Временна забрана на достъп до акаунт в Bet365

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Много често се случва някой залагащ да изпадне в серия от неуспешни залози. В много от случаите последствията от това са нови залози, които правят загубите още по-големи. На финала залагащият вече е хазартно зависим и не може да прекарва дните си без да постави залог, защото е изключително запален по тях. Не е нужно да се стига до подобни ситуации и букмейкърът Bet365 ви помага за това. За целта от компанията са въвели функция за временно прекъсване на достъпа ви до акаунта за залози в системата на Бет365. Точно за тази опция ще говорим в настоящата статия.

Кога се налага временно прекъсване?

Ако се съмнявате, че започвате да мислите доста за залозите, добре ще е да подредите мислите си, като си дадете кратка почивка от тях. За да си я гарантирате, съветът ни е да прекъснете временно достъпа си до вашия Bet365 акаунт. Така със сигурност няма да може да извършвате залози. Всеки залагащ се нуждае от почивка, понеже винаги ще се появи момент, в който залозите няма да вървят. В подобен случай е по-добре да спрете, отколкото да се опитвате да възстановите загубите. Чрез опцията за спиране на достъпа до акаунта ви в Бет365 почивката ви от залозите ще бъде сигурна.

Към сайта на Bet365

Как да прекъсна достъпа си?

Нужно е да достъпите специалната страница за прекъсване, която се намира в секцията с въвеждането на контролите за разумни залози. Ето какъв е пътя, по който трябва да вървите:

логнете се във вашия акаунт → изберете раздел Клиенти от менюто на вашия профил → от там селектирайте раздел Вашата Сметка → следва да изберете секцията Контроли за разумно залагане → в нея ще намерите страницата Временно прекъсване

В нея Бет365 ви дава кратка информация кога е добре да спрете достъпа си. Важната част идва в долната област на страница, където е разположено падащото меню за избор на период за прекъсване.

Наличните периоди за Временно прекъсване са 24 часа, 48 часа, 7 дни или 30 дни. Когато изберете времето, остава само да селектирате бутон Продължи, за да потвърдите желанието си за временно прекъсване на достъпа ви до акаунта. Спирането на активната ви сметка ще доведе и до невъзможност да използвате своя bet365 bonus, независимо за кой раздел сте го получили.

Какво се случва след това?

Когато извършите прекъсване на достъп до акаунта ви в Bet365, няма да можете да депозирате средства по сметката си или да залагате на каквито и да било пазари и игри. Всичко това е валидно за целия период от време, в който се избрали прекъсване. Все пак ще можете да теглите средства от сметката си, ако разполагате с такива. Това е доста добър ход от страна на бранда, понеже парите по сметката ви остават на разположение.

Целият процес за временно спиране на достъп до вашия bet365 профил е доста лесен за извършване. Той не отнема много време, но със сигурност може да ви спести доста грижи и пари, ако се намирате в момент, в който сте податливи на емоционални залози. Опцията да си дадете почивка понякога е много добро решение, а това се гарантира чрез възможността за временно прекъсване на достъпа до сметката ви в Bet365.

Видяно 164 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.