, ще трябва да го активирате, ако той не се появи автоматично към сметката ви. Това се прави от секция Оферти на вашия профил. Пътят, който трябва да следвате, е този:

меню Клиентираздел Офертисекция Налични оферти

В последната ще видите кои бонуси са налични за активиране, като в случая ще забележите лоялния бонус и сумата към него. В тази страница ще може да следите и прогреса ви за усвояване на сумата. В секцията История на Бонус Транзакциите пък може да проверите от кои бонуси сте се възползвали досега.

Каква сума представлява Бонус Лоялност?

Тук вариантите са различни. Бонусът не е точно определен за всеки потребител, като размерът му зависи от активността и направените залози от всеки един. Има обаче минимална сума на лоялния бонус, която е определена за 5 лв. Bet365 няма да ви даде по-малък от този лоялен бонус за Спорт.

Ще отбележим и един тънък момент с размера на бонуса. Той касае валутата на вашата сметка. Ако тя е в различна валута от българската, например евро, тогава вместо 5 лв. бихте получили €5. Добре е да знаете това, когато става дума за Бонус Лоялност към Bet365. Нужно е да сте наясно и с условията на бонуса, които описваме в следващата точка.

Изисквания на офертата

Няма как да се мине без правилата на промоцията, понеже те са от важно значение, след като вземете бонус сумата. Ето какво трябва да знаете:

 • Нужно е да превъртите получената бонус сума, преди да може да я изтегляте;
 • Изисква се разиграване на получения бонус на стойност 3 пъти неговия размер;
 • Превъртането се прави на събития с коефициент поне 1.50;
 • При множествени селекции поне една от тях трябва да отговаря на минималната ставка;
 • Залози на Азиатски Хендикап и гол линии не се зачитат към офертата;
 • Залози, затворени с помощта на Cash Out, също няма да се зачитат към условията на превъртане;
 • Само първия залог на конкретно събитие ще се зачита към разиграването на бонуса;
 • Разполагате със срок от 90 дни, в които да изпълните условието за превъртане;
 • В даден момент може да имате само един активен бонус;
 • Bet365 си запазва всички права да не ви предложи подобен бонус за лоялност или да ви отнеме бонус сумата, ако установи нерегламентирани действия;

Правилата са ясни и точни. Ако например получите бонус лоялност от 5 лв., ще трябва да имате уредени залози на стойност 15 лв., за да може да теглите сумата. Не забравяйте и условията, които важат към превъртането на бонуса.

Нашето мнение за Бонус Лоялност

Bet365 Бонус Лоялност е една страхотна добавка към вашия игрален баланс. Да получите определена сума пари, с които може да извършвате залози, е страхотно чувство, което би зарадвало всеки потребител на бранда. Ето затова той се стреми да раздава възможно най-голям брой бонуси за лоялни клиенти. Единственото, което е нужно, за да получите подобен бонус, е да разполагате с регистрация в системата на Bet365 и да извършвате регулярно залози там. Ако сте от този тип залагащи, Bet365 ще оцени вашата лоялност към бранда и ще ви даде допълнителни средства за игра. Чрез Бонус Лоялност може само да спечелите, което е най-доброто му качество.

Кога се получава бонус лоялност от Bet365?
Рейтинг 4.3 от 12 мнения

Едно мнение за “Кога се получава бонус лоялност от Bet365?

Публикуване
 1. Ан
  24.06.2018 at 13:41

  Страхотно, мерси за информацията и за условията към бонуса

  0 0

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X