Англия ще се постарае да откаже Словакия

0
Прогноза 2, гол-гол
Понеделник 20 юни 22:00 ч.

Англия и Словакия ще търсят с всички сили победата и директната квалификация напред в Евро 2016. Двата отбора се изправят един срещу друг в двубой от група „В“ на турнира на „Стад Жофрой Гушард“ в Сент Етиен.

Англия беше доста посредствена и при второто си реми в групата след 2:1 с Уелс с късен гол на Даниел Стъридж. Той се разписа далеч навътре в продължението. „Трите лъва“ започнаха мача със същите играчи от ремито 1:1 с Русия и се вписаха добре срещу останалите добри играчи на съперника. В крайна сметка смяната на Рахийм Стърлинг и Хари Кейн с Джейми Варди и Даниел Стъридж се оказа хитова. И двамата нападатели се разписаха при успеха и обещаха да дойдат пак.

Словакия пък записа първия си успех на Европейско първенство след успеха с 2:1 над Русия. Ключов беше Марек Хамшик, който асистира на Владимир Вайс за 1:0 и след това се разписа сам с мощен удар за успеха. Словакия и по-точно защитата й обаче имаха проблеми с доста грешки и оцеля главно заради късмета. Англия са на върха в групата с 4 точки, докато Словакия и Уелс имат по 3 и всичко може да се случи в края.

Норберт Гьомбер е под лек въпросителен и Ян Козак няма други проблеми около състава си. Останалите вероятно ще са играчи от успеха с 2:1. Мястото на Хари Кейн и Рахим Стърлинг пък е под въпрос и Варди и Стъридж може да ги заменят за срещата. Джак Уилшър пък може да се възстановява и да не влезе. Джо Харт е под голяма критика, но вероятно ще остане титуляр.
За последно те играха заедно на квалификация на Евро 2004 за Мондиал Евро 2016.
Англия и Словакия имат само 3 мача помежду си, в които Трите Лъва е победител.

Ако Англия повтори упражнението с един гол за победа, то тогава ще се поздрави с класиране. Англия има 3 победи над съперника и ще иска четвърта. Да видим как ще излезе Ходжсън. Независимо от прогнозите, Англия си направи ритуал да допуска доста голове напоследък.

Тимът държи доста топката, но често допуска ранни или късни голове. Хамшик може да се възползва от това с опасните контри на съперника. Словакия със сигурност ще вкара.

Прогноза 2, гол-гол

Коефициенти в Ефбет за 2: @1.80.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 41 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.