Как да вземем бонус при първи депозит от Bet365?

В днешно време онлайн букмейкърите са любимите места на залагащите, където те извършват своите залози на различни спортни събития. Онлайн сайтовете за залагания изместиха значително локалните букмейкърски пунктове. Причините за това не се крият само в по-голямото удобство и в по-добрите предложения, но и в различните оферти. В сайта на Bet365 клиентите на компанията се радват на редица възможности, опции за залог и функции на сайта, които няма да срещнете навсякъде. Освен тях обаче има и друга притегателна сила, която се изразява в бонус офертите от бранда. Става дума за най-апетитната оферта, която се дава при нова регистрация. Тогава всеки клиент на Bet365 от България може да грабне 100% на своя първи депозит в спортната секция. Ще ви обясним всичко, което трябва да знаете за вземането на този бонус.

Как се взима бонус депозит от Bet365?

Най-важното условие за получаването на тази оферта е все още да нямате акаунт в системата на букмейкъра. В такъв случай ще може да изискате полагащия ви се бонус при първи депозит, след като завършите процеса по регистрация. Да, точно това е първото важно условие – да се регистрирате в сайта на Bet365.

Добре е да знаете, че за тази оферта няма да ви е нужен промо код от Бет365, понеже тя е налична за всеки нов клиент. Може да се възползвате от нея както при регистрация през пълната версия на Бет365, така и през мобилните услуги на компанията.

Регистрация и до 100 лв. от Bet365
Важат правила и условия

Веднъж приключили процеса по отварянето на сметка, трябва да депозирате определена сума пари в нея. Бонусът на bet365 ви дава правото да удвоите своя депозит в размер до 100 лв., като се съобразявате с минималната сума на депозит, която е 10 лева. Това ще рече, че ако захраните първоначално своята сметка със сума между 10 и 100 лв., ще получите още толкова под формата на бонус. Ако обаче депозирате за пръв път 500 или 1000 лева, ще получите само още 100 като бонус. Това е така, понеже максималният бонус от тази промоция на Bet365 е 100 лв.

Много важно условие за взимане на този бонус от Бет365 е първият ви депозит да не бъде направен чрез Skrill (включително 1-Tap) или Neteller. Всички останали методи са достъпни. Когато направите вашия депозит, ще трябва да активирате своята оферта и да изискате бонус сумата. За целта влизате във вашия профил и избирате раздел Клиенти от профилното меню. В новата страница изберете раздел Оферти, след което ще видите секция Налични оферти за Спорт.

В даден момент може да няма активни оферти, понеже бонусът за първи депозит вече е изискан и усвоен, като това може да се провери в съседния раздел. Той се нарича История на Бонус транзакциите. В секцията с налични оферти ще видите, че ви очаква вашия бонус депозит от Бет365. Нужно е да изискате офертата, за да я активирате. Тогава във вашия акаунт ще се появи втори баланс. Единият е този за парите, които сте внесли, а другият баланс по сметката е за сумата на бонуса.

Допълнителни условия на офертата

Към бонуса за първи депозит от Бет365 важат още правила, с които сме длъжни да ви запознаем. Ще ги систематизираме в следния списък:

 • Задължително условие е да заявите своя бонус депозит до 7 дни, след като извършите първия си депозит във вашата сметка;
 • След като изискате бонус сумата, ще може да залагате с нея чак когато превъртите веднъж сумата на първия ви депозит;
 • Няма да имате право да теглите бонус средства, докато не превъртите 3 пъти общата стойност на първия депозит и получения бонус;
 • Превъртането трябва да се извърши в срок от 90 дни след получаването на бонуса;
 • Ако заявите теглене от сметката си или трансфер към друга ваша игрална сметка, ще загубите правото си върху бонус сумата и тя ще бъде отнета;
 • Може да имате само една активна оферта при нова регистрация сред предложенията на компанията;
 • Нужно е да спазите всички условия за превъртането на сумата;
 • Брандът си запазва правата да отнеме бонуса или да ви лиши от него, ако използвате нерегламентирани действия или се опитвате с измама да се възползвате от офертата повече от веднъж;

Какви са условията за превъртане?

Едни от най-важните части в усвояването на бонус депозит от Бет365 са свързани с изискванията за разиграване на получената бонус сума. Вече споменахме, че тя, заедно с направения депозит, трябва да се превъртят 3 пъти в спортната секция на сайта. Само тогава ще може да теглите от сметката си без задръжки. Съществуват обаче определени правила, на които трябва да обърнете внимание при разиграването:

 • събития с коефициент по-малък от 1.50 няма да се зачитат към условията за превъртане;
 • ако залагате на множествен залог, поне една от селекциите трябва да бъде с минимум 1.50 коефициент;
 • при направата на два или повече залога върху един и същ тип пазар на определено събитие, към условията на бонуса се зачита залогът с най-голяма сума;
 • залози на азиатски хендикап или гол линия не се зачитат към изискванията за разиграване на този бонус;
 • залози, затворени с помощта на опцията Cash Out, няма да се зачитат към правилата за усвояване на бонуса;
 • при използване на функцията Промени залог ще се зачита единствено новият, променен залог, а първоначалният му вид няма да се смята към разиграването;

Ще завършим с един кратък пример, с който да ви покажем стъпките при вземането и усвояването на бонус офертата от Bet365 за първи депозит.

Регистрирате се в сайта на британския букмейкър и депозирате 50 лв. чрез банкова карта. Изисквате вашия бонус депозит през раздела с налични оферти, след което извършвате залози на обща стойност 50 лв., за да може бонус сумата да бъде отключена за залози. Правилото в този случай е да уредите залози на стойност 3 пъти общата сума на депозита и бонуса, която в случая е 100 лв. Това означава, че от вас се изискват залози на стойност 300 лв., които да извършите в рамките на 90 дни. Освен всичко те трябва да отговарят на правилата за разиграване.

Това е всичко, което трябва да знаете за бонуса при първи депозит от Bet365. Ние смятаме, че той е достатъчно атрактивен със своите 100% върху внесената сума, а правилата за усвояване не са чак толкова тежки. Определено с регулярни залози ще превъртите сумата доста преди да настъпи крайният период. Офертата е добра и със сигурност ви поставя в позиция, при която може да извлечете доста позитиви от залозите си в сайта на Bet365.

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X