Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Монпелие ще удари нов шамар на Анжер

0
прогноза 2
Събота 20 Февруари 21:00 ч

Анжер ще приеме Монпелие в опит да подобри малко формата си след катастрофалните последни седмици.

Стефан Мулен ще трябва да се справя без поне 4 от най-добрите си играчи в събота. Томас Мангани, Жил Суну, Роман Сайс и Шейк Ндой са наказани, докато Ромейн Томас и Йоан Андреу остават под въпрос. Така тимът може да е без половината си титуляри.

За Монпелие вратарският пост е слабост, тъй като третият избор между гредите Джонатан Лигали ще е титуляр заради травми на колегите. му. Йонас Мартин е наказан, а иначе Фредерик Хантц надали ще пипа останалата част от състава, победила с 2:0 Тулуза.

Анжер са с 5 загуби в последните си 6 срещи. Монпелие пък завършват ъндъри в последните си 3 двубоя. Анжер просто се преобрази през новата година и с нищо не прилича на отбора от есента. Тимът се свлече в класирането и загуби настроение. Монпелие пък все още е в кофрти позиция, но поне излезе от зоната на изпадащите с успеха над Тулуза. С новия треньор Фредерик Хантц тимът е с 2 победи в 4 срещи.

Прогноза 2.

Видяно 16 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.