Антонио Конте поема Тотнъм

0
Антонио Конте
Снимка: Twitter

Антонио Конте ще наследи като мениджър на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто, който бе уволнен по-рано днес. „Антонио Конте е готов да поеме Тотнъм. Преговорите се водят и са „на финалната права“. Преговорите ще продължат и в следващите няколко часа в опит да се сключи споразумение“, написа известният италиански спортен журналист  Фабрицио Романо в Twitter.

„Шпорите“ могат да се сдобият с нов мениджър още до края на днешния ден, след като Sky Italy съобщава, че Конте ще пътува до Лондон в понеделник, за да проведе разговор с ръководството на клуба. Преговорите с италианеца пропаднаха през лятото, но клубът и италианецът остават в добри отношения поради взаимоотношенията между бившия наставник на Ювентус и спортния директор на Тотнъм Фабио Паратичи, който работеше с Конте в Торино.

Сега Паратичи ще трябва да убеди Антонио Конте, че Тотнъм ще е правилния избор за него. Конте за последно спечели титлата в Серия А с Ювентус през май, а на Острова е бил шавмпион с Челси през 2017 година.

Видяно 35 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.