Бамба: Искам да се отблагодаря на Илич с голове

0
Дауда Бамба
Снимка: Twitter

Последното попълнение на ЦСКА – Дауда Бамба, даде първото си интервю като футболист на „червените“. Той от няколко седмици тренира наравно с останалите на клубната база в Панчарево.

Имаше съмнения, че може да развие сериозна травма, но му беше дадено време и впоследствие медицинските прегледи бяха обещаващи.

„Много съм щастлив, че подписах своя договор. Когато дойдох, нещата не се получиха така, както ми се искаше, но прекарах последните няколко седмици тук и беше много приятно. Отборът, треньорите – всички ме приветстваха и ми помогнаха с възстановяването. Чувствам, че съм готов на 100%, но не го мисля само аз – докторите, физиотерапевтите и треньорите също казаха, че съм готов, защото виждат как тренирам всеки ден“, сподели Бамба.

„От първия ден имам много добра комуникация с треньора. Той има страхотни идеи, много е умен, въпреки че е млад. Има невероятна визия, знае какво прави и какво иска да постигне. Разговорите с него протичат страхотно. Усмихва се, позитивен е. Разбрах, че много е държал да подпиша с отбора и съм щастлив, че успяхме. Надявам се да му се отблагодаря на терена.“

„След едва няколко прекарани тук дни, разбрах, че искам да остана в ЦСКА, защото е един от най-добрите клубове на Балканите и виждам, че всичко е много професионално. Имаше интерес от други клубове към мен, говорих отново с агента ми, но не исках и да го чуя, исках да остана в ЦСКА“, каза Бамба.

Видяно 4 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.