Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Вадуц няма да се изложи срещу уелския Бала Таун

0

Начало: Четвъртък 29 Юни 21:00 ч.

Един от мачовете за първия квалификационен кръг на Лига Европа противопоставя отборите на Бала Таун и Вадуц. Разликата в класите е налице, но все пак двата тима има какво да покажат. Реваншът е една седмица по-късно.

Бала Таун спечели купата на Уелс

Тимът финишира на трета позиция в уелския шампионат, но въпреки това там има един лидер – отборът на ТНС. Всички други тимове са доста по-слаби от него, като се има предвид, че и те не са нещо особено. Бала Таун ги победи във финала за купата на страната, което си беше доста голям успех. Тимът няма кой знае какви звезди в своя състав, така че влиза в мача като аутсайдер.

Вадуц спечели купата на Люксембург

Отборът на Вадуц се състезава в шампионата на Швейцария. Само че има привилегията да се състезава и за купата на Люксембург. Точно тя му донесе класиране за Лига Европа. В швейцарската лига тимът завърши на последното 10 място. Вадуц не е от най-силните тимове, но притежава достатъчно по-голяма класа в състава си, за да се определи като фаворит срещу уелския си съперник.

Бала Таун vs. Вадуц

Двата тима със сигурност не са сред най-големите претенденти да стигнат далеч в Лига Европа. Прескачането на първия кръг би било голям успех за тях. Особено за Бала Таун, понеже футболът в Уелс все още е на доста по-ниско ниво от много други страни, включително Швейцария. Вадуц бе най-слабият тим в последното си шампионатно участие в швейцарското първенство, но все пак е фаворитът в тази среща. Разликата в класите е в полза на Вадуц, така че според нас те няма да изпитат проблеми срещу уелския тим. Прогнозата ни е победа за Вадуц на първо-краен. Втората ни прогноза е над 2,5 попадения.

Прогноза: 2/2, над 2,5 гола

Коефициент в Betfair за 2/2: @1.80

Видяно 4 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.